Görüş Bildir
Haberler
Babasına Çok Düşkün Bir Kadınla Birlikte Olmadan Önce Bilmeniz Gereken 13 Şey

etiket Babasına Çok Düşkün Bir Kadınla Birlikte Olmadan Önce Bilmeniz Gereken 13 Şey

Ebru Kaybeden
27.01.2018 - 00:51

Her kadın zaten babasına düşkün değil midir? dediğinizi duyar gibiyim. Evet, her kadın babasına düşkündür ama bunu bir seviye yukarı taşıyıp birlikte olduğu her erkekte babasını arayan, babasına benzeyen birini bulmak için çabalayan kadınların varlığı da bir gerçek. Eğer sevdiğiniz kadın babasına çok düşkünse bazı şeyleri bilmeniz gerekiyor, gerekiyor ki sağlıklı ve uzun soluklu bir ilişkiniz olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sizi ucundan azıcık da olsa değiştirmeye çalışacağından hiç şüpheniz olmasın, çünkü sizi azıcık babasına benzetmek isteyecektir.

2. Babasıyla iyi geçinmeniz gerektiğini, onunla iyi anlaşmanızı söylememize gerek yok sanırım, babasına düşkün kadınlar kendinden çok babasıyla iyi anlaşmanızı isterler.

3. Kesinlikle baskın ve güçlü bir sevgiliniz olacak, zaten böyle bir düşünceniz yoktur ama içinizdeki maço erkeği bir an önce gömün.

4. Bu kadınların ekseriyeti babasının bir tanesidir, haliyle sizin de bir taneniz olmak isterler, şımartılmaktan şikayetçi olmayacaklardır.

5. Son derece bağımsız karakterli olurlar, çünkü öyle yetiştirilmiş, öyle muamele görmüşlerdir, kısıtlamaya çalışmak sonunuz olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendi kararlarını kendi veren, cesur, girişken ve tuttuğunu koparan kimselerdir, sahiplenmeye çalışmayın.

7. Her ne kadar kendi kararlarını kendi veren biri olsa da babasının görüşlerine çok önem verirler, günde 5 defa babasıyla konuşmasına şaşırmayın.

8. Kendi işini kendi halletmeye alışkın biriyle birlikte olacaksınız, kibarlık için dahi olsa bu yönünü törpülemeye çalışmayın çünkü bu yönlerini çok severler.

9. Ona kesinlikle kadın-erkek ayrımı üzerinden yaklaşmaya çalışmayın, zararlı çıkan siz olursunuz.

10. Sevdiğini kolaylıkla söyleyen, bunu sizden de duymak isteyen bir kadınla birliktesiniz, bunu aklınızdan hiç çıkarmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ayakları yere sağlam basan, hayaller aleminde yaşamayan biriyle birlikte olduğunuzu unutmayın, babalarının prensesi olsalar da gerçek hayatta oldukları yeri iyi bilirler.

12. Kendini geliştirmiş, çok okuyan, entelektüel ve kendine fazlasıyla yeten bir kadınla beraber olduğunuzu asla aklınızdan çıkarmayın.

13. Geniş bir sosyal çevresi vardır ve bu çevrede oldukça popüler ve göz önündedir, arkadaşlarıyla tanışmadan önce nasıl bir ortama gireceğinizden haberdar olun.

Bonus - Babaları tarafından bebekliğinden beri sürekli beğenilen, el üstünde tutulan bu kadınlar iltifattan ziyadesiyle hoşlanırlar, güzel sözlerinizi esirgemeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
256
174
40
16
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?