Görüş Bildir
Haberler
"Terim'den Özür Dile" Demişler!

"Terim'den Özür Dile" Demişler!

Batuhan
13.11.2014 - 16:20

Hakan Çalhanoğlu'nun babasından Fatih Terim’den özür dilemesi istenmiş ama baba Hüseyin Çalhanoğlu bu talebi “Mağdur olan benim. Özür dilmemem” diyerek reddetmiş.

İŞTE YAŞANANLAR…

Brezilya ve Kazakistan maçı kadrosu açıklandıktan sonra araya girenler Hakan’ın babası Hüseyin Çalhanoğlu’na “Fatih Terim’den özür dile” dediler.

Bu talep üzerine Hüseyin Çalhanoğlu, “Mağdur olan biziz. Ben özür dilemem. Özür dilenmesi gereken biri varsa o da biziz” diyerek redetti.

“BİR KEZ BİLE BİZİMLE KONUŞULMADI”

Ve Hüseyin Çalhanoğlu devam etti: “Fatih Terim’den özür dilemem. Ben ülkesini seven bir adamım. Hakan’ın Türkiye’de oynaması için baskı yapan benim. Fatih Terim ‘olayı araştırın’ diyor ama kendisi Gökhan’ın yaptıklarıyla ilgili olarak bir kez bile ne Hakan ne de benimle konuştu.”

“KAFAM RAHAT”

“Biz görevimizi yaptık. Kafam rahat. Bundan sonra alırlar ya da almazlar. Bu karar onların.”

Hakan’ın babası Hüseyin Çalhanoğlu, Çek Cumhuriyeti maçı öncesi Hürriyet’e verdiği röportajda Terim’i eleştirmişti. Bu habere kızan Terim ise basın toplantısında gazetecilere “siz hasta mısınız, gidip babasını konuşturuyorsunuz” demişti.

NE OLMUŞTU?

Hakan’ın babası Hüseyin Çalhanoğlu, Çek Cumhuriyeti maçı öncesi Hürriyet’e verdiği röportajda Terim’i eleştirmiş, bunun üzerine Terim basın toplantısında gazetecilere “siz hasta mısınız?” diyerek çıkışmıştı.

Radyospor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/11/13/terimde...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0