Görüş Bildir
Haberler
Adalet Bakanı İpek: 'İstifa Sorusuna Verdiğim Tepki Refleksti'

Adalet Bakanı İpek: 'İstifa Sorusuna Verdiğim Tepki Refleksti'

Onedio Medya
20.10.2015 - 12:00

Adalet Bakanı Kenan İpek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ankara katliamı ile ilgili, toplam 9 kişinin arandığını açıklayan İpek ayrıca gülümseme polemiklerine de açıklama getirdi. Saldırı sonrasında yapılan basın açıklamasındaki istifa sorusuna gülümseyerek yanıt veren İpek, bu hareketini refleks olarak nitelendirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kenan İpek'in konuşmasından önemli başlıklar şöyle: 

Devletimiz bu konuda yoğun bir çalışma içinde. Yapılan bir haber nedeniyle aranan çok önemli bir fail firar etti. Toplam 9 kişi aranıyor. Basınımız bu sorumlulukla hareket etmeli.

Güvenlik zaafı varsa bu kamuoyuyla paylaşılacak.

'Gösterdiğim refleks hala tartışma konusu oluyor'

Bu sözlere cevap vermeyi düşünmüyorum. İstifa sözleri üzerine İçişleri Bakanımıza yöneltildiğinde benim gösterdiğim refleks hala tartışma konusu oluyor. Ana muhalefet partisi başkanı istifa sözünü hep dile getiriyor. Ben ana muhalefet partisi başkanı ile asla polemiğe girmek istemem. Söz söylememem lafım olmadığı anlamına gelmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tahir Elçi yorumu

Adalet Bakanı Kenan İpek, Bakırköy 2'nci Sulh Ceza Hakimliği'nin Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hakkında verdiği yakalama kararına ilişkin olarak 'Hakimin önüne çıkacak. Verilecek kararı bekleyelim' dedi.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
4
4
4
3
3
0