Görüş Bildir
Haberler
"Leon: The Professional" & "Immortal Beloved" Filmlerindeki Şaşırtıcı Ortak Nokta

"Leon: The Professional" & "Immortal Beloved" Filmlerindeki Şaşırtıcı Ortak Nokta

Circus Peanuts
01.08.2015 - 05:03 Son Güncelleme: 01.08.2015 - 12:28

Gary OLDMAN aynı rolü iki farklı filmde oynamış gibi!

Hollywood'un binbir surat aktörü Gary OLDMAN'ın sinematografisinde iki film var ki diğerlerinden farklı olarak değerlendirilmeli. 'Leon: The Professional' ve 'Immortal Beloved' 

Bu iki filmin ilk ortak özelliği, iki filmin de 1994 yapımı olması. Yani peş peşe çekilip vizyona girmişler. Peki hangisi önce? Leon! 

İkinci ortak nokta ise, Gary Oldman canlandırdığı karakterlerde ya Beethoven'in kendisi, ya da hayranı durumunda. 'İmmortal Beloved' filmi, ünlü Alman besteci Ludwig Van Beethoven'in biyografisinden kesitler sunarken başrolde kim var? Tabi ki Gary Oldman!...

Peki Leon: The Professional filmindeki güzeller güzeli Mathilda'nın ailesini katleden o psikopat polis memuru kim? Tabi ki Gary Oldman!

Bir diğer ortak nokta da şu ki; Gary Oldman sanki aynı gün içinde bir setten çıkıp diğerine koşturmuş ve rolleri fena halde karıştırmış. Immortal Beloved filmindeki adresif Beethoven canlandırması ile, Leon filmindeki polis memurunun agresif hareketleri yanyana konulduğunda arada pek de fark göremiyor insan. Zaten Gary, Leon filminde ortalığı kan gölüne çevirirken de kulağında kulaklıkla BEETHOVEN! dinlemektedir. Hatta filmin bir sahnesinde uzunca bir Beethoven muhabbeti döner ki hemen ardından duvarın önünde boş parmaklarla Piyano çalar. (ortada Piyano falan yok)

Buyrun size bu iki filmden kesitler eşliğinde Gary Oldman çılgınlığı! Bunu herkes izlemeli...EVERYONE!!!!! (filmi izleyenler kaptı mevzuyu hemen)

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
6
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın