Görüş Bildir
Haberler
5 Şubat 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

5 Şubat 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

yelda kahveci
05.02.2014 - 09:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

5 Şubat 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün çalışkanlık ve açık sözlülük gününüzdesiniz.Kabuğunuzu kırdığınız bugün sizin için ileriye atılacak bir adım gibi.Maceralarınızı anlatarak, çevrenizdeki herkesi heyecanlandıracaksınız.Kaybettiğiniz bir şey için çok üzülebilirsiniz ama sonra yine Koç Burcu yanınızla “Boşver” diyeceksiniz.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hayatınızdaki değerlere göz gezdirdiğinizde, onların kıymetlerini anlayacağınız birgün.Onlar için fedakarlıklar yapmak istiyorsunuz ve yapacaksınız da.Ama aynı güniçinde tam tersi hareketlerle karşılaşınca, canınız sıkılacak.Hiç ummadığınız birinden göreceğiniz iyilik, sizi mutlu edecek.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

İşlerinizi bitirmek için, dört elle sarıldınız.Ama bu enerji de size yetmeyecek.Kendinizi çok fazla parçalanmış hissediyorsunuz.Bu kadar çok işe el atarsanız, bunun sıkıntısınıyaşamanız çok normal.Kişisel başarılar sizin için önemli ama toplu olarak başarısağlamayı da denemelisiniz.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Her şeyi çok iyi gözlemliyor ve algılıyorsunuz. Bugün bu yeteneğinizi kullanacak vebaşarılı olacaksınız.Eğitim sistemi ile ilgili yaptıklarınız sizi mutlu edecek ve içinizdekieğitim aşkı bir kurs ya da etkinliğe katılmanızı sağlayacak.Bir kavgayı durdurma  görevi sizde. Bugün yine size düşen fedakarlık olacak.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Rahatlamış görünüyorsunuz. Bu rahatlık sinirlerinize iyi gelecek gibi. Canınızı sıkan şeylerden uzak durmak isteyeceğiniz bir gün. Her an yeni bir işe başlayabilir, kafanızı karıştıran şeylerden uzaklaşabilirsiniz. Sağlığınızı ve sinirlerinizi bozacak insanlardanuzak durun, neşenizi kaçırmasınlar.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Bugün dürüstlüğünüz konuşulacak.İnsanlara haklarını verdiğiniz için, kafanız rahatolacak.Troid bezlerinizle ilgili bir sıkıntı yaşamanız çok mümkün.Bugünlerde baş gösterebilir, haberiniz olsun.Bugün kendinizi stresli bir ortamın içinde bulabilirsiniz, dikkat edin.Stresten uzak durmaya çalışın.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Başkaları tarafından beğenilmek, iç dünyanızın yapı taşı gibi. Bugün çevrenize enerji vereceğiniz bir gün. Hatta bu enerjiyi verirken, kendinize ait bazı işleri de yaptıracaksınız. İşlerinizde gözle görülür bir gelişme var.Kusursuz işler arıyorsunuz ama unutmayın, kusursuz bir şey yok hayatta.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Nefret ettiğiniz bir kişi hakkında iyi konuşacaklar ve sinirlerinizi hoplatacaklar.Sizin kuşku ve kızgınlıklarınızı kamçılayan bu durum, canınızı sıkacak gibi görünüyor.Sıkıntılarınızı kimseye anlatmayacak ama içinizdeki kini büyüteceğiniz birgün.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Kuşkucu ve eleştirici kişilere kızıyorsunuz. Ama onları biraz örnek alsanız ne güzelolur.Cesaretiniz var evet ama sorumluluk duygusu da olmaza, olmaz.O yüzden Yay Burçları  bugün hareket ve tavırlarımıza biraz daha dikkat edelim.Bu arada hayatınızıdeğiştirecek bir adım atabilirsiniz.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Sizi kızdıran birilerine karşı kininiz daha da kabaracak. O kadar öfkelisiniz ki, sabırlı Oğlaktan eser yok gibi.Oğlak Burçlarının çalışkanlığı ve hayata bakış açıları bugün yine onları mutlu edecek gibi.İşlerine bakmak, çalışmak istiyorlar ama ilgilendikleri diğer işler buna müsaade etmiyor.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Bir tanıdığınızı ziyaret etmek için birkaç haftadır uğraş veriyorsunuz. Bugün bir fırsatdoğabilir ve ziyareti gereçleştirebilirsiniz. Bugün fanatiklik damarınız tutacak. Aslında hiç de fanatik değilsiniz ama bugün sizi iten bir güç var.Arada kalan iki kişinin işini halledeceksiniz.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balık burcu bugün kaybetmekle barışık olacak.Kendisine acıyacak,üzülecek ve üzüntüsü yüzünden kendini belki de eve kapatacak.Hayal kırıklıklarından kurtulmak içinfarklı yollar denemeye başlayacak ve bu farklı yollar, balığın biraz enerji kazanmasına sebep olacak.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0