Görüş Bildir
Haberler
10 Şubat 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

10 Şubat 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

yelda kahveci
10.02.2014 - 09:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

10 Şubat 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Pazartesi gününe, işini özleyerek başlayacak.Koçlar bugün işte ve evde harika işlere imza atacaklar.Canları hiç sıkılmayacak ve kendilerine engel olmak isteyenlere karşı dik durmayı başaracaklar.Koç burçları arkadaş ilişkilerinde de güzel bir güne imza atacaklar.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa burçları yeni bir yatırım derdinde. Bugün bu yatırım ile ilgili çok çalışacaklar.Çalışırlarken, çevrelerindeki insanları da bu olayın içine dahil etmeye uğraşacakları bir gerçek. Yatırım konusunda belki yüz kere konuşacak ve araştırmayapacaklar.Bu arada arkadaşları ile araları bozulabilir.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler burcunun kafası karışık. O tuhaf enerjisi bugün yok sanki. Hangi işin neresinden başlayacağını bilemiyor. İşte bunları yaşarken gelen bir haberle eski enerjisine kavuşacak. İyi bir iş imkanı,onu çok mutlu edecek.Can sıkıntısını alacak. Bu aradarandevularından biri ile ilgili güzel bir sonuca ulaşacak.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Yengeç burcu bugün çok büyük bir işin peşinde. Tam ona göre bir iş.Yengeçler bu iş ile uzun süre kendilerini idare edebilecekler. Hayatlarının dönüm noktası olabilir. Ev ile ilgilişeyleri çok kafaya takan yengeç,bu işte çok sıkıntı yaşayacak. Ailevi olaylardan hiçbirşekilde vazgeçmiyor ama üzerine fazla sorumluluk alması onu yoracak.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

İşler sizi bekliyor ama sizin enerjiniz bunların hepsinin üstesinden gelecektir.Bir kaç işi birden yürüten aslanlar, haftayı enerji ile açacaklar. Para ile ilgili çıkacak problemlerin tamamını çözeceksiniz.Canınızı sıkacak insanlardan uzak durmaya çalışmanız,psikolojinize yardımcı  olacak.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül

Başaklar bu pazartesine temkinli başlayacaklar. Ama  bu kadar temkinli olmak, çevrenizdekilere zarar verecek.Özellikle küçük çocuklar ile sıkıntılar yaşayabilirsiniz.Para ile ilgili bir işiniz olacak ve siz bu işi çok büyük gerginlikle karşılayacaksınız. Unutmayın, biraz daha sakin olmalısınız.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Ev ile ilgili tamirat işleri sizi yordu.Ama bir yandan da işlerinizi kolaylaştırdı. Evdekiinsanlar bugün sizden memnun olduklarını ifade edecekler ve siz de mutluolacaksınız.Gün içinde ara ara pişmanlık duyacaksınız.Ama sonra yine boşver deyip, işin içinden sıyrılmaya bakacaksınız. Para harcamaya dikkat !

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Akrepler haftaya sakin başlayacaklar.Kendilerini hafta sonu rahatlatmış ve dinlenmişolduklarından, kolay sinirlenmeyecekleri bir gün.Sağlıkla ilgili problemleri ortadan kalkmış ve sağlıklı şekilde olaya bakacaklar.Bu pazartesi Akreplere iyi haberler var.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Yay burcu insanları güzel ve enerjik bir güne kucak açacaklar.Pazartesi onlara iyigelecek.Parasal anlamda sıkıntı yaşayacaklar ama, harcamalarına dikkat ederlerse,toparlayabilirler.Sağlık ile ilgili küçük bir problem yaşayabilirler ama günlerini genel olarak etkilemeyecek.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) 

İşlere büyük bir şevk ile sarılacak ve bir basamak daha atlayacaksınız. Çevrenizde sizin çalışkanlığınızı kıskanan insanlar var.Bunlar hiç ummadığınız kişiler. Onlara karşı dikkatli olun, kazandığınız paralar bile göze batıyor.Kimseye sır vermeyin ve paranızasahip çıkın.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Kova burcu, pazartesi gününe çok mutlu başlayacak.Aklına takılan bazı sorularıncevabını arayacak. Ve bazı insanlar ile iletişim kurarken, onları yoracak ama kendisi de yorulacak. Uzun zamandır almayı tasarladığı bir eşyayı almak için de çaba gösterecek ve ummadığı şekilde alacak.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balıklar bugün tam anlamı ile heyecan yaşayacaklar. Uzun zamandır elde etmek istedikleri bir işi ele geçirecekler.çalışmak konusunda hareketli olacaklar. Normalde tembel olan balıklar,bugün belki de hayatlarındaki en  çalışkan günlerini yaşayacaklar.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0