Görüş Bildir
Haberler
28 Şubat 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

28 Şubat 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

yelda kahveci
28.02.2014 - 09:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

28 Şubat 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Çevrenizdeki insanlar bugün çok mutlu.Aslında bu mutluluğun sebebi sizsiniz.Aklınızdan geçen her ne varsa, açık açık söyleyerek onlara yol gösteriyorsunuz. Koç burçları başladıkları işleri bitirmeye çalışacaklar. Ama yine o heyecanlı ve çarçabuk iş bitirme telaşları yüzünden sıkıntı yaşayacaklar.Bu arada açık sözlü olayım derken, karşınızdakileri kırmayın aman dikkat!

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa burçları bir görüşme yapabilirler. Bu görüşme hem ileriki hayatları için bir artı olabilir, hem de günü kurtarmalarına yardım edebilir.Boğalar sakin ama anlamlı bir gün geçirecekler.Yakınlarındaki insanlardan yardım almaları da muhtemel.Kafanızı kızdıracak insanlardan uzak durursanız,bugünü iyi atlatacaksınız.Ama sizin inadınız karşı tarafın inadıyla çakışırsa, işte o zaman felaket!

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler yavaş yavaş içlerinin kıpırdadığını hissediyorlar. İstedikleri kadar sakin durmaya çalışsınlar, olmuyor. Onların neşeli ve eğlenceli halleri durdurulmaz ve engellenemez. Bugün de aynı böyle olacak gibi.Bu arada İkizlerin oradan oraya gitme halleri hiç bitmiyor. Hep bir ziyaret ve geziye gitme halindeler. İkizler Burcu parasal konularda akıllı olsun, ilerisi için çok borca girmeyin.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Yengeçler bugün sevildiklerini hissedecekler. Kafalarındaki olumsuz şeyleri bir tarafa atıp, kendilerini rahata erdirecekler.Kafalarında bir şey var ama onu hiç kimse ile paylaşmadan kendi kendilerini yiyorlar.Bugün bunun ne  kadarda gereksiz olduğunu anlayacaklar.Yengeçler para harcamayı ve her şeyin iyisini almayı seviyorlar.Tamam alın tabi, lüks sizin de hakkınız ama biraz fazla abartmıyor musunuz ? Dikkat etmeniz gerekiyor.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslanlar mücadele edeceğiniz bir gün sizi bekliyor.Mücadelenizi sürdürürken, insani duygularınızı da korumaya çalışacaksınız.Hayat çok kolay değil, siz de farkındasınız ama unutmayın,sizin başarılarınız bu mücadelenize bağlı.Canınızın istediği her şeyi yapmak istiyor ama kendinizi dizginliyorsunuz.Aslanlar bugün biraz daha rahat olmaya baksınlar, bu kadar gerginlik biraz fazla. Vücudunuza zarar veriyorsunuz.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Çevrenizdeki insanların baskılarından kurtulmak istiyorsunuz. Kendinizde baskıcısınız ama unutmayın, sizi baskı altında tutanlardan da hoşlanmıyorsunuz. Bugün sizi baskıaltında tutmaya çalışan insanlarla adeta mücadele edeceksiniz.Bu yakın eş,dost ya da akrabanız olabilir.Başaklar başarmak için girdikleri bir işi,sonuca vardırarak çıkacaklar.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Teraziler, işler düzelmeye başladı! Bugün de o düzgün günlerden birini yaşayacaksınız. Aslında işlerin en iyi gideceği zaman yazdan sonrası .Bugün yaşayacaklarınız sadece amorti gibi.Sevdiğiniz insanlar ile mutlu ve sorunsuz yaşamak izi o kadar rahatlatıyor ki, kendiniz bile şaşırıyorsunuz.Hadi bakalım, bu mutluluğa karşılık, ihtiyacı olan birine yardım edin.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Parasal olarak çok ama çok rahat bir duruma gelmek için çırpınıyorsunuz. Ama her şeypara değil. Bu kadar hırs yapmayın. Evet haklısınız elinizdeki her şeyi başkaları ile paylaşıyorsunuz ama, şunu da unutmamanız lazım, akrep burçları yardımı sever veparalarını, mallarını paylaşan bonkör insanlardır.Ailenizden biri bu konuda canınızı sıkabilir.Sakın üzülmeyin, kendinizi strese sokmayın.Bu arada, fazla detaycısınız ve detaylar sizi yoracak, biraz uzak durmaya çalışın.

YAY BURCU –(23 Kasım-22 Aralık)

Yay burçları sinirlerine hâkim olsunlar. Uzun süredir canlarını sıkan bir şeyden dolayı stresliler ama bunu etraflarına yansıtmazlarsa, kazanacaklar.Bu arada arkadaşları ile  bir buluşma ayarlayabilirler.Küçük bir olay için çevrenizdekileri strese sokabilirsiniz ve birilerini azarlayabilirsiniz.Bugün yayların sinirlerine hakim olmaları gerekiyor. Yoksa sıkıntılı bir döneme girmeleri içten bile değil.

OĞLAK BURCU-(23 Aralık-20 Ocak)

Çalış çabala, ondan sonra birilerinin eline ver parayı. Hiç olacak iş değil ama oluyor işte.O değil de, en çok aileniz ile aranızda çıkacak tartışmaya üzüleceksiniz.Arkadaşlarınızdan biri sizin zor zamanınızda yanınızda olacak.Parasalanlamda rahatlayacağınız bir gün.Uzun zamandır almayı umut ettiğiniz bir ödemeyialacak ve mutlu olacaksınız.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Kovalar, sakin olun.Geçmişten bu güne gelip canınızı sıkmaya çalışan o insanlara pabuç bırakmayın.Onların istedikleri de sizi ezmek ve kırmak zaten.Kovaların soğuk mizaçları yüzünden insanlardan uzak durduğu bir gerçek ama unutmayın ki, insanlara uzak duran en başta sizsiniz.Bugün aklınızın kalbinizin önüne geçmesine izin verin. İnanın hayat sizin için daha kolay olabilir.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balık burcu hayatının en bunalımlı günlerini yaşıyor. Kafaları karışık, akıllarındaki ile söyledikleri birbirini tutmuyor.Strese çok yatkın bir dönem geçiriyorlar.Parasalanlamda hiçbir sıkıntıları yok aslında ya da öyle görünüyor ama çevrelerinde böyle görülmüyor.Balıklar bugün bir şey almaya kalkacaklar ama çevrelerindeki insanlar buna karşı çıkacak.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0