Görüş Bildir
Haberler
15 Şubat 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

15 Şubat 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

adem kara
15.02.2014 - 10:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

15 Şubat 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

İyi bir gün yaşayacak,güzel hediyeler alacaksınız. Hayatınızın en sakin ve tatlı günlerinden birini yaşayacaksınız. Koçların neşeli ve eğlenceli tavırları,çevrelerindeki insanlara da yansıyacak.Bugün uzun zamandır beklediğiniz bir imkan da kapınıza kadar gelecek. Sizi mutlu edecek.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Uzun zamandır istediğiniz şeyi sonunda aldınız.Aslında bu işe nasıl karar verdiniz o bile muamma, çünkü Boğalar çok zor karar verirler ve paralarını riske etmekten korkarlar.Evde havalar pek iyi değil.Bu biraz sizden, birazda karşıdan oluyor ama, siz bir adım atsanız, O da adım atacak.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Dün buluşacağınız ya da konuşacağınız bir arkadaşınız ile bugün birlikte olabilirsiniz. İkizler bugün çok mutlular ve güzel ve değişik bir gün geçirmenin derdinde olacaklar.Kinsiz, stressiz, mutlu bir günün reçetesini merak edenler, size  sormalılar.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Güvenli aile ortamı ve evinizden çıkmak istemeyeceğiniz bir gün. Ama ailevi bir konu için birilerinin yanına gitmek zorunda kalacaksınız.Gerçi sizin için hiç de zor bir şey değil.Bir telefon ile kafanız biraz karışacak gibi ama yine de içinize atacak gibisiniz.Daha sonra ortaya çıkarmak için, saklayacaksınız demek de uygun olabilir.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslan burçları biraz sıkıntılı. Aslında kafalarına taktıkları şey, çok da önemli değil ama takıyorlar işte. Uzun zamandan beri hesapları şaşmıyordu, bugün biraz şaşacak gibi.Canlarını sıkan bir sağlık problemleri  var ve bu problem kafalarını bulandıracak.Ama aslında çok da korkacak bir şey değil.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Sırf muhasebeci zihniyetiyle düşünmek ve yaşamak sizi yormuyor mu ? Emin olun çevrenizdekileri yoruyor. Herkes neden gergin hiç merak etmeyin,sizin yüzünüzden.Heyecansız ve ruhsuz tavır içinde olmayın, biraz daha neşe katın hayatınıza. Çevrenizdeki insanları kendinizden uzaklaştırmayın

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Mutlusunuz,iyi, hissediyorsunuz ama işleriniz iyi değil.Parasal anlamda sıkıntı yaşamaktan siz de sıkıldınız.Arkadaşlarınızdan biri sizin için hiç ummadığınız bir şey yapacak ve siz de bu işten faydalanacaksınız.Terazilerin az bir zamanları var, dişinizi sıkmaya devam edin, başaracaksınız.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Akrepler, bugünlerde  üşütmemeye dikkat etmeliler.Zaman içinde kaybettikleri bazı insanları bulma şansları olabilir.Buldukları insanlar onları çok mutlu edecek.Akrep bugün biraz hırslanabilir ama bu her zamanki gibi kendi kuruntusundan kaynaklanıyor.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Yay Burcu umursamaz bir tavır içinde.Aslında tavrını ortaya koyuşu ile çevresindeki insanların canını sıkacak gibi.Ama kendisi mutlu. Bu da onun iyi hissetmesini sağlıyor. Sadece parasal anlamda iyi hissetmiyor ve elindeki birkaç şeyi kaybetmesi sıkıntı veriyor.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) 

Şehir dışına çıkıp, hafta sonunu o şekilde değerlendirecek gibisiniz.Ama bu şehir dışına çıkma olayının sonunda da, sizin için iş var.İşinizi tam olarak yapabilmek için bugünde dolaylı olarak çalışacaksınız. Bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz ama bunlara alışkınsınız, umurunuzda değil.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Kovalar bugün ne yapacaklar ? İşte buna karar vermekte zorlanacağa benziyorlar. Kova burcu olanların hemen hepsi, kararsızlık yaşayacak gibi.Onu mu yapsam, bunu mu yapsam diye bütün günü harcamaları mümkün.En iyisi hemen bir karar vermek. Bütün günü harcamak istemezsiniz değil mi ?

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balıkların bir hastaları var. Bugün bir gelişme gösterecek gibi.Onları sevindirecek bu haber,huzur verecek. Balıkların ödemeleri gereken birkaç şey var ama kafaları karışık. Nasıl bir tavır takınacaklarını pek bilmiyorlar.Balık burçları bugünü dışarıda geçirmek isteyecekler.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0