Görüş Bildir
Haberler
Taksim'e Çıkan Yollar Kapatıldı, Seferler İptal Edildi

Taksim'e Çıkan Yollar Kapatıldı, Seferler İptal Edildi

adem kara
31.05.2014 - 13:05 Son Güncelleme: 31.05.2014 - 14:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gezi olaylarının yıl dönümü nedeniyle Taksim çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan polis, meydana araç çıkışlarını kapattı. Metro seferleri ise Osmanbey'e kadar yapılıyor. Ayrıca Şehir Hatları vapur seferlerinin iptaline ilişkin Twitter'dan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, 'İkinci bir duyuruya kadar Anadolu'dan Avrupa'ya tüm seferlerimiz iptal edilmiştir.' denildi.

Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle polis Taksim ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Önlemler çerçevesinde Taksim'e çıkan yollar, polis çekicileriyle kapatıldı. Otomobilleri ile Taksim istikametine gitmek isteyen vatandaşlar alternatif güzergahlara yönlendirildi. Bazı vatandaşların da duruma tepki gösterdiği görüldü.

Güvenlik önlemleri çerçevesinde metro seferlerinde de düzenlemeye gidildi. Polis metro istasyonu girişini de kapatırken, Hacıosman-Taksim metro seferleri Osmanbey'e kadar yapılabiliyor.

Taksim'de trafiğin kapatılmasına tepki gösteren bir kişi ise polisle tartıştı. Yaşlı kadın görevini yaptığını söyleyen polise, 'Evladım koyun olmayın' diyerek tepki gösterdi.

(İHA)

Kaynak: http://www.acunn.com/haber/taksime-ci...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0