Görüş Bildir
Haberler
'Lütfen Babamı Hapse Atın'

'Lütfen Babamı Hapse Atın'

Onedio Medya
06.01.2014 - 10:46 Son Güncelleme: 06.01.2014 - 10:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Lütfen Babamı Hapse Atın'

Babası annesini döven vatandaştan ilginç dilekçe: Artık para cezası vermeyin

TBMM Dilekçe Komisyonu'na Konya Karatay'dan yazan bir vatandaş ilginç bir istekte bulundu. Babasıyla sık sık tartışan annesinin televizyon programlarından etkilenerek kavgaları karakola taşıdığını ve bunun sonucunda da babasına her seferinde 3 bin TL ceza kesildiğini belirten vatandaş, 'Bu cezayı ödemekte güçlük çekiyoruz. Para cezası değil, hapis cezası verin' dedi.

HER KAVGA KARAKOLDA BİTİYOR

Emekli olan babası ile annesi arasında çıkan tartışmaların annesi tarafından karakola ve yargıya taşındığını belirten F.C. dilekçesinde şöyle dedi:

'Annemle babam yaşlı oldukları için ufak tefek konularda sürekli tartışıyor. Annem yaşlılığın da verdiği inatla her tartışmayı karakola taşıyor. İzlediği televizyon programlarından etkileniyor. Hemen polis merkezine şikâyette bulunuyor. Sonrasında aile mahkemesinde dava açılıyor. Her defasında babama ortalama 3 bin TL para cezası veriliyor. Babam aylık olarak bin TL civarında maaş alıyor. Kirada oturuyor. Mahkemece verilen para cezaları ailemizi ekonomik açıdan çok zorluyor. Bu konuda aileme destek oluyorum ama zorlanıyoruz. Bu tür davalarda para cezası verilmesi tüm aileyi sıkıntıya sokuyor. Bu nedenle para cezası yerine hapis cezası verilmesi gerekiyor.'

Saliha ÇOLAK / ANKARA| HT

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0