Görüş Bildir
Haberler
"Liverpool'a Karşı Umudumuz Değil, Şansımız Var"

"Liverpool'a Karşı Umudumuz Değil, Şansımız Var"

Fatih
15.02.2015 - 18:57

Spor Toto Süper Lig 'in 20. haftasında konuk ettiği Bursaspor'u 3-2 yenen Beşiktaş 'ta teknik direktör Slaven Bilic , önemli açıklamalar yaptı.

'Dramatik bir son oldu'

Atatürk Olimpiyat Stadyumu 'nun ev sahipliği yaptığı kritik müsabakanın ardından yayıncı kuruluşa demeç veren Hırvat hoca, 'Oldukça güzel bir karşılaşmaydı. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Harika bir derbi galibiyeti elde ettik, böyle de olmasını bekliyorduk. Bursaspor çok iyi hücum eden bir takım, aynı bizim gibi. Ön tarafta da yıldız isimlere sahipler. Dramatik bir son oldu. Genel olarak performanstan memnunum. Maçta sadece ikinci devrenin ilk 20 dakikasında iyi değildik. Fakat onun öncesinde ve sonrasında hep üstün taraf bizdik. Rakibimiz oyunun genelinde uzun topla oynamak zorunda kaldı. Muhteşem bir karakter ortaya koyduk. Sağlam bir takım ruhu gösterdik' dedi.

Fenerbahçe örneği!

Siyah-Beyazlı ekibin teknik patronu, 'Doğru rotasyon uygulayarak oynuyoruz. Yaklaşık 17 oyuncuyu sürekli kullanıyoruz. Atınç , Cenk ve Kerim ilk kez oynamıyorlar. Bunlar ritm yakalayan isimler. Rakiplerimizden söz edersek, mesela Fenerbahçe 'nin yedek kulübesinde uluslararası futbolcular mevcut. Meireles , Kadlec ve Webo gibi deneyimli oyuncular var. Biz de çok iyi kadro derinliği oluşturduk. Kenardan olaya dahil olan oyuncularımız ekstra bir katkı veremediler ama tempoyu yükselttiler' ifadelerini kullandı.

'Umudumuz değil, ciddi şansımız var'

UEFA Avrupa Ligi 'nde Ada 'nın dev kulübü Liverpool'la oynayacakları maça da değinen 46 yaşındaki Bilic, ' Liverpool 'a karşı yalnızca umudumuz değil, ciddi şansımız var. Dünyanın en iyi takımlarından biriler. Premier Lig 'de de toparlandılar. Yanılmıyorsam son 16 maçta sadece 1 kayıpları var. Kura çekildiği zaman böyle bir şeyden bahsedemezdik. Biz aynı bugün oynadığımız gibi, hatta daha da iyi bir performans sergilemeliyiz. Cesur olacağız. Bu yıl oynadığmız İngiliz ekiplerinden Arsenal 'e karşı iyi oynadık, kötü şekilde elendik. Tottenham Hotspur 'la aynı gruptaydık, onları geride bıraktık. Hedefimiz kesinlikle turu geçmek' diye konuştu.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/02/15/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0