Görüş Bildir
Haberler
Ayağını Kesip Ölüme Terk Ettiler

Ayağını Kesip Ölüme Terk Ettiler

Yılmaz KAYA
17.02.2014 - 00:15 Son Güncelleme: 17.02.2014 - 11:21

Ayağını kesip ölüme terk ettiler

Ülkenin farklı bölgelerinde hayvanlara yapılan işkencenin durdurulması amacıyla bugün yürüyüşler yapılırken, eylemlerin yapıldığı Aydın ilinde başkasının bahçesinde otladığı için bir ata verilen ceza görenlerin yüreklerini dağladı. Aydın’ın Karpuzlu İlçesine bağlı Tekeler köyünde başkasına ait tarlaya girip otlayan atın bir ayağını kestiler.

Olay, atın çaresiz bir halde ölüme terk edilmesinin gazeteciler tarafından görülmesiyle ortaya çıktı. Karpuzlu İlçesine bağlı Tekeler köyünde yaşayan N.K. isimli şahıs yük taşımak için ve ulaşımda kullandığı 6 yaşlarındaki atı evden beslenmemesi için dağlara saldı. M.S. isimli şahsın bahçesinde otlayarak karnını doyurmaya çalışan atın başına gelenler ise görenlerin ve duyanların adeta kanını dondurdu. Hiçbir şeyden haberi olmayan at, bahçe sahibinin bahçesinden kovmasına karşın yine aynı bahçede otlamaya devam edince bahçe sahibi M.S. tarafından orakla toynağı kesildi.

Atın ayağını orakla kesen M.S. atın sahibi N.K.’ye atın piyasa değeri olan 1300 TL bedeli ödemeyi kabul etti. Bunun üzerine kimse kimseden şikayetçi olmadı ve olanda hiç bir şeyden habersiz olan masum hayvana oldu. Bir yıkıklığa getirilip bırakılan hayvan yaralı halde ölüme terk edildi.

Kaynak: http://turkpresentation.blogspot.com....
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0