Görüş Bildir
Haberler
"Yuvana Geri Dön Ronaldo"

"Yuvana Geri Dön Ronaldo"

Fatih
24.09.2014 - 20:39

"Yuvana Geri Dön Ronaldo"

David Moyes hakkında açtıkları pankartla tanınan Manchester Unitedlı taraftar grubu bu sefer Ronaldo için organize oluyor.

Hafta sonunda Villarreal ile oynanacak mücadede Real Madrid 'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo 'ya 'Yuvana geri dön' çağrısı yapılacak.

Angel Di Maria ve Xabi Alonso'nun takımdan ayrılması sonucu kulüp yönetimiyle bağları zayıflayan Ronaldo'ya Villarreal maçında Manchester United'a geri dönme çağırısında bulunularak 'Yuvana geri dön Ronaldo - United Reel' yazılı bir pankartın El Madrigal semalarında uçması bekleniyor.

United Reel, kırmızı şeytanların dünyanın dört bir köşesinde etkinlik düzenleyen bir taraftar grubu iken, organizasyonun Real'in Cumartesi günü Villarreal ile oynayacağı mücadele öncesi para topladığı öğrenildi.

Manchester United'a gönülden bağlılıkları ile bilinen gruptan yapılan açıklamada, 'United Reel, dünyanın dört bir köşesine yayılmış bir taraftar grubudur. Grubumuz bu sefer Cristiano için bir kez daha ellerini ceplerine sokacak. Onu asıl yuvasına getirene kadar asla vazgeçmeyeceğiz.' ifadeleri kullanıldı.

Tüm söylentilere rağmen kulüpte kalacağını tekrarlayan Ronaldo ise, Elche'yi 5-1'lik skorla devirdikleri maç sonrası AS 'ye verdiği demeçte, 'Bunların hepsi spekülasyon. Geleceğim hakkında konuşmak gerekirse... Benim geleceğim Madrid. Burada mutluyum.' şeklinde konuşmuştu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0