Görüş Bildir
Haberler
"Messi'nin Yardıma İhtiyacı Var"

"Messi'nin Yardıma İhtiyacı Var"

Fatih
23.06.2014 - 00:16

"Messi'nin Yardıma İhtiyacı Var"

Di Maria, yıldız oyuncuya daha çok yardım etmeleri gerektiğini ifade etti. Arjantin li yıldız Angel Di Maria , iyi bir Dünya Kupası geçirmek istiyorlarsa Lionel Messi 'ye daha çok yardım etmeleri gerektiğini belirtti.

Messi, Bosna-Hersek ve İran maçlarında çok kritik gollere imza atarken, Arjantin'in diğer sayısı ise rakibin kendi kalesine attığı gol ile geldi. Son 16'yı garantilemelerine karşın takımın hücum hattı ağır eleştirilere hedef oldu.

Tüm gol yükünün Messi'nin omzuna bindiğini belirten Di Maria, takımının Belo Horizonte'deki kampında verdiği demeçte, ' El Pipa [Gonzalo Higuain]'in ufak bir sakatlığı vardı ve turnuvadan önceki son 2 maçta oynamamıştı. Kun [Sergio Agüero]'nun da bazı sakatlık sorunları var. Sakatlıklar belimizi büktü. Durum böyle olunca zorlanıyoruz' şeklinde konuştu.

Kendilerini toplama zamanı geldiğini vurgulayan Arjantinli yıldız, 'Artık kendimize gelmemiz gerekiyor. İki maçta 6 aldık ve üst tura çıktık. Messi'ye daha çok yardım etmeli ve işleri kolaylaştırmalıyız.' ifadelerini kullandı.

Messi'nin neyi yapıp yapamayacağıyla ilgili ise, 'Her şey! Hiçkimsenin olmadığı bir anda ortaya çıkıp golünü atıyor. İran'a karşı harika bir gol attı. Ona sahip olduğumuz için mutluyum. Herkes onu eleştiriyor ancak bu söz konusu bile değil.' dedi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın