Görüş Bildir
Haberler
Al Nassr'dan Pierre Webo Açıklaması

Al Nassr'dan Pierre Webo Açıklaması

Caner
08.07.2014 - 10:58
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Al Nassr'dan Webo Açıklaması

Birleşik Arap Emirlikleri basınına konuşan Al Nassr yöneticisi Fahad Hadi, Pierre Webo transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Diego Ribas transferiyle birlikte yabancı saysı 12'ye yükselen Fenerbahçe'de hangi yabancılarla yolların ayrılacağı belirsizliğini korurken, Pierre Webo'ya Suudi Arabistan Ligi'nden gelen teklifle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sarı lacivertli yönetimin geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'dan Webo için geldiği iddia edilen 5 milyon Euro'luk teklife sıcak baktığı iddia edilirken, konuyla ilgili olarak bir açıklama da Al Nassr cephesinden geldi.

Birleşik Arap Emirlikleri gazetesi Gulf News'e konuşan Al Nassr yöneticisi Fahad Hadi, Webo'yla sözleşme imzaladıkları yönündeki iddiaları yalanlarken, 'Pierre Webo ile sözleşme imzaladığımız iddiaları doğru değil ama 12 Temmuz'un ardından yeni gelişmeler olacağını söyleyebilirim. Forvetimiz Eder Luis sakatlandı ve hocamız Ivan Jovanovic'in raporu doğrultusunda hücum hattına takviye yapmak istiyoruz' şeklinde konuşarak Webo ile ilgilerini doğruladı.

Yabancı sınırı nedeniyle zor günler yaşayan sarı lacivertli takımın 32 yaşındaki Kamerunlu golcü için gelecek 5 milyon Euro'luk bir teklifi kabul edeceği tahmin edilirken, Webo'nun da konuşulan 2.8 milyon Euro'luk yıllık ücreti kabul etmesi bekleniyor.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0