Görüş Bildir
Haberler
Alex Telles KAP'a Bildirildi

Alex Telles KAP'a Bildirildi

Fatih
16.01.2014 - 20:17 Son Güncelleme: 16.01.2014 - 21:54

Alex Telles Kap'a Bildirildi

Galatasaray, Gremio takımında forma giyen Alex Telles için görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı Alex Telles ile resmen görüşmelere başlandığı sarı kırmızılı kulüp tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

KAP'ta yer alan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Alex Nicolao Telles ve kulübü Gremio Foot-ball Porto Alegrense ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, arap saçına dönen Alex Telles transferinde mutlu sona ulaştı. Brezilya ekibi oyuncunun transferine onay verdiklerini açıkladı.

21 yaşındaki oyuncu, Gremio'nun transferine onay vermesi sonrasında tesislere giderek takım arkadaşları ile vedalaştı ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

'BU SÜREDE AİLEME 5 KEZ VEDA ETTİM'

Sarı-kırmızılılara transferi uzun görüşmeler sonrasında sonuçlanan yetenekli oyuncu, ilk açıklamasında esprili bir şekilde, 'Aileme herhalde bu sürede 5 kere veda etmişimdir. Galatasaray ile anlaşmadan önce Taffarel ve Felipe Melo ile konuştum' ifadelerini kullandı.

Kariyerin açısından büyük bir adım attığını belirten Telles, 'Kariyerimde büyük bir sıçrama gerçekleştiriyorum. Bunun için Gremio'ya borçlu hissediyorum. Hayatımda yeni bir yarışın içine giriyorum. Gremio'ya da finansal olarak yardımcı olduğum için mutluyum' dedi.

G.SARAY'DAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR!

Oyuncunun menajeri Fernando Otto da, imzaların atıldığını ve yola çıkmaya hazırlandıklarını belirtti. Telles'in 3 bavul ile tesislerden ayrıldığı bilgisi de kaydedildi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Brezilya'da en iyi sol bek seçilen oyuncunun transferini kısa bir süre içinde borsaya bildirmesi bekleniyor.

Kaynak: SPORX

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın