Görüş Bildir
Haberler
"Hiçbir Zaman Messi ve Ronaldo Seviyesine Ulaşamayacağım"

"Hiçbir Zaman Messi ve Ronaldo Seviyesine Ulaşamayacağım"

Fatih
27.03.2015 - 20:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç yıldız, PSG'ye elenmelerinin Premier Lig açısından iyi olduğuna dikkat çekerken, Messi ve Ronaldo kıyaslamalarına ayrı bir yorum getirdi.

Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, hiçbir zaman Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo seviyesine ulaşamayacağını düşünüyor.

Ballon d'Or canavarları Messi ve Ronaldo, La Liga'da sırayla 32 ve 31 gole ulaşırken; Hazard'ın ise Chelsea formasıyla Premier Lig'de şimdilik sadece 11 sayısı bulunuyor.

Jose Mourinho'nun Messi ve Ronaldo beklentilerini hiçbir zaman karşılayamayacağını düşünen Hazard, L'Equipe'ye verdiği demeçte, 'Chelsea ile çok güzel bir sezon geçiriyorum. Sürekli kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Ancak başta hocam Mourinho gibi insanlar benden senede 30-40 golü bulmamı bekliyor ama ben o tarz bir oyuncu değilim.' dedi.

Bireysel başarılardan çok kazanılacak kupaların kendisini daha mutlu edeceğini belirten genç yıldız, 'Amacım her zaman daha etkili bir oyun ortaya koymak. Tabii ki daha fazla topla oynayıp gol atmak güzel olurdu ancak benim için sezonu iki kupayla kapamak çok daha öncelikli.' ifadelerini kullandı.

Hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarının çok zor olduğunu ekleyen 24 yaşındaki futbolcu, 'PSG'ye karşı elenmemiz tabii ki hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Ancak kendimize dedik ki, eğer daha da ilerlersek, fikstür oldukça zorlaşacak. Belki de bu işte bir hayır vardır. Belki de her şeyi kaybedeceğimize sadece Şampiyonlar Ligi'ni kaçırdık.' yorumunda bulundu.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın