Görüş Bildir
Haberler
"iPhone 6, Telefon Değiştirenlerin Sayısını Artıracak"

"iPhone 6, Telefon Değiştirenlerin Sayısını Artıracak"

Batuhan
19.03.2014 - 13:58

"iPhone 6, Telefon Değiştirenlerin Sayısını Artıracak"

Hala piyasaya sürülmedi. Muhtemelen birkaç ay daha da piyasada olmayacak. Ancak iPhone 6 olarak adlandırılan Apple'ın bir sonraki akıllı telefonu şimdiden bu yıl piyasaya sürülecek teknoloji ürünleri içerisinde en fazla beklenen ürün oldu.

ISI Group analisti Brian Marshall, piyasaya sürüldüğünde iPhone 6'nın muhtemelen 'tüm yenileme döngüsünün ana damarı' olacağını söyledi. Bu telefonu ön plana çıkarması beklenen özellik ise sahip olacağı ekran boyutu.

Apple'ın borsadaki hisseleri için 600 dolar hedefi olan ve bu hisselere güçlü alım notu veren Marshall, yayınladığı araştırma notunda şu ana kadarki tüm iPhone modellerinin başarısına ve dünya genelinde 260 milyon civarındaki kullanıcın kurulu sistemine karşın 'iPhone sahipleri arasında büyük ekrana karşı gıptanın yaygın olduğunu' söyledi. Marshall, Apple'ın bu yaz 4.7 inç ve 5.5 inçlik iki telefonu tanıtmasını bekliyor.

5 inçlik ekrana sahip bir iPhone'un 'devasa bir yenileme döngüsü başlayacağı' tahminde bulunan Marshall, bu tarz bir telefonun iPhone'u bırakarak daha büyük ekrana sahip olduğu için Android tabanlı telefonlara geçen insanları da yuvalarına geri döndüreceğini söyledi. iPhone 6 ile başlayacak telefon yenilemenin çok güçlü olacağını söyleyen Marshall, telefonun piyasaya sürülmesi ile yılın ikinci yarısında Apple'a ait telefon yenileme oranında yüzde 12-14 oranında bir artış görülebileceğini ifade etti.

WSJ

Kaynak: http://www.wsj.com.tr/article/SB10001...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0