Görüş Bildir
Haberler
5 Adımda Kuyruklu Eyeliner Nasıl Çekilir?

5 Adımda Kuyruklu Eyeliner Nasıl Çekilir?

merve
14.01.2015 - 11:08 Son Güncelleme: 14.01.2015 - 13:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Etkili ve çekici bir kadının sırrı, kusursuz bir göz makyajıdır.  Göz makyajının son trednlerinden kuyruklu eyeliner, etkisi  ile dişiliği vurgular. Bu sebeple özellikle özel gün ve gecelerde çok sık tercih edilmektedir.

Kuyruklu eyeliner uygulamak, ilk başlarda zor gelebilir. Ancak şu basit adımları, dikkatlice takip ederseniz harika bakışlara sahip olabilirsiniz:

1-) Öncelikle ten renginiz için kullandığınız krem fondöteni göz kapaklarınızın üstüne ve alt kirpiklerinize uygulayarak, gözlerinizi makyaja hazırlayın.

2-) Daha sonra kusursuz bir kuyruklu eyeliner  için, öncelikle göz kapağımıza ince bir çizgi çizmeliyiz.  Eyelinerinizi kullanarak ince bir hat oluşturun. Daha sonra eyelinerle gözlerinizin alt kapağına da ince bir hat çekin ve gözlerinizin dışında bu ince çizgileri birleştirerek, konturu tamamlayın.

3-) Daha sonra göz kapağınıza çektiğiniz  ince çizgiyi kalınlaştırmanız gerekir.  Bunun içinde göz kapağınızda ince hata sadık kalırken, çizgiyi  göz kapağınızın  iç tarafından dışına doğru kademe kademe kalınlaştırın. Gözlerinizin iç tarafında çizgi mümkün olduğunca ince kalmalı, dışarıya doğru yumuşak bir geçişle kalınlaşmalıdır.

4-) Bu işlemden sonra eyelinerle kuyruk hattınızı belirlemelisiniz.. Gözlerinizin dışında, kirpik çizginizi takip ederek yukarı doğru bir çizgi çekin. Bu çizgiyi gözlerinizin büyüklüğü ile orantılayın. Asla çok yukarılara taşmasın ya da çok kısa bırakmayın.

5-) 4. adımda uyguladığınız  kuyruk çizgisini, göz kapağınıza çektiğiniz hatla birleştirin ve içini doldurun. Kuyruklu eyelinerinizi iyice belirginleştirin.

Artık Rimelle göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Harikasınız!

Kaynak: http://www.bakimlicilt.net/5-adimda-k...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın