Görüş Bildir
Haberler
'SİM Kart Çalışmadı' Kavgası: Önce Dövdüler Sonra Bacağından Vurdular

etiket 'SİM Kart Çalışmadı' Kavgası: Önce Dövdüler Sonra Bacağından Vurdular

Ataşehir'de açılmayan SİM kart tartışması sonrası telefon bayisine baskın yapan 5 kişi, çalışanı dövdükten sonra silahla bacağından vurdu. Yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, Ataşehir'deki olay geçen cumartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre SİM kart satın alan kişi, kart çalışmayınca bayiye telefon etti. Bayi çalışanı Atalay Y. ile SİM kartı alan kişinin tartışması küfürleşmeye dönüştü. Kart alan kişi bir süre sonra arkadaşlarıyla telefon bayisine geldi.

Atalay Y.'ye saldırdılar

Atalay Y.'ye saldırdılar

Önce arkadaşları içeriye girdi. Bir süre sonra içeri giren kişi, tartıştığı Atalay Y.'ye saldırdı. Bu sırada arkadaşları da çalışana vurmaya başladı.

Dayak yiyen Atalay Y. gruptaki bir kişi tarafından bacağından tabanca ile vuruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaralı halde yere yığılan Atalay Y. gruptakiler tarafından dövülmeye devam edildi. Saldırganlar daha sonra kaçarken Atalay Y. çevredekiler tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinden de yola çıkan polis, 5 kişiyi yakaladı. Atalay Y.'yi vuran saldırgan tutuklandı. Diğer kişiler ise serbest bırakıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinden de yola çıkan polis, 5 kişiyi yakaladı. Atalay Y.'yi vuran saldırgan tutuklandı. Diğer kişiler ise serbest bırakıldı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
210
41
9
7
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

İşletme bas çalışanı darp edip vur, bunların suç örgütünden farkı var mı. Madem hukuk hiçbir şeyin teminatı değil kalan dört kişi için de başkaları kendi ada... Devamını Gör

Üzgün Mutsuz

Diğer kişiler ise serbest bırakıldı. Diğer kişiler ise serbest bırakıldı. Diğer kişiler ise serbest bırakıldı. Diğer kişiler ise serbest bırakıldı.Diğer kişi... Devamını Gör

Fatih Kutlu

"Serbest bırakıldı." Buradan çıkartacağımız öldürmediğimiz veya ateşli silah kullanmadığımız sürece istediğimiz gibi herkesi dövebiliyoruz. Doğru anladım dem... Devamını Gör