Görüş Bildir
Haberler
“Yok Ben İnsan Sevmiyorum” Diyen Asosyaller İçin Altın Değerinde 13 Tavsiye

etiket “Yok Ben İnsan Sevmiyorum” Diyen Asosyaller İçin Altın Değerinde 13 Tavsiye

Meltem
28.11.2017 - 18:40

Sosyal olmayan davranışlar sergiliyor, kalabalık ortamlarda bulunmaktan hoşlanmıyorsanız asosyaller kulübüne hoş geldiniz! Sizin için altın değerinde 13 tavsiye veriyoruz, buyurun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kulaklık edinin ve hiçbir şey dinlemeseniz bile sürekli takın. Böylece zorunlu muhabbetlerden kaçabilir, mecburen dışarı çıktıysanız adres soran birinden korunabilir, sokak satıcılarından kurtulabilirsiniz.

2. Yoğun konsantrasyon içeren ve yaratıcılık gerektiren işlere yönelin. Hem içinizdeki enerjiyi aktarırsınız hem de neredeyse sıfır iletişimle para kazanabilirsiniz.

3. Ailenizi, arkadaşlarınızı, sevgilinizi asosyalliğin somut bir şey olduğuna ikna edin. Önceden ayarlanan buluşmalardan son anda kaçabileceğinizi, haber vermeden evinize gelemeyeceklerini, canınız istemezse telefona cevap vermeyeceğinizi bilsinler.

4. Kendiniz gibi asosyal arkadaşlar edinin. Böylece beraber yaptığınız şeyler sırasında bunalırsanız birbirinizi anlayışla karşılayabilirsiniz.

5. Yemek yapmak eğlenceli olsa da bazen mümkün değildir. Dışarı çıkmayı ve insanlarla iletişime geçmeyi en aza indirmek istiyorsanız, online yemek sipariş edin ve hatta online ödeyin. Böylece kuryeyle hiç muhattap olmak zorunda kalmazsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Okul, iş, dershane gibi uzun süreli sosyallik gerektiren yerler için önceden hazırlıklı olun. Tek başınıza zaman geçirmeyi istiyorsanız, yanınızda mutlaka kitap ya da dergi bulundurun.

7. Alışverişlerinizi sürekli aynı yerlerden yapın. Sizi tanıyan bakkal hal hatır sormaz, garson “Ne vereyim abime?” diye darlamaz.

8. Evinizi sevin ya da sevebileceğinizi düşündüğünüz bir ev seçin. En çok vakit geçireceğiniz yerde mutlu olmanız önemli. Depresyonda değilsiniz, sadece asosyalsiniz.

9. Mecburi sosyal ortamlarda sizinle konuşmak isteyen insanlara onların kafalarını karıştıracak şeyler söyleyin ve mümkünse hızla uzaklaşın. Bir daha size bir şey söylemeyeceklerinden eminiz.

10. Kalabalıkla bütünleşmek isterseniz sinema ve tiyatro gibi mekanları tercih edin; bu tür yerlerde sizi kimse rahatsız etmez. Asosyal olsanız da sonuçta insansınız, dışarı çıkın elbette.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Komşularınızla ve apartman görevlinizle aranızı iyi tutun. Uzun süre evden çıkmak istemeseniz bile mutlaka balkona ya da pencereye çıkın, etrafa görünün.

12. Evinize, nazınızı çekebilecek insanları çağırın. Sizi dışarı çıkmaya ikna etmeye çalışan biri canınızı sıkabilir. Sonuçta evde kahve içip film izleyerek de eğlenilebilir.

13. Unutmayın; asosyallik daima yalnız kalmayı istemek anlamına gelmez. Hayatın tadını çıkarmayı ihmal etmeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
308
119
42
37
15
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın