Görüş Bildir
Haberler
Balık Burçları Gururla Sunar: 14 Takdire Şayan Özelliğimiz

etiket Balık Burçları Gururla Sunar: 14 Takdire Şayan Özelliğimiz

B.Y
17.04.2016 - 19:44

Balık burçlarının kendilerine öz yönleri ve özelliklerinin dışında, geriye kalan burçların her birinin bir özelliğini taşıdığı söylenir. 

Balıklar genelde enerjik, sevecen, gizemli, inatçı ve uğraşması biraz zor insanlardır.

İnatçıyız fakat safız. İçi dışı bir, sosyal insanlar olsak da insanlar tarafından kullanılabiliyoruz. Balık burçları arkadaşlık yüzünden çektikleriyle hayat adına çok önemli dersler almışlardır. 

Giden gitti, kalan sağlar bizimdir. Kibrimize ve inadımaza şahit olup kalanlar ve Balık burçları olarak bizlerin gurur duyduğu, çok sevdiğimiz elitedaily.com'un bizim için derlediği 14 özellik:

Kaynak: http://elitedaily.com/life/pisces-ast...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Huysuzluğumuza diyecek yok.

Saniyenin yarısında ağzımız kulaklarımızdayken tamamen ruh hali değiştirip üzgün olabiliyoruz. Bir an arkadaşlarla gülüp eğlenirken bir bakmışsınız köşemize çekilmiş bir mesaj yüzünden salya sümük ağlıyoruz. 

Ama bizi biz yapan da bu. Tahmin edilemeyiz. Diken üstünde olun.

2. Bir Balık'ın dünyası sadakat üstüne kuruludur.

2. Bir Balık'ın dünyası sadakat üstüne kuruludur.

Samimiyetsizliğe gelemeyiz. Eğer vefalı bir arkadaşımız olamayacak ve sadakate saygı duymayacaksan, cidden yokmuşsun gibi davranırız ve ne yaptıkların ne söylediklerin umurumuzda olmaz. Aynı şey romantik ilişkilerimiz için de geçerli.

3. Doğuştan göçebeyizdir.

3. Doğuştan göçebeyizdir.

Balık burçları seyahat etmeye ve dünyanın renkliliğini kültür, insanlar ve yemek ile görmeye bayılırlar. Her Balık burcu yolculuk tutkusunu yaşar ve normallikten kaçıp macera arayışına girer.

4. Spontane yaşamak için yaratılmışız.

4. Spontane yaşamak için yaratılmışız.

Hayat tamamıyla bir macera. Biz Balıkları mutlu edecek şey hayatı her anlamıyla yaşamak ve tadını çıkarmaktır. Yıllar sonrasında millete anlatacak güzel hikayelerimiz olsun isteriz.

5. İlgimiz çok değerlidir.

Müzik veya dans gibi şeyler olmadığı sürece bir Balık burcunun ilgisini çekmek çok zordur. Bu yüzden Balık burçları tembel olmaya ve yapmaları gereken işleri sona bırakmaya yatkındırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tanıyabileceğiniz en sakar insanlarız.

Merdivenlerde tökezleriz,

Masalara ve sandalyelere çarparız,

Dümdüz yolda yürüyemeyiz.

Vücudumuzdaki her yara için bir hikayemiz vardır.

7. Aşka aşığız.

Aşk ve romantizm denince Balık burçları için akan sular durur. Aşk bizi tamamlar ama kesinlikle sürekli bir ilişki içinde olma zorunluluğu hissetmeyiz. Balık burçları karşılıksız sevgi göstermeyi çok sever. Ne yazık ki bazen bu yüzden çok çektiğimiz de olur.

8. Anlayışlı arkadaşlarızdır.

8. Anlayışlı arkadaşlarızdır.

Arkadaşlarımızın problemleri bizim de problemimizdir. Balık burçları dinleme ve öğüt verme konusunda oldukça beceriklidirler. Sizi kendinizden daha iyi çözmüş olma ihtimalimiz yüksek.

9. Balık burcu demek sezgi demektir.

9. Balık burcu demek sezgi demektir.

Sadece ve sadece içgüdülerimize güveniriz. Biri veya bir şey size doğru gelmiyor mu? Biz Balıklar çoktan bunu sezmiş, yolumuza devam ediyoruzdur. 

Esrarengiz altıncı hissimiz var gibi ve çoğunlukla yanlış çıktığımız olmuyor. Kabul edin, şunca yıllık hayatınızda bir Balık sizi kesin felaket ile sonuçlanacak bir durumdan kurtarmıştır.

10. İçe kapanık ile dışa dönüğün muhteşem birleşimi

10. İçe kapanık ile dışa dönüğün muhteşem birleşimi

Balık burçları gerektiğinde utangaç olur ve kendilerini tutarlar. Diğer zamanlar ise eğlenmeyi ve rahatlamayı çok iyi bilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Duygunun dibine vururuz.

Balık burçları son derece duygusaldır. Tüm duyguları bir anda hissedebiliriz. Bu hisleri dibine kadar yaşamamızda duygusallığımızın bir parçası.

12. Sanatçı kişiliğimizle de biliniriz.

Balık burçlarının sanata karşı eğilimi ve ilgisi vardır. Balık burcu olarak duygularımızı resim, müzik ve şiir gibi yeteneklerimizle dile dökmekten hoşlanırız.

13. Kendimiz ile her zaman barışık olamayabiliyoruz.

13. Kendimiz ile her zaman barışık olamayabiliyoruz.

Balık burçları verdikleri kararlar veya yaptıkları davranışları fazlasıyla analiz ettikleri için, pişman olmaları çoğu zaman kaçınılmaz oluyor. Neyi nasıl daha iyi yapabileceğimiz konusunda çok fazla kafa yoruyoruz. En büyük eleştirileri sanırım kendimize yapıyoruz. Bunlar istediğimiz insan olmamızda bize zorlukları ile birlikte kolaylık sağlayan yönlerimiz.

14. Sorumluluklarımız bizde.

Başta öyle gözükmese de biz Balık burçları sorumluluklarımızı yerine getirmek için çaba sarf ederiz. Erteleme alışkanlığımız olsa da o iş vakti geldiğinde yapılmış olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
877
440
69
57
16
13
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nur Kızıl

Kindarlığı unutmuş editör. Kendine yapılanı asla unutmaz balıklar, doğru zamanı bekler sadece.

Pasif Kullanıcı

Ha bide iyi yüzeriz. :)

Ben de çoğunu taşıyan balığım ama aşk konusu hariç :D inanmam aşka maşka. Bilimsel yönüm aşka olan bakışıma üstün geliyor.