Görüş Bildir
Haberler
Alnının Şekline Göre Senin Kişilik Tipin Ne?

Alnının Şekline Göre Senin Kişilik Tipin Ne?

Alnının şekline göre senin kişilik tipini ortaya çıkarıyoruz!

Hazırsan, başlayalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alnının şekli, bunlardan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaratıcı kişilik!

Altı kişilik tipi arasından senin yaratıcı kişilik tipine sahip olduğunu görüyoruz. Sen düşüncelerini en iyi sanatla ifade ediyorsun. Beyninde o kadar çok düşünce dönüyor ki, onları çoğunlukla sınıflandırmakta zorlanıyorsun. Haliyle kendini en iyi ifade ettiğin yer, sanatın. Senin düşünce tarzın da özel hayatın da ilişkilerin de oldukça farklı. Sen hayatın her alanında yaratıcılığını konuşturabiliyorsun. Haliyle senin hayatın hiç de sıkıcı değil. Enerjik ortamları seviyor, insanlarla iyi anlaşıyor, sosyal ortamlarda rahat ediyorsun. Biraz da duygusalsın. Duygusal olduğun kadar da cesursun...Senin çözemeyeceğin hiçbir sorun yok. Pratik zekan sayesinde her sorunun üstesinden kolaylıkla gelebilirsin. Sen, kendi sınırlarını zorlamaktan hiç çekinmiyorsun.

Sezgisel kişilik!

Altı kişilik tipi arasından senin sezgisel kişilik tipine sahip olduğunu görüyoruz. Sen bu dünyada hislerin olmadan var olamazsın. Her zaman hislerine güvenir, onların söylediklerine göre hareket edersin. Karar alman gerektiğinde bile öncelikle hislerini dinlemek istersin. İçe dönük bir karakterin olduğu için, kendini de tanıyorsun. Etrafında yalandan destek olacak kimseyi istemezsin. Sen bu dünyaya hakikati bulmaya gelmişsin. Kendi içinde de arkadaşlık ilişkilerinde de durum aynı. Sen hislerine fazla önem verdiğin için yeni insanlarla tanışırken de ilk izlenimlerine çok önem verirsin. Eğer içinden bir ses hayır diyorsa, hayırdır. Senin hayata bakış açın da oldukça net. Bu hayatta senin için griler yok. Ya siyahsın, ya beyazsın...

Eğlenceli kişilik!

Altı kişilik tipi arasından senin eğlenceli kişilik tipine sahip olduğunu görüyoruz. Şu hayatta senin için en önemli şey eğlence. İş hayatında da arkadaşlık ilişkilerinde de hep eğlencenin peşinden koşarsın. Hayatı ciddiye almamayı bilir, mutlu olacağın yollar ararsın. Sen hayatta çok üzücü olaylar yaşamışsın bugüne kadar. Bu olaylarla baş etme yöntemini de kendi kendine bulmuşsun. Artık ne yaşarsan yaşa, sana pek de dokunmuyor açıkçası. Sen başta kendine olmak üzere diğer insanları eğlendirmeye adamışsın ömrünü. Bazen de bu yükün altında eziliyor gibisin...Sanki seni sadece güldükleri için seviyorlar gibi hissediyorsun. Eğer bütün bu düşündüklerin gerçekse, oradan hemen uzaklaşmanı tavsiye ederiz. Senin gibi eğlenceli, duygusal, duyarlı bir insanın yalanlarla kaybedecek vakti yok!

Kontrolcü kişilik!

Altı kişilik tipi arasından senin kontrolcü kişilik tipine sahip olduğunu görüyoruz. Sen bu hayatta her şeyin yerinde ve zamanında olmasını istersin. En ufak detayları bile planlar, planın dışında çıkıldığında ise huzursuz olursun. Hayatındaki en ufak şeyleri bile tek tek inceler, sorgular, düşünürsün...Senin gözlem yeteneğin de oldukça gelişmiş. Planını bozabilecek her detayı önceden fark eder, zekan sayesinde ona engel olursun. Kontrolcülüğün artık öyle bir boyuta gelmiş ki senin hayata karşı olan dikkatini de arşa çıkarmış. Sen artık çoğu şeyden şüphe eder, her şeyin altında başka bir neden arar hale gelmişsin. Bir gün kalktığında o gün içinde neler yapacağını bilmek sana güvende hissettirse de artık bazı şeyleri değiştirmen gerektiğini hissediyorsun.

Hayalperest kişilik!

Altı kişilik tipi arasından senin hayalperest kişilik tipine sahip olduğunu görüyoruz. Sen bu dünyadan kaçmak için hayallerine sığınıyor, onlara fazlasıyla önem veriyorsun. Sen oldukça duygusal bir insansın. Bu dünyada yaşadıkların ya da yaşananlar, sana acı veriyor. Haliyle sen de bu dünyanın çirkinliğini bir kenara bırakıp hayal dünyasında yaşamayı tercih ediyorsun. Hayal gücü geniş insanların ortak bir özelliği de dünyanın gerçek yüzünü görmeleridir. Sen insanların gerçek yüzünü tanıyor, onlara bu yüzden mesafeli davranmayı tercih ediyorsun. Sosyal hayatında ise yalnızca gerçekten güvendiğin ve sevdiğin insanların olmasını istiyorsun. Senin kalbini kazanmak, senin hayal dünyana ortak olmak da son derece zor...

Gerçekçi kişilik!

Altı kişilik tipi arasından senin gerçekçi kişilik tipine sahip olduğunu görüyoruz. Olayları görmek istediğin gibi değil, oldukları gibi ele alırsın. Senin için her zaman mantık önde gelir. Senin için ya siyah vardır ya da beyaz...Bir şey ya olmuştur, ya da olmamıştır. Sen hayatta her şeyin gerçek yüzünü görmek ister, boş hayaller peşinden koşmazsın. Her ihtimali değerlendirir, sonunda üzülen kişi olmak da istemezsin. Kendini sağlama almayı tercih edersin.Eğer senin birine güvenmen gerekirse, o kişinin her özelliğini ince ince analiz edersin. Sen başkalarından yardım beklemez, her işini kendin halledersin. Gerçekçi kişiliğin en çok da stresli olduğun anlarda ortaya çıkar. Bu anlarda ise karar vermek senin için bir zulüme dönüşür.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
28
14
11
10
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın