Görüş Bildir
Haberler
Amrabat İspanyol Basınına Konuştu

Amrabat İspanyol Basınına Konuştu

Batuhan
13.02.2014 - 16:37

Amrabat İspanyol Basınına Konuştu

Nordin Amrabat: ''Benim Malaga'daki hedefim daha fazla maç oynamak ve futbol seviyemi yükseltmek''

Galatasaray'dan sezon sonuna kadar Malaga'ya kiralanan Nordin Amrabat, sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçı için ''Galatasaray, Chelsea'ye karşı belki de kaybeder. Benim Malaga'daki hedefim daha fazla maç oynamak ve futbol seviyemi yükseltmek'' dedi.

İspanyol spor gazetelerinden As'a röportaj veren Amrabat, Malaga'ya çok iyi uyum sağladığını belirtti. Beklediği futbol düzeyini bulduğunu, iyi bir takımı olduğunu ifade eden Faslı futbolcu, 'Bu futbolcularla birlikte oynamak çok hoş. Malaga'da kendimi rahat ve mutlu hissediyorum'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da maçlarda beklediği kadar süre alamadığını ve daha fazla oynamak için Malaga'ya geldiğini belirten Amrabat, ''UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden bir Galatasaray'da oynamak varken neden Malaga'ya geldin?'' sorusuna, ''Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde olduğu doğru ama ilk 16'larda Chelsea'ye karşı iki maçı var ve belki de kaybeder. Benim Malaga'daki hedefim daha fazla maç oynamak ve futbol seviyemi yükseltmek'' cevabını verdi.

Hedefinin, Malaga'nın maç kazanmasına yardım etmek olduğunu ifade eden Amrabat, bu zamana kadar oynadığı maçlarda Malaga'ya yardımcı olabileceğini gösterdiğini savundu.

Malaga'da teknik direktör Bernd Schuster'in kendisinden istediklerini, ''gerek hücum gerekse savunmada takıma yardım etmek ve topu alır almaz kanatlardan girip, boşlukları iyi değerlendirmek'' olarak sıralayan Amrabat, yeni takımında kendisini en çok şaşırtan ismin, ''küçük İniesta'' olarak tanımladığı Portillo olduğunu, bu futbolcunun çok kaliteli ve iyi olduğunu kaydetti.

Önceliğinin gol atmak olmadığını ifade eden Amrabat, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Önemli olan iyi oynamak ve takımın iyi oynamasına, goller atmasına, maçı kazanmasına yardımcı olmak. Bireysel rakamlar üzerine yoğunlaşmış bir futbolcu değilim. Egoist değilim. Takım oyuncusuyum ve en önemlisi de bu. Eğer takım kazanırsa, hepimiz memnunuz. Kanatlarda iyi bir futbol oynayıp, gol atmak için bekleyen arkadaşıma güzel bir asist vermek benim daha iyi bildiğim ve hoşuma giden futboldur.''

Amrabat, ''30 Haziran'da Malaga'da sözleşmen sona erdikten sonra ne yapacaksın?'' sorusuna ise ''Gelecek 4 ay Malaga'dayım. Sezon bittiğinde Galatasaray ile konuşacağım ve ne olacağını göreceğiz. Mancini, şimdi gitmemi ama sezon sonunda Türkiye'ye dönmemi söyledi. Geleceğim Galatasaray'a, Malaga'ya ve bana bağlı. Çok fazla faktör var ve futbolda her şey her gün değişiyor. Şimdi burada mutluyum. Yazın ne olacak göreceğiz. Galatasaray ile 3 yıllık daha sözleşmem var'' yanıtını verdi.

Muhabir: Şenhan Bolelli | AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/287647--amr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın