Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım'a Kötü Haber

Aziz Yıldırım'a Kötü Haber

Fatih
12.02.2014 - 19:33

Aziz Yıldırım'a Kötü Haber

'Şike, teşvik ve rüşvet vermek, örgüt kurmak' suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Aziz Yıldırım’ın kararına Yargıtay Başsavcılığı itiraz etmeme kararı aldı. Yıldırım hakkında yakalama kararı çıkarılacak

Yargıtay'ın şike kararına Yargıtay Başsavcılığının itiraz etmesi için başvuruda bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın talebi yerinde görülmedi. Yargıtay Başsavcılığı Yargıtay'la aynı görüşte olduğu için karara itiraz etmeyecek. Yıldırım, Başsavcılığın dosyayı yeniden incelemesini istemişti. Başsavcılık, Yargıtay'ın kararıyla aynı görüşte olduğu için dosyaya itiraz etmeme kararı aldı. Al Jazeera'nin haberine göre Yargıtay Başsavcılığı kaynakları dosyanın İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderileceğini, yeni bir başvuru olması halinde ise dosyanın tekrar incelenebileceği belirtti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLECEK

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay'ın da onadığı şike kararını İnfaz Hakimliği'ne gönderecek. İnfaz Hakimliği yakalama kararı çıkartarak Yıldırım'ı cezaevine gönderecek.

YENİDEN YARGILAMA OLABİLİR

Yıldırım İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurarak yeniden yargılanma talebinde de bulunmuştu. Yıldırım'ın başvurusu da Yargıtay Başsavcılığı'ndaki dosyaya eklendi. Yeniden yargılanmayla ilgili kararı İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi verebilir.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın