Görüş Bildir
Haberler
27 Şubat 2014 Günlük Burç Yorumları

27 Şubat 2014 Günlük Burç Yorumları

Pegarose
27.02.2014 - 11:16 Son Güncelleme: 27.02.2014 - 13:51

27 Şubat 2014 Günlük Burç Yorumları

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar

(21 Mart – 19 Nisan)

Bugün gelecek için güzel organizasyonlar yapabilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızı da devreye sokarak hep beraber çalışabilirsiniz. Önem verdiğiniz kişilerden destek almak sizi daha da mutlu edecek. Etrafınızdaki kişilerin öğütlerini dinlediğinizde çok daha rahat yol alabilebilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar

(20 Nisan – 20 Mayıs)

İşinizle ilgili önemli gelişmeler olabileceğini bir günden geçmektesiniz. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, projelerinizi, işlerinizi anlatabilirsiniz. Hayatınızın amaçlarını ortaya koymaktan anlatmaktan çekinmemelisiniz. Size verilen görevleri en iyi şekilde sunmaya özen göstermelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar

(21 Mayıs – 20 Haziran)

Yurtdışı, yabancılar bağlantılı işlerinizi geliştirebilir, kendinizi göstermek için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Hukuksal konularda atmanız gereken adımlar varsa ilerleyebilirsiniz. Kendinizi maddi ve manevi alanda kazançlı hale sokacak iletişim fırsatlarını yakalamalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar

(21 Haziran – 22 Temmuz)

Bugün derin, gizemli konuların kapısını aralayabilirsiniz. Merak ettiğiniz konuların peşine düşmek, sorularınızın cevabını bulmak için iletişime geçebilirsiniz. Ancak ilginizi çeken konular mahrem olabileceği için başınızı belaya sokmamaya çalışmalısınız. Eğer maddi konular gündemdeyse daha dikkatli olmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar

(23 Temmuz – 22 Ağustos)

Eşinize, evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Tek başınıza düşünüp, hareket ederseniz eleştiri oklarına maruz kalırsınız. Ortaklaşa adım atmak, partnerinizle karar vermek için uygun bir zamandasınız. Böylece umduğunuzdan daha büyük destek alabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar

(23 Ağustos – 22 Eylül)

Gündelik hayatın yükü sizin gibi çalışkan birinin üstüne kalmış olabilir. Size yardım eden kişilerin bile başka işleri çıkabilir. Detaylara boğulacağınız bugün pratik davranırsanız yardıma kolay ulaşabilirsiniz. Ancak yoğun tempoyla kendinizi yormamalı, sağlığınıza özel önem vermelisiniz.

Kaynak: http://www.pegarose.com/27-subat-2014...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın