Görüş Bildir
Haberler
"Türkiye'deki Futbolun Seviyesi Düşüyor"

"Türkiye'deki Futbolun Seviyesi Düşüyor"

Fatih
07.11.2014 - 00:31

"Türkiye'deki Futbolun Seviyesi Düşüyor"

Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid 'in Türk yıldızı Arda Turan , geçen sezon yaşadıkları şampiyonluğu yorumlayıp Teknik Direktör Diego Simeone'ye övgü yağdırırken, Türk futbolunu da değerlendirdi.

NTVSpor 'a konuşan Arda, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider olarak çıkmak istediklerini belirtirken, 'Şampiyonlar Ligi'nde son 3 maçı kazanarak avantajı elimize aldık. En büyük rakibimiz Juventus'u kendi sahamızda yendik. Malmö'yü de yenerek iyi bir duruma geldik. Olimpiakos maçı bizim için çok zor geçecek. İşi Vicente Calderon'da bitirmek istiyoruz. En üst seviyeye çıkabilmek için grup birincisi olmak çok önemli.' dedi.

La Liga'da geçen sezonki şampiyonluklarını da yorumlayan yıldız futbolcu, 'La Liga'da kazandığımız şampiyonluğa, tarihte kazanılmış en zor şampiyonluklardan bir tanesi diye bakıyorum. Barcelona ve Real Madrid'in olduğu bu ligde, onları geçip kazanmak inanılmaz gurur verici. Hayatımda kazandığım en büyük başarılardan bir tanesidir bu.' diye konuştu.

Arda, hocası Diego Simeone'den de övgü dolu sözlerle bahsederek, 'Simeone, şu anda benim için tartışmasız dünyanın en iyi antrenörü. O yüzden bunun üzerine soylenecek fazla bir şey yok. Benden nasıl faydalanması gerektiğini ve benden nasıl verim alabileceğini çok iyi biliyor. Çok uzun süredir birlikteyiz. Artık konuşmadan, bakışarak anlaşabiliyoruz. Benim bugün gördüğüm sevgi ve saygının, Simeone'nin büyük payı var.' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de oynanan futbolun seviyesinin düştüğünü de savunan milli yıldız, şöyle devam etti: 'Türkiye'de her geçen gün seviyenin düştüğünü görüyorum. Tribünlerin boş olması, futboldaki heyecanı azaltıyor. Yeni statlar var ve zeminler düzeliyor ama seviyeyi artırmak lazım. Daha kaliteli yabancılar getirilmeli. Artık oyunun heyecanını çıkarmak lazım.'

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın