Görüş Bildir
Haberler
Altındağ'da Emirhan Yalçın'ın Öldürülmesi Sonrası Göçmenlere Ait Ev ve İş Yerlerine Saldırı...

etiket Altındağ'da Emirhan Yalçın'ın Öldürülmesi Sonrası Göçmenlere Ait Ev ve İş Yerlerine Saldırı...

Ulaş
11.08.2021 - 21:36

Altındağ'ın Battalgazi Mahallesi'nde Emirhan Yalçın'ın cenazesi sonrası taziye evinde toplanan kalabalık Suriyelilerin işlettiği iddia edilen dükkana saldırdı. Kalabalık daha sonra Suriyelilerin yaşadığı evleri taşladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'nde Suriyeli bir grup ile çıkan kavgada bıçaklanan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki Emirhan Yalçın hayatını kaybetti.

Emirhan Yalçın bugün toprağa verilirken, cenazenin ardından taziye evinde toplanan kalabalık Battalgazi Mahallesi'ndeki Suriyeli bir kişinin işlettiği iddia edilen dükkana saldırdı.

Olayların devam etmesinin ardından savcılık açıklama yaptı.

Olayların devam etmesinin ardından savcılık açıklama yaptı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, dün gece Ankara’nın Altındağ ilçesinde çıkan kavgayla ilgili soruşturma kapsamında iki kişinin tutuklandığını duyurdu. Savcılık ayrıca, sosyal medyada konu ile ilgili, “halk arasında endişe, korku ve paniğe yol açan” paylaşımlara ilişkin ayrı bir soruşturma başlatıldığını da kaydetti.

Savcılık tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Altındağ ilçesinde 10/08/2021 tarihinde bir parkta iki grup arasında yaşanan kavgada silahlı saldırı sonucunda bir kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmıştır. Bu kapsamda gözaltına alınan şüpheli Y.A.A. ve A.M.A., savunmalarının alınmasının ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmışlardır.

Valilik olayların sona erdiğini duyuran bir açıklama yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Leyla Ada Kara

Yıllardır akın akın geldiniz, ürediniz, gezdiniz, içtiniz, yerleştiniz, her türlü imkandan fazla fazla yararlandınız ama bütün bunlara rağmen bir türlü insan... Devamını Gör

ortalık karışık

osmanlıya ıhanet edenlerden bısey mı beklıyordunuz gercekten merak ettım

Kzlt

Kabul ediyor ve övünüyor, açık hava tımarhanesi.. Erdoğan: "Avrupa huzur içinde yaşıyor olmasını Türkiye'nin 4 milyon sığınmacıyı misafir etmesine borçludur."

Bendemistimkii

O zaman biz deldirmeyelim de kim delirsin . Bunun devamı gelir çok sabrettik alttan aldıkça iyice zıvanadan çıktılar . Suriye onlar için daha güvenli canını ... Devamını Gör

Aykızı

Acilen gönderilmeli. Yoksa meclise adım adım millet gelecek. Erdoğan milletin canı yandı. Bir genç gitti. Yoksulluk, afetler, bir de yabancı zulmüne asla kab... Devamını Gör