Görüş Bildir
Haberler
'İbrahimovic'i Oynatmayı Düşünüyorum'

'İbrahimovic'i Oynatmayı Düşünüyorum'

Batuhan
03.03.2014 - 18:31

'İbrahimovic'i Oynatmayı Düşünüyorum'

Türkiye ile Çarşamba günü hazırlık maçında karşılaşacak İsveç'te teknik direktör Erik Hamren yıldız futbolcuyu sahaya sürebilir.

Türkiye ile Ankara'da karşılaşacak İsveç'te teknik direktör Hamren, 'Zlatan İbrahimovic'i Türkiye karşısında oynatmayı düşünüyor musunuz' sorusuna 'Açıkçası takımla daha bir araya gelmedik. Hepsinin son durumlarından tam emin değilim. Elbette İbrahimovic'i oynatmayı düşünüyoruz. Ancak takımla bir araya geldikten sonra bu konu tam belli olur' şeklinde cevap verdi.

İki takımın da 2014 Dünya Kupası'na katılamayacak olmasının hatırlatılması üzerine ise Hamren, 'Öncelikle bu maç çok önemli. Çok zor bir maç olacak. İki hazırlık maçı daha yapacağız. 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesi çok önemli bir hazırlık kampı geçireceğiz' diye konuştu.

Kadrolarındaki futbolcuların çok yoğun bir maç programının bulunduğuna işaret eden İsveçli teknik adam, bu nedenle çarşamba akşamı Türkiye ile zorlu bir maça çıkacaklarını dile getirdi. Hamren, Türkiye'nin Kuzey İrlanda ve Belarus ile oynadığı hazırlık maçlarını izlediğini kaydederek, 'Türkiye bu maçlarda çok iyi oyun sergiledi. Ancak takımım da bu maça hazır olacağını düşünüyorum' ifadesini kullandı.

İsveç'in kadrosunda Eskişehirspor'da forma giyen Türk asıllı futbolcu Erkan Zengin de yer alıyor. Tecrübeli teknik adama Erkan Zengin de soruldu. Hamren 'Erkan son yıllarda iyi performans gösterdi. Onu yakından takip ediyorum. Oyuncu olarak çok özelliklere sahip. Umuyorum ki İsveç Milli Takımı'na bundan sonraki dönemlerde hizmet verecek. Bu nedenle milli takıma çağrıldı' değerlendirmesinde bulundu.

İsveç'in kadrosunda Ibrahimovic ve Erkan Zengin'in yanı sıra eski Galatasaraylı Johan Elmander de var.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/ibr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın