Görüş Bildir
Haberler
Beklenen Test Geldi: Sen Hangi Parasın?!

etiket Beklenen Test Geldi: Sen Hangi Parasın?!

Ayşe Korkmaz
08.02.2016 - 13:43

Az ya da çok paraya sahip olmak aslında önemli değil, önemli olan bunu nasıl değerlendireceğimizi bilmek! Bakalım sen büyük paraların mı yoksa karınca kararınca miktarların mı efendisi olacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ertesi gün okul ya da iş yok, yani keyif senin. Nasıl bir akşam geçirmeyi planlıyorsun?

2. Arkadaşlarınla beraber yemeğe çıktınız ve sen...

3. Sırada olduğunu düşün ve biri hunharca önüne geçti, ne yapacaksın?!

4. Hayalindeki tatili bize tanımlar mısın?

5. Yolda eski sevgilinle karşılaştınız ve sana küçücük bir selam verdi, ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok şık bir restoranta yemeğe gittin, siparişine nasıl karar verirsin?

7. Diyelim ki en yakın arkadaşlarınla beraber bir proje yaptınız ama neredeyse her şeyini sen halletin, patronun takım arkadaşlarını değerlendirmeni istedi...

8. Doğruluğundan emin olduğun bir konuda arkadaşların aksini iddia ediyorken onlara karşı nasıl bir tepki verirsin?

9. Ailenle beraber tatile çıkacaksınız ama çok da içinden gitmek gelmiyor, ne yapacaksın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen En Yüksek Dereceli Emekli İkramiyesisin!

Sen En Yüksek Dereceli Emekli İkramiyesisin!

Sen gerçekten zeki ve de kandırılması zor bir insansın, bütün bunların yanı sıra inanılmaz derecede de dürüstsün. Birikimlerini alınterinle yapmış ve de onları her zaman gerektiği kadar kullanmayı bilen, aslan gibi vergilerini ödeyen, yardımlarını yapan birisin! Fakat bu sorumlulukların seni sınırlandırmasına da asla izin vermiyorsun, vaktini ve paranı istediğin şeyleri yaparken akıllıca kullanmayı başarmışsın! Ayrıca bütün bunları yaparken yanında her zaman sırtını yaslayabileceğin, güvendiğin arkadaşların olmuş; sen sadece para değil, insan da biriktirebilen birisin çünkü her zaman güvenilir birisisin!

Sen 50.000 Dolar Nakit Parasın!

Sen 50.000 Dolar Nakit Parasın!

Sen hayatın akışına göre yaşamayı seven, dostlarına ve ailesine sadık birisin! Genellikle yaşadığın anların tadını çıkarmayı sevsen de modun bazen değişken olabiliyor ama yine de asla partilere, eğlenmelere karşı değilsin. Ciddiyetle eğlencenin arasındaki dengeyi korumakta çok çok iyisin. Asla olduğundan farklı biri gibi görünmeye çalışmıyorsun, bu yüzden de kendini sevdirmeyi başarmışsın. Hatalar yapmaktan kaçınmazsın, onların seni doğru yola götüreceğine eminsin. Kısacası sen denge adamısın ya, senin keyfini kimse bozamaz!

Sen Altın Biletsin!

Sen hayallerinin peşinden durmadan koşan bir karaktersin, kimsenin senin özgürlüğünü kısıtlamasına izin vermiyorsun! Eğlenmenin de asla sınırı yok senin için. Her ne kadar özgür ruhlu dursan da sen kendi kurallarını kendin koyuyorsun ve hayat sanki bunu biliyormuş gibi bütün şans kapılarını sana tek tek açıyor. Senin için önemli olan hayallerini gerçekleştirmeye yetecek kadar para, fazlasında hiç gözün yok. Bir altın bilet eğer istediğin kapıları açıyorsa onu alıp kendi yoluna gidersin, zaten kimseye eyvallahın yok!

Sen Limitsiz Bir Kredi Kartısın!

Sen Limitsiz Bir Kredi Kartısın!

Senin para harcamayı sevdiğin bir gerçek ama sen bu parayı diğer insanların aksine kendin için değil, başkaları için harcamayı daha çok seviyorsun. Sen inanılmaz arkadaşcanlısı, uyumlu ve anlayışlı birisin. Etrafındaki insanların mutsuz olmasına asla ama asla dayanamıyorsun. Bu yüzden de onların ihtiyaçlarını karşılamakta hiçbir sakınca görmüyorsun. Ya sen o kadar yüce gönüllüsün ki parası olsa bile sırf karşındaki insanı mutlu etmek için ona bir şey almak, ısmarlamak geliyor senin içinden. Bizden sana tavsiye kimsenin bu durumu suistimal etmesine izin verme ayrıca kredi kartının da bir tür borç olduğunu unutma! :)

Sen 1 Milyon Dolarlık Bir Çeksin!

Sen 1 Milyon Dolarlık Bir Çeksin!

Senin biraz içine kapanık bir insan olduğunu söyleyebiliriz, daha kendine özel bir alanda yaşamaktan zevk alıyorsun. Ve bu alanda da kendi işlerine odaklısın, önceliğin her zaman sorumlulukların bu yüzden de sen çok büyük paraların kontrolünü sağlayabilecek karakterde birisin. Karışmasın kimseler bize kafasında olsan da, zaman zaman başka insanlara ‘’Heyyy, ben de buradayım!’’ diye seslenmek istiyorsun, yani insanlar sadece ‘’ abi bizim hesabı da görürsün…’’ diye gelmesinler artık sana!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1693
517
266
209
93
71
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın