Görüş Bildir
Haberler
10 Maddede Hangi Film ile Hangi Kız Tavlanır?

10 Maddede Hangi Film ile Hangi Kız Tavlanır?

Sevgi Çiler
23.07.2014 - 11:28 Son Güncelleme: 23.07.2014 - 11:37

Teknoloji hızla gelişse ve biz yetişemesek de bazı eski usûller değişmiyor. Mesela kız tavlamak..

Hâlâ en iyi kız tavlama yöntemlerinden biri film izlemek. Çünkü insanın film zevki karakterini büyük ölçüde yansıtıyor ve kızlar da karakter testlerine bayılıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Broken Circle Breakdown

The Broken Circle Breakdown

Karşınızdaki hanımefendi cetin cevizse 'The Broken Circle Breakdown' gibi iddialı bir film sizi kurtarabilir. Bu filmi izlediğinizde müstakbel flörtünüz, müzik, kurgu ve en önemlisi duygusallık açısından tatmin olmuş olacak. Sıradan romantik filmlerden etkilenmeyecek bir kız için daha uygun bir öneri olamazdı. Ona romantizm hissiyatını hafif hafif aşıladıktan sonra her şey sizin yaratıcılığınıza kalıyor.

The Dreamers

The Dreamers

Ne zamandır peşinde koştuğunuz kız tam bir devrimci. Hatta zaman zaman onunla konuşurken bu konuda yetersiz bile kalabiliyorsunuz. Fakat ortak bir noktaya da ihtiyacınız var bu işi oldurabilmek için. O zaman “The Dreamers” sizi kurtarabilir. Fazlasıyla derinlikli olan filmimiz idealist arkadaşın dikkatini çekerken sizi de sıkılmaktan kurtaracak.

Angel-A

Angel-A

Farklı dünyaların insanları mısınız? Hatta farklı boyutların? O zaman hem sizin hem de etkilemeye çalıştığınız kişinin fikirlerini değiştirmenin tam zamanı. Aşkın sınır tanımadığını ironik bir şekilde bu film ile deneyimleyebilirsiniz.

Banksy’s Exit Through The Gift Shop

Banksy’s Exit Through The Gift Shop

Karşınızdaki cool kız sanata gönül vermiş ve biraz da olsa sokak sanatıyla ilgiliyse ve seçeceğiniz film ile onu şaşırtmak istiyorsanız Banksy imdadınıza yetişti. Filmi izlemeden önce birkaç Banksy muhabbeti döndürüp ilgisini daha da kabartırsanız tamamdır.

Girl, Interrupted

Girl, Interrupted

Kendisini psikolojiye adamış ve bu konuyla derinden ilgilenen kızımız için ise önerimiz; Girl, Interrupted. Bu film dışında psikolojik birçok film sunabilirsiniz kendisine, ama amaç onu etkilemek ve akılda kalmak ise dikkatli seçim yapmak gerek. Film bittikten sonra üzerine uzun uzun tartışmak da cabası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

(500) Days of Summer

(500) Days of Summer

Nezamandır peşinde koştuğunuz platonik aşkınız romantik ve sempatik filmlerin hastasıyla yapacak bir şey yok, zorlamayın ve ona istediğini verin. Ama sıradan bir film yerine gerçekten keyifli bir seçim yapmak sizin elinizde.

'(500) Days of Summer' ile onu sadece etkilemeye çalışmak yerine güzel bir film izlemeye çalıştığınızı hissettirmiş olacaksınız. Sevgililiğe başlama tarihiniz

neden bu gece olmasın?

Frances Ha

Frances Ha

Büyük hayalleri olan ve onların peşinden gitmeyi planlayan kızımıza en uygun film; 'Frances Ha'. Hayattan sıkıldığı ve bunaldığı bir anda onu bu film ile kurtarabilirsiniz.

We Need to Talk About Kevin

We Need to Talk About Kevin

Psikolojik gerilim insanını etkilemek için önerimiz ise; 'We Need to Talk About Kevin'. Karmaşık aile ilişkileri, sorunlu çocuk ve anneler, aşılmaz mesefaler... Seçici bir film zevkiniz olduğunu bu film ile kanıtlayabilirsiniz.

Gadjo Dilo

Gadjo Dilo

Seyehat delisi özgür kızımızı etkilemenin yolu ise Tony Gatlif filmlerinden geçiyor. Bir örneğini vermek gerekirse, Gadjo Dilo’dan başlamaya ne dersiniz? Hele Roman kültürüne biraz ilgisi varsa bu iş cepte demektir. Yoksa da o ilgi neden şimdi uyanmasın?

Oh Boy

Oh Boy

Herkesin kendisinden büyük işler başarmasını beklediği ama hayata karşı hiçbir hırs taşımayanların filmi. Trajikomedi kategorisinde yer verebileceğimiz bu film ile bakış açılarını biraz oynatabilir ve ‘aslında öyle değil’ dedirtebilirsiniz. Bu film ile onun kahramanı olmak hoş olmaz mıydı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
2
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın