Görüş Bildir
Haberler
Bekir Bozdağ'dan El Kaide Açıklaması

Bekir Bozdağ'dan El Kaide Açıklaması

Burçak Cürül Öztürk
16.01.2014 - 15:59 Son Güncelleme: 16.01.2014 - 19:12

Bekir Bozdağ'dan El Kaide Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'Türkiye, El Kaide terör örgütüne bugüne kadar hiç bir destek vermemiştir' dedi.

HSYK yapısında değişiklik öngören Adalet Komisyonunda söz alan Bakan Bozdağ, El Kaide terör örgütüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Bozdağ şöyle konuştu: 'El Kaide bir terör örgütüdür. Türkiye terörle uzunca bir zamandır mücadele etmektedir. Terörün dini, dili, rengi, vatanı olmadığına inanmaktadır ve öyle inanıyoruz. Terörle hem ülkemizle hem de uluslararası işbirliği yaparak mücadele ediyoruz. Bundan sonrada mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Türkiye El Kaide terör örgütüne bu güne kadar hiç bir destek vermemiştir, bundan sonrada vermesi mümkün değildir. Nerede eli kanlı bir terör örgütü varsa Türkiye karşısında duran bir ülkedir. El Kaide'de buna dahildir. Bugüne kadar böyle, bundan sonra da böyle olacaktır. Bazı konuşmalar veya değerlendirmelerle Türkiye'yi El Kaide terör örgütüne destek veriyormuş gibi göstermek isteyen çabalar var. Biz ülke olarak bu çabaların beyhude olduğunu söylüyoruz. Türkiye hangi ülkede olursa olsun, dini, dili, milleti ne olursa olsun her terör örgütünün karşısında durmaya ve mücadele etmeye devam edecektir.'

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/turkiye/bekir-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 3 Savcıya İnceleme İzni Verdi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 17 aralık soruşturmasını yürüten savcı Celal Kara, 2. dalga operasyonunu başlatan Muammer Akkaş ve Bakırköy başsavcı vekilliğine atanan Zekeriya Öz hakkında inceleme izni verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın inceleme iznine olur verdiği yazıda üç savcı hakkında da yürütülen soruşturmalarda usul ve yasaya aykırı işlemler yapıldığı belirtildi. Bakan'ın izninin ardından HSYK 3. Dairesi üç savcı hakkındaki iddiaları araştırmak için müfettiş görevlendirecek. Müfettişten gelen rapor doğrultusunda HSYK 3. Dairesi soruşturma izni verilip verilmeyeceğine karar verecek. Soruşturma izni verilmesi durumunda ise savcılar hakkındaki dosya HSYK 2. Daire'ye gidecek. Bu Daire, savcılar için kovuşturma yapılıp yapılmamasına ve disiplin cezası verilip verilmeyeceğine karar verecek.

Bugün

Kaynak: http://gundem.bugun.com.tr/3-savciya-...

Bozdağ'dan Flaş El Kaide Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin El Kaide'ye 'hiçbir şekilde destek vermediğini' söyledi.

Adalet bakanı, El Kaide'ye yönelik Türkiye'de 64 soruşturma ve 16 kavuşturma yürütüldüğünü de açıkladı.

Ayrıntılar geliyor....

Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/255...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0