Görüş Bildir
Haberler
2015 Kışlık Pijama Takımları Modelleri

2015 Kışlık Pijama Takımları Modelleri

Moda3.net
07.02.2015 - 20:46 Son Güncelleme: 07.02.2015 - 21:00

2015 Kışlık Pijama Takımları Modelleri

Kışlık Pijama Takımları Modelleri

Yaz günlerinde olduğu gibi bayanlar kışın soğuk günlerinde de şıklıklarından ödün vermek istemiyorlar. Kışın giyilen pijama modellerinde renkler birbiriyle uyum içinde giyilecek pijama takımlarına aktarılmıştır.

Bu yılki kışlık pijama modellerinde polar kumaştan yapılmış modeller ön plana çıkıyor. Her renkten kombin yapılmış olan kışlık pijama modellerinde yumuşak pamuk kumaşlara da rastlamak mümkün. Genç bayanlar için daha renkli pijama takımları mevcutken, olgun bayanlar için renkler daha sade ve gösterişsiz. Ekose kumaşlardan oluşan kışlık pijama modelleri bu yıla damgasını vuracak pijama modellerinden. Gömlekte görülen ekose trendi yavaş yavaş pijama modellerine kaymış görünüyor. Alt ve üst takım olarak ekose ile bezenmiş ve genellikle renkleri siyah ile kırmızıdan oluşan ekose pijama takımları daha çok genç bayanların ilgisini çekiyor.

Bunun haricinde üzerinde bir takım yazı ve çizgi karakter bulunan pijama takımları da renk ve hareket açısından daha genç yaştaki bayanlar tarafından tercih edilecek. Leopar desenli ve içinde daha çekici hissedeceğiniz pijama takımlarını orta yaş grubundaki bayanlar tercih edebilir. İçinde bulunduğumuz yıl nedeniyle çekicilik, sevimlilik ve cool görünümün harmanlandığı ve bu karmanınpijamalara yansıtıldığı bir yıl olacak. Yaşınıza, beğeni ve zevklerinize göre kendi pijama takımınızı oluşturabilir, trend bir görünüm istiyorsanız kareli ve iki renkten oluşan pijama takımlarına yönelebilirsiniz.

Kaynak: http://www.moda3.net/2015-kislik-pija...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın