Görüş Bildir
Haberler
Arınç, Zeynalov Sorusuna Sinirlendi

Arınç, Zeynalov Sorusuna Sinirlendi

Onedio Medya
07.02.2014 - 20:59 Son Güncelleme: 07.02.2014 - 21:37

Arınç, Zeynalov Sorusuna Sinirlendi

GEMLIK HABERLER Gündem

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisine bağlı Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından sarı basın kartı yenilenmeyen Today's Zaman muhabiri Azerbaycan vatandaşı Mahir Zeynalov'un sınır dışı edilmesini soran gazeteciye sinirlendi.

Bursa’da gün boyu çeşitli etkinliklere katılan Bülent Arınç, gazetecilerin konuya ilişkin sorularını sürekli ‘daha sonra’ diyerek geçiştirdi. Gemlik ilçesinde parti teşkilatı ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla gerçekleştirilen yemek öncesinde bir gazetecinin Mahir Zeynalov’un sınır dışı edilmesini değerlendirmesi üzerine sinirlenen Arınç alaycı bir üslup kullandı. Arınç, gazetecinin, ‘Today’s Zaman Muhabiri Mahir Zeynalov, Başbakan Erdoğan’ı eleştiren bir twit attığı iddiasıyla sınır dışı edildi, nasıl değerlendiriyorsunuz’ sorusuna, “Gözünü seveyim sabahtan beri aynı şeyleri soruyorsun.” karşılığını verdi. Arınç’ın gazetecilerin gün boyu soruları karşısında BYEGM’den bilgi aldığı öğrenildi.

FATİH ALTAYLI’YI TANIMAM

Mahir Zeynalov sorularını geçiştirmek için ‘Başka sorusu olan var mı?’ diyen Arınç, bir başka gazetecinin ‘İnternet düzenlemesini nasıl buluyorsunuz?’ sorusunu da ‘Başka sorusu olan var mı?’ diyerek geçiştirdi. Bir başka muhabirinin ‘Fatih Altaylı’nın ses kaydını nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna ise “Fatih Altaylı’yı tanımam.” karşılığını verdi.

Bir gazetecinin ‘Mahir Zeynalov’un sınır dışı edilmesini basın kurumlarından sorumlu bir bakan olarak nasıl değerlendiriyorsunuz’ sorusuna sinirlenen Arınç, “Şimdi seni sorunu kimse anladı mı? Kimse duydu mu? Kimse duymamış. Üç gün beraberiz güzel sorular hazırlayın.” diye konuştu.

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_arinc-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0