Görüş Bildir
Haberler
TV
'Sherlock'un 3. Sezonu Başlıyor

'Sherlock'un 3. Sezonu Başlıyor

Batuhan
02.01.2014 - 13:20

'Sherlock'un 3. Sezonu Başlıyor

Sherlock’, 2 yıllık aranın ardından 6 Ocak akşamı Cnbc-e’de yayınlanmaya başlıyor. Dizinin yeni sezonunda Sör Arthur Conan Doyle’un ‘The Adventure of the Empty House’, ‘The Sign of Four’ ve ‘His Last Bow’ adını taşıyan öykülerinden esinlenilmiş 3 bölüm ekrana gelecek.

Tutkunlarının merakla beklediği ‘Sherlock’ bu hafta yeniden ekrana dönüyor. Yeni sezonla birlikte, Sherlock’un sahte ölümünün arkasındaki gizel His Last Bow öyküsüyle aynı adı taşıyan üçüncü bölümdeyse tüm detaylarıyla açıklığa çıkacak.

Dizide Sherlock Holmes’un ağabeyi Mycroft’u da canlandıran Mark Gatiss’i yayınlanacak ilk bölüm olan ‘The Empty Hears’ta göreceğiz. Benedict Cumberbatch, Sherlock’un dönüşü ve yeni sezon hakkında “Watson karısıyla birlikte hayatına devam ediyor. Ama Londra büyük bir terörist saldırısı tehditiyle karşı karşıya ve Sherlock, Watson’ın karşısına geçip tekrar iş başı yapmasını istiyor” açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz yıl dizinin baş yapımcısı Steven Moffat yeni sezona dair üç kelime söylemişti: ‘Fare’, ‘Düğün’ ve ‘Yay’. Martin Freeman’ın canlandırdığı Watson’ın eşini Freeman’ın gerçek hayattaki sevgilisi ve çocuklarının annesi Mary Morstan oynayacak.

3- sezonun kötüsü Charles Augustus Magnussen’i Hannibal’ın yıldızı Mads Mikkelsen’in en az onun kadar takdir toplayan ağabeyi Lars Mikkelsen canlandıracak. Karakteri merak edenler ilham alınan Doyle’un ‘The Adventure of Charles Augustus Milverton’ öyküsünü okuyabilir.

ZETE

Kaynak: http://zete.com/2014/01/sherlockun-3-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın