Görüş Bildir
Haberler
8 Canlı Mucize

8 Canlı Mucize

Onedio Medya
25.01.2014 - 02:08 Son Güncelleme: 25.01.2014 - 12:22

8 Canlı Mucize

Rize’de yaşayan Celal Aslan’ın yaşadıkları herkesi şaşkına çeviriyor... 7 ölümcül kazaya rağmen her seferinde hayata tutunmayı başaran Aslan son iki yılını hastanede geçirmiş

Rize’nin Fındıklı ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Celal Aslan, geçirdiği yedi ölümcül kazaya rağmen her seferinde yaşama tutunmayı başardı. Daha önce iki trafik kazası geçiren, çatıdan ve ağaçtan düşen, vurulan ve yıkılan seranderin altında kalan Aslan, son olarak çatıdan düşerek ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede 6 ay boyunca tedavi gören Aslan hayati tehlikeyi atlattı.

Şu anda konuşamıyor

Celal Aslan’ın eşi Nevilan Aslan, 7 kaza geçiren eşinin başına gelenlerin herkesi şaşırttığını, eşinin mucize eseri yaşadığını ancak şu anda konuşamadığını söyledi.

Eşinin ilk olarak çok yüksek bir ağaçtan düştüğünü anlatan Aslan, “Vatandaşlar yardımıyla hastaneye getirerek tedavisini yaptırdık. Sağlığına kavuşmasının ardından gittiği yaş çay alım yerinde kavga eden iki kişiyi ayırmaya çalışan eşim, vurularak yaralandı. İyileştikten sonra aldığı otomobille virajı alamadı ve araç dereye yuvarlandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı” dedi.

AA

Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/8-canli...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0