Görüş Bildir
Haberler
6 Şubat 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

6 Şubat 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

adem kara
06.02.2014 - 09:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

6 Şubat 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Bilinciniz, varoluş cesareti şeklinde görülüyor.Bugün kendinizi müdafaa etmek için büyük riskleri göze alacaksınız.Çalışkanlığınızdan kaynaklanan başarılarınız , bugün de devam edecek.Örnek insan olma yolunda ilerliyorsunuz. Ve bugün bu işi başaracak gibisiniz.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Risk alabileceğiniz bir gün ama bu riski alırken sakın çok emin olmayın.Çünkü sizin sıkıntılı bir gün geçirmenize sebep olabilir. Aslında siz risk sevmezsiniz.Bu arada  çok sevdiğiniz birinin sizden yüz çevirdiğini göreceksiniz ve çok can sıkıcı gelecek size.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün hala geçen haftanın yorgunluğunu çekiyorsunuz.Tam olarak toparlamanız için biraz daha zamana ihtiyacınız var.Yenilikler peşinde koşmak, tam da size göre ama bugün bunun için bile gücünüz yok gibi.Hadi ama İkizlerin o kocaman enerjisini görelim artık.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Size göre, niyetlerin samimiyeti önemli.Katlandığınız fedakarlıklar bugün size mutlu haberler olarak geri dönecek.Manevi yönden doyuma ulaşacağınız bugün, sizi yorgunluklardan uzaklaştıracak.Serüven gibi birgün geçirebilirsiniz,uzun zaman herkese anlatabileceğiniz bir gün.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslan olmak kolay değil, bugün yine çevrenizdeki insanlar ile mücadele vereceksiniz. Çünkü kim ne derse desin sizin başkalarına yardım edebilme kabiliyetiniz başka kimsede yok.Biraz stres yaşayacaksınız bu işibaşarırken ama bunlar sizi manevi olarak rahatlatacak daha sonra, sakın unutmayın

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Hadi artık ! Daha fazla stres yapmayın. Kendinize ve çevrenizdekilere yazık ediyorsunuz. Biraz daha relaks olabilmek elinizde.Neden bunu denemiyorsunuz ve neden hep stres yapıyorsunuz. Alacağınız küçük ama anlamlı hediye sizi çok mutlu edecek.Biraz huzura ihtiyacınız var.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Sosyal olarak ve maddi anlamda yüksek standartta yaşamayı seviyorsunuz. Kim sevmez ki. Ama her zaman olamıyor işte. O yüzden lütfen biraz daha dikkatli davranın. Hangi konuda mı ? Tabi para harcamakonusunda.Statüleri belirleyen şey para ama siz daha sonra kötü duruma düşmemek için, dikkat edin.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

İşinizde rekabeti seviyorsunuz ama, bir yerde öyle bir geri çekiliyorsunuz ki, karşınızdakini de allak bullak ediyorsunuz.Acımasız ve soğuk görünüyorsunuz ve bu yüzden de insanlar sizden kaçıyorlar.Bugün Bir Balık ile tanışabilir ve mutlu birkaç saat geçirebilirsiniz.Sizin stresinize dayanabilecek ender burçlardan biri de balıktır.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Bugün herkese uzak gibisiniz. Bilgiç hareketleriniz ile insanlarıyoracaksınız.Etrafınıza bol bol  bahşiş dağıtacağınız bir gün. İyi bir iş yaptığınız için bunu kutlayacaksınız ama dikkat edin,çevrenizdeki insanlarbunu kullanmaya çalışabilirler.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Sosyal çevrenizde, kendinizi saydıran bir kişiliksiniz ve bugün yine o sosyal çevre sizi alkışlayacak.Disiplinli çalışmanız ve hayata bakışınız  siziher zaman mutlu ediyor.Sizi zorlayacak insanlarla karşılaşma ihtimalinizde var.Bugün o insanlardan biri bir şeyleri yanlış anlayarak, canınızı sıkabilir.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

İddialara körü körüne inanmak size göre değil ama bugün bir hata yapacaksınız ve iddialar konusunda tutarsız davranacaksınız. Birileri buna karşı çıkınca da, canınız sıkılacak.Haksızlık ve ayrımcık yapan birileri can sıkıntısına sebep olacak ama siz yine de bunlara pabuç bırakmayacaksınız.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Bu dünyadan kopuk yaşayacağınız bir gün daha. Canınız sıkılacak .Gerçek hayattan kopmak ve başka dünyada yaşamak istiyorsunuz. Bu da sizi yoruyor.Çevrenizdeki insanları da yoruyor ve strese sokuyorsunuz, dikkat edin ve  lütfen kendinize acımaktan vazgeçin, yaşam kalitenizdüşüyor.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0