Görüş Bildir
Haberler
"Real ve Barça Seviyesindeyiz"

"Real ve Barça Seviyesindeyiz"

Fatih
13.01.2014 - 23:43

Real Ve Barça Seviyesindeyiz...

Atletico'nun Barcelona ve Real Madrid seviyesinde bir takım olduğunu belirten Arda Turan, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid 'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan , Real Madrid, Barcelona ve Bayern Münih seviyesinde bir ekip olduklarını iddia etti.

Haftasonu Barcelona ile oynadıkları mücadelede sahanın en iyilerinden biri olarak gösterilen Turan, NTVSpor 'a verdiği demeçte, 'Bunu daha öncede söyledim. Biz, Real Madrid, Barcelona ve Bayern Münih seviyesinde bir takım olduk. Hem mücadele seviyemiz en üst düzeyde, hem de topun arkasına daha çok geçebiliyoruz.' şeklinde konuştu.

'BEN BURADA ÜLKEMİ DE TEMSİL EDİYORUM'

Madrid ekibinde çok mutlu olduğunu her fırsatta tekrarlayan yıldız oyuncu, 'Ben burada sadece kendimi değil, ülkemi de temsil ediyorum. Hayallerimin peşinden hep beraber koşuyor ve bu heyecanı Fenerli'si, Galatasaraylı'sı, Beşiktaşlı'sı hep beraber yaşıyoruz. Bu büyük bir gurur. Ayrılmayı hiç düşünmüyorum.' dedi.

Büyük maçlarda öncelikli olarak keyif almaya baktıklarını vurgulayan milli futbolcumuz, 'Burada büyük bir maç varsa, o maç o haftanın şöleni gibi oluyor. Kazanıp kaybetmekten çok, keyif almaya bakıyoruz. Tarihin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak Messi'yi görüyorum. Onunla konuşup forma değiştirmek, elbette beni inanılmaz derecede mutlu etti. Rakibimiz olsada, böyle şeyler gayet normal.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın