Görüş Bildir
Haberler
Atletizmde Hedef Rio

Atletizmde Hedef Rio

Fatih
26.01.2014 - 19:31

Atletizmde Hedef Rio

Türkiye Atletizm Federasyonunun, 2016 yılında Breziya'nın Rio de Janeiro şehrinde yapılacak 31. Yaz Olimpiyat Oyunları hazırlıkları kapsamında düzenlediği Olimpik Performans Ölçüm ve Eğitim Kampı İzmir’de başladı

Türkiye Atletizm Federasyonunun, 2016 yılında Breziya'nın Rio de Janeiro şehrinde yapılacak 31. Yaz Olimpiyat Oyunları hazırlıkları kapsamında Turkcell işbirliğiyle düzenlediği Olimpik Performans Ölçüm ve Eğitim Kampı İzmir’de başladı

Brezilya'da 2016 yılında yapılacak 31. Yaz Olimpiyat Oyunları'na 'Hedef Rio' sloganıyla hazırlanan Türkiye Atletizm Federasyonu, İzmir'de Olimpik Performans Ölçüm ve Eğitim Kampı düzenledi.

Yaklaşık 140 sporcu ve antrenörün davet edildiği kampta, 14 gün boyunca konularında uzman akademisyenlerce bilimsel testler ve ölçümler yapılacak ve sporcuların olimpiyat oyunlarında maksimum seviyede başarı elde edebilmesi için çalışmalar yürütülecek.

Turkcell’in sponsorluğunda düzenlenen kampta çalışmalar, Atatürk Stadyumu Atletizm Salonu ile Ege Üniversitesi AtletizmSahası’nda yapılacak.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/digersporlar/at...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın