Görüş Bildir
Haberler
2019 Yılının İnsanlar Üzerinde En Etkili Influencer’ları Açıklandı!

2019 Yılının İnsanlar Üzerinde En Etkili Influencer’ları Açıklandı!

Listedeki isimler sizi epey şaşırtabilir, baştan uyaralım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Influencerlar son 1-2 yıldır hayatımızın her yerinde, satın aldığımız çoğu şeyin referansı onlar haline geldi.

Influencerlar son 1-2 yıldır hayatımızın her yerinde, satın aldığımız çoğu şeyin referansı onlar haline geldi.

Marka tanıtımı konusunda özellikle son zamanlarda belli influencerlar iyice göz önüne gelmeye başladı. Bu konuda da CreaterDen Influencer Ajansı bir rapor hazırlayarak 2019 yılının sosyal medyada en çok etkileşim alan ve en çok etki gücüne sahip influencerlarını ve ünlülerini açıkladı. Rapora ve takip edip sıkça konuştuğumuz isimlere baktığımız zaman birçok şey anlam kazanıyor aslında. Gelin o rapora bir göz atalım.

Son yılların en çok konuşulan ismi Danla Bilic rapora göre insanlar üzerinde en çok etki gücüne sahip influencer.

Etki gücü skoru en yüksek 2. influencer ise Eylül Öztürk.

Vine videoları hala hepimizi kahkahalarla güldüren Aykut Elmas hala Instagram'da video çekerek işleri yürütüyor.

Albümler, YouTube videoları ve programlar derken büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmış bir isim Oğuzhan Uğur da.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aykut Elmas gibi herkesin kahkahalarla güldüğü videolar çekerek bugünkü ününe kavuşan, ardından asıl mesleği oyunculuğu sürdüren Yasemin Sakallıoğlu listenin 5. ismi.

Şeyda Erdoğan YouTube'da makyaj ve sohbet kanalı açarak başladı influencerlığa. Oldukça da başarılı bir yolda ilerliyor.

Oyuncu Pelin Akil, ikiz bebekleri ve tatlış evliliğiyle Instagram'da severek takip ettiğimiz bir sayfaya sahip.

Son zamanlarda hem sevilen hem de bolca eleştirilen Instagram'ın en iyi influencerlarından biri Duygu Özaslan.

Berkcan Güven son zamanların en başarılı ve sevilen isimlerinden biri. YouTube'u ve Instagram'ı oldukça başarılı kullanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Damla Altun da YouTube'a makyaj ve vlog çekerek başlamış ve bugünkü ününe sahip olmuş isimlerden bir diğeri.

Influencer olmasalar da onlar kadar insanlara etki etmeyi başaran ve sosyal medyayı çok başarılı kullanan ünlülerimiz var bir de. Bunlardan ilki Nusret.

Burak Özçivit ülkemizde ve Orta Doğu'da çokça seviliyor dizileri sayesinde. Aynı zamanda Fahriye Evcen ile evlilikleri ve yeni doğan tatlış bebeklerini de severek takip ediyor herkes.

2019'daki etki gücü en yüksek olan oyunculardan biri Aras Bulut İynemli.

Her ne kadar rol aldığı diziler bir şekilde tutunamasa da 2019'da Hande Erçel'i çok fazla konuştuk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadise sosyal medyayı en aktif ve başarılı kullanan isimlerden bir tanesi. Yaptığı danslar, kıyafetleri, paylaşımları çok konuşuluyor.

Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'yla olan imrenilen evlilikleri ve şahane oyunculuğu ile gönlümüzü kaptırdığımız isimlerden biri.

Serenay Sarıkaya 2019'da Kerem Bürsin ile olan ilişkisi, müzikal Alice ve iş birlikleri ile çokça konuşuldu ve beğenildi.

2019 tam bir Acun Ilıcalı yılıydı diyebiliriz, Şeyma Subaşı ile olan ilişkileri, ardından çıkan ilişki iddiaları ile sık sık konuşuldu.

Çağatay Ulusoy ülkenin en yakışıklı ve sevilen isimlerinden biri. 2019'da da Netflix'teki dizisi The Protector (Muhafız) dizisiyle takip ettik onu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Listenin son ismi ise Ezhel! 2019 onun için çok iyi ama çok kötü bir yıldı diyebiliriz, çıkardığı albümler ve hapis cezası dolayısıyla çok konuşuldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
24
21
10
7
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Huf Hufington

Internet yokken bu tur ilgi duskunu gerzeklerin zirt pirt her yerden firlamadigi rahat bir ortamda yasiyorduk ne guzel...

haralagurele

Bu Eylül Öztürk'ü takip ederdim. Taa ki kendisinin bazı konularda çok sığ olduğuna şahit olana kadar. Hadsiz bir biçimde instagramda insanlara ikinci iş olar... Devamını Gör

haralagurele

Kendisi 'ne var ki, ne olacak ki başkaları da yapsın, ne sizin bu kibriniz... siz büyük şirketlerle çalışın başlası da bu applerle diğer firmalarla çalışsın'... Devamını Gör

fatma keskin

youtuberlar icin danlanın hiç yok ama duygunun şöyle var. youtube da makyaj bakım konusunda önerdiği ve benm de aldığım şeylerden gerçekten memnun kaldım. du... Devamını Gör