Görüş Bildir
Haberler
5 Mart 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

5 Mart 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

adem kara
05.03.2014 - 09:26

5 Mart 2014 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Aşağı tükürseniz sakal, yukarı tükürseniz bıyık.Hesaplar karmakarışık.Maddi anlamda hiç de ummadığınız şeylerle karşı karşıyasınız.Biri oradan geliyor, diğeri başka taraftan ama yine de mutlu olacak bir yan bulabilirsiniz.Hadi o zaman Koçlar, moralinizi bozmayın. Yükselişe geçmek için elinizden geleni yapın.Hayat bu,hiç üzülmeye  değer mi ?

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğalar bir görüşme yapmak istiyorlardı ama olmadı. Buna biraz bozuldular ama çok da  belli etmemeye çalıştılar.Biraz kindarlık var ruhlarında ve bu yüzden de biraz gerilmeleri doğal. Ama karşı taraf bunu isteyerek yapmış değil, bilginiz olsun.Evli olmayan Boğalar bugün bir aşka yelken açabilirler. Evli olanlar ise mutlu bir gün geçirecekler eşleri ile.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

İkizlerin karşısında bugün durmayın. Günlerdir süren stresli halleri bitti ve bugün kendilerine gelmiş durumdalar.O yüzden enerjileri tam gaz.Bizden size söylemesi ikizler bugün inanılmaz enerjik. Dağları devirecekler desek yeridir. Bu arada İkizler Burcu uzaktan gelen bir selam ile mutlu olacaklar.Heyecanları çok artacak. Bugün onların enerji patlaması yaşayacakları gün.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Yengeç burçları kafalarının dikine gidecekler. Aslında hiç de huyları ve tarzları değil ama bugün böyle.Hep etraflarının himayesinde oldukları halde, bugün özgürce kanat çırpmak isteyebilirler.uzun zamandır görmedikleri biri onlara neşe verecek.Evliyengeçler, eşlerine biraz kırılabilirler.Ama bunu pek belli etme taraftarı değiller.Yengeçler,para gelecek.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslanlar yeni işler peşinde. Görüşmeler yapacak ve işleri takip edecekler.Çevrelerinde kendilerini baskı altına alan birileri olmasına rağmen,özgürlüklerini kolayca savunabiliyorlar. Bugün de öyle yapacaklar.Aslanburçlarının karşılıklı sevgileri çok gerçekçi.Yardımlaşmayı sevdikleri için, bugün de yardıma devam edecekler.Akılları başlarında,enerjileri kalplerinde çok mutlular.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Başaklar bugün hiç ummadıkları saçma bir konu yüzünden koşturup duracaklar.Bu konu onları mutsuz ederken, çevrelerindeki insanları da şaşırtacak.Her işini düzenliyapan Başak, bu konuyu nasıl atladığına şaşıracak.Parasal anlamda zarar uğrama ihtimalleri var. Ve bugün sinirli olacaklar. Çok fazla çevrelerinde dolaşmamak en güzeli.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Terazi, dengeni en güzel şekilde sağlamak için, aklını kullanmalısın.Yumuşak huylu olduğun için, enerjinde iyi geliyor ama bazen strese sokuyorsun insanları.Bugün biraz strese meyillisin.Titizlik yarışında 1 numara olduğunu söyleyebiliriz.Sevdiğin biri sayesinde akşama doğru sakinleşeceksin.Ve iyiki kalp kırmamışım diyerek, kendini mutlu edeceksin.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Akreplerin hayatları bugün çok renkli. Sabahtan bir sinir harbi yaşayabilirler ama, birilerinin kalbini kırmaktan son anda kurtaracaklar.Kıskançlık krizine giren bir Akrep de olabilirsiniz.Ama eğlencenize de doyulmuyor.Akşam bir arkadaş toplantısına katılacaksınız ve bu toplantı sizin için süper eğlenceli olacak.Sabah ki gerginliği de böylece atmış olacaksınız.

Yay Burcu –(23 Kasım-22 Aralık)

Yay burçları biraz çabuk kırılacaklar bugün.Kırgınlıkları bir su buharı gibi uçup gidecek. Onlar pek fazla kin tutmuyorlar zaten.Akılları  ile hareket edip, ruhlarını bir kenara bırakacaklar.Gelecek bir telefon ya da haber, mutlu edecek.Yayların canlarını hiç sıkmamaları için çok sebepleri var. Bu arada, kendilerini çok seven birileri ile birlikte olabilirler.

Oğlak Burcu-(23 Aralık-20 Ocak)

Bugün yan gelip yatma modunda olacaksınız.Uzun zamandır hiç bu kadar dinlenmemiştiniz.Yorgunluklarınızı bugün bitirecek ve mutlu olacaksınız.Çözülmüş işler size bir rahatlama getirecek ve belki de o hevesle oturacaksınız.Ama siz ancak bir yada 2 gün oturursunuz.Sonrasında yolunuza devam edersiniz. O zaman bugünün tadını çıkarın.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Yanlış bir telefon görüşmesi ya da farklı bir durum sayesinde özlediğiniz biri ilekonuşacaksınız.Mutlu mu değil mi anlayamayacak ve kafaya takacaksınız.Kovaların canları biraz sıkılmış durumda. Girdiğiniz bir yarışma da, 2. Plana itildiğinizi hissedeceksiniz.Bu da biraz canınızı sıkacak ama yine gururunuza yediremeyeceksiniz.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balıklar! Hadi bakalım atalım karamsarlığı . Yaptığınız hata varsa bile, bir kenara atın.Zaten kim hata yapmıyor ki öyle değil mi ?hastalığına üzüldüğünüz biri için endişeleniyorsunuz ama şu anda, korkacak bir şey yok gibi.Çevrenize pozitif enerjiyaymayı dener misiniz ?Neden bu kadar zor bir durum bu sizin için.Biraz enerji, biraz daha az stres. İşte mesele bu!

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0