Görüş Bildir
Haberler
Kazanmaya Devam Ediyoruz

Kazanmaya Devam Ediyoruz

Fatih
30.05.2014 - 00:03 Son Güncelleme: 30.05.2014 - 00:34

Caner Erkin'in golü

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mevlüt Erdinç'in golü

Kazanmaya Devam Ediyoruz

A Milli Takım, yaz kampı programın çerçevesinde yaptığı 3. hazırlık maçında da galibiyetle ayrıldı. Ay-yıldızlılar, Honduras'ı Mevlüt ve Caner'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ilk, yaz kampındaki 3. hazırlık maçında Honduras ile karşılaştı.

12 Haziran’da başlayacak olan Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Honduras’ı Ay-yıldızlı takım 2-0 mağlup etti.

İlk yarısı golsüz ve temposuz geçen mücadelenin ilk golü 70. dakikada geldi. Galatasaray ile adı anılan Mevlüt Erdinç’in golü Millileri 1-0 öne geçirdi. Golü bulduktan sonra rakip kaleye rahat giden Ay-yıldızlılar, 82. dakikada Caner Erkin’in vuruşunda 2-0′lık skoru yakaladı.

Terim’in ikinci yarının başına oyuna soktuğu Mevlüt, Caner ve Gökhan takıma tempo getirdi.

Mücadelenin 10. dakikasında Alper Potuk’un sakatlanmasıyla ilk oyuncu değişikliğini yapan Fatih Terim, toplam 6 oyuncu değişikliği yaptı.

A Milli Takım, Pazar günü oynayacağı ABD karşılaşmasıyla tamamlayacağı kamp döneminde Koskova, İrlanda’dan sonra 3. maçını da kazanmış oldu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/30/millile...

Amerika Kampında İlk Rakip Honduras

A Milli Futbol Takımı, yaz kampı programı çerçevesinde ABD'de Honduras'la özel maçta TSİ 03.00'de karşı karşıya gelecek.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerine hazırlık kapsamındaki kampta ilk maçını Kosova, ikinci maçını ise İrlanda Cumhuriyeti ile yapan ay-yıldızlı ekip, üçüncü özel müsabakasında Honduras ile karşılaşacak.

Washington'daki RFK Stadı'nda yapılacak maç, TSİ 03.00'de başlayacak.

Honduras'la ikinci kez

A Milli Takım, yarınki rakibi Honduras'la tarihinde ikinci kez resmi bir müsabaka oynayacak.

Honduras'la ilk kez 11 Haziran 1995 tarihinde, Kanada'nın Toronto kentinde oynanan özel maçta karşılaşan milliler, bu müsabakayı Tolunay Kafkas'ın golüyle 1-0 kazanmıştı.

Milli takım, aradan geçen 19 yılın ardından Honduras ile yine bir özel maçta karşı karşıya gelecek.

Milli Takımın ilk 11'i şu şekilde

Tolga Zengin, Tarık Çamdal, Ömer Toprak, Hakan Balta, İshak Doğan, Ozan, Alper Potuk, Hakan Çalhanoğlu, Olcan Adın, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/MilliTakim/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0