Görüş Bildir
Haberler
AC/DC`nin Efsane Vokalisti Bon Scott`ın Belgeseli Geliyor

AC/DC`nin Efsane Vokalisti Bon Scott`ın Belgeseli Geliyor

Feyyaz Ustaer
24.12.2014 - 09:40 Son Güncelleme: 24.12.2014 - 10:49

AC/DC denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan Bon Scott`ın hayatı yeni bir belgesele konu olacak.

19 Şubat 1980 tarihinde İngiltere`de bulunduğu sıralarda arkadaşının arabasında uyurken, kendi kusmuğu ile boğularak hayata veda eden Bon Scott, 2015 yılında yayınlanacak bir belgesele konu olacak. AC/DC`nin patlama yaptığı dönemlerde vokalist olarak grupta yer alan Scott, bir çok kişiye görehard rock tarihinin en önemli vokalistlerinden biriydi. 

'Looking For Bon' adıyla yayınlanacak olan belgesel, Bon Scott'ın 1970-1974 yılları arasında yaşadığı olayları konu edinecek. Belgesel kurgusunun iyi bir biçimde oluşturulabilmesi için Scott'ın AC/DC'den önce yer aldığı grupta arkadaşı olan Vince Lovegrove yapım ekibinde yer alacak. Buna ek olarak senaryonun oluşturulmasında Angela Anagnostopoulos'un yer alacağı bildirildi. 

Belgeselin yapımcısı Shemori BoShae, ele alacakları yılların Bon Scott'ın en yaratıcı yılları olduğunubelirterek, özellikle o yılları ele almak istediklerini dile getirdi. Belgeselin net çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Çok büyük bir ihtimali 2015'in ikinci yarısında gösterimi yapılacaktır.

Kaynak: http://turkgitar.net/index.php/haberl...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın