Görüş Bildir
Haberler
AMATÖR LİGİN PROFESYONEL TARAFTARI

AMATÖR LİGİN PROFESYONEL TARAFTARI

Kocaeli Barış Gazetesi

Tüyleri diken diken ettiler...

Kocaelispor'un Gebzespor'u 2-0 mağlup ettiği maçın yankıları devam ediyor. Bu maçta en az galibiyet kadar yaşanan -Saha temizleme- olayı ulusal medyada da yer buldu. 12. adam neden ülkenin en önde gelen taraftarı olduğunu burada da bir kez daha ortaya koydu.

EŞİNE PEK RASTLANMIYOR

100 kadar Kocaelispor taraftarının önceki sabahın erken saatlerinde İsmetpaşa Stadı'na gelmesi ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile bir arada çalışarak zemin üzerinde biriken karı temizlemesi oynanması -İmkansız- olan maçı oynanır hale getirdi. Duyguların kabardığı bu olay ülke gündemindeki yerini de aldı. Bir çok ulusal haber sitesi çok değerli olan Hodrimeydan'ın bu girişimini detaylı işleyerek okurlarına ulaştırdı. Türkiye'de nadir olarak yaşanan bu olay karşısında futbolcular daha da motive oldu ve Gebzespor maçını taraftarı için oynayarak onlara 3 puanı hediye etti. Konu ile ilgili olarak Kocaelispor Yönetim Kurulu teşekkür açıklaması yayımladı. Erdem ÖVÜÇ Taraftar ve spor müdürlüğü personeli maçın oynanabilmesi için yoğun bir mücadele verdi.

KOCAELİSPOR'DA YAPILAN O AÇIKLAMA

En az bizler kadar galibiyete inanan ve takımımıza güvenen, İsmetpaşa Stadımızda sabah 09:00'dan itibaren bizlerle kar küreyerek sahayı futbol oynamaya hazır hale getiren Taraftar Derneği Başkanımız Sayın Özgür Taşkıran ile Hodrimeydan Taraftar Grubumuza ve Sayın Muzaffer Çintımar yönetimindeki Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline, soğuk ve kara aldırış etmeden statta yerini alarak takımımızı 90 dakika boyunca destekleyen tüm taraftarlarımıza, şehidimizin acısını bizlerle yüreklerine gömerek görevlerini olgunlukla yerine getiren Emniyet Müdürlüğü amir ve memurlarına, maça gelemeyenlere anı aktarmaya çabalayan değerli basın mensuplarına, sahaya kulübümüzün karakterini yansıtarak üstün mücadele örneği sergileyen futbolcularımıza, teknik heyetimize ve tüm personelimize canı gönülden teşekkürlerimizi sunar, yürüdüğümüz şampiyonluk yolundaki beraberliğimizin kenetlenerek devamını temenni ederiz.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar çalışmalarda birebir yer aldı.

Yeşil Siyahlı futbolcular alınan galibiyeti taraftarı ile paylaştı.

Kaynak: http://www.kocaelibarisgazetesi.com/s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın