Görüş Bildir
Haberler
“Hem Kitap Kurdu, Hem Bir Ahu!”: 9 Mayıs'ta Venüs İkizler Burcuna Geçiyor, Laf Cambazlarına Gün Doğuyor!

“Hem Kitap Kurdu, Hem Bir Ahu!”: 9 Mayıs'ta Venüs İkizler Burcuna Geçiyor, Laf Cambazlarına Gün Doğuyor!

zeynepanlatsin
08.05.2021 - 16:27

9 Mayıs'ta Venüs İkizler seyrine başlıyor ve Boğa burcundaki sadakat, güven, aşırı sahiplenici tutumlar yerini 'komik olan kazanır!' durumuna bırakıyor, tabir-i caizse laf cambazlarına gün doğuyor! Hele bir de biraz entelseniz, gün sizin gününüz a dostlar! Bu seyrin mini öyküsü ve detayları aşağıda, yalnız MFÖ'den Ali Desidero eşliğinde okumanızı öneririm :)

Gökyüzünde bizi bekleyen tüm özel zamanları merak ediyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç kız, son bir haftada dördüncü kez kitapçı dükkanına gelen aynı adamı tekrar gördüğünde gözünü devirdi. Derin bir nefes alarak cevap verdi.

“Buyurun.”

“Tanıdınız sanırım, nefes alışınızdan anladım.”

“Evet tanıdım, size yardımcı olamayacağımı da hatırlıyorum. Bu kez hangi konuyla ilgileniyorsunuz? Psikoloji, Felsefe?”

Cep telefonuna kulaklık almak için 1 hafta önce dükkana girdiğinde, felsefe kitaplarının bulunduğu reyonu düzenleyen bu genç kızı görmüş ve ilgisini çekebilmek için defalarca gelmişti.

Ancak kız o kadar bilgili ve kendi o kadar felsefeden habersizdi ki, başarılı olamamıştı. Her gelişinde yeni bir konu ile ilgili bir soru soruyor, fakat genç kızın ilgisini asla çekemiyordu.

“Bu kez sizin tavsiyenizi almaya geldim. En son ne okudunuz?”

Genç kız gözlerini dikerek cevap verdi:

“İlahi Komedya.” 

“Beni komik mi buluyorsunuz?”

“Hah, ilahi.”

Genç kız arkasını dönüp uzaklaştı, peşinden hızlı adımlarla giderek yolunu kesti.

“Anladım, o zaman çocuk ve bebek bakımı ile ilgili kitaplarla ilgili bilgi alayım.”

“Demek çocuğunuz var?”

“Şimdilik yok, önce kendimi sizin ilgilendiğiniz konularda geliştireyim de, belki ileride lazım olur. Yol uzun belli ki… Güldünüz?”

Bu çaresiz aşığımızın çarptığı sert kaya bir Venüs İkizler ve 3 Haziran’a kadar da onun dönemi başladı :)

Venüs İkizler seyrinde romantik sözlerle, duygusal yaklaşımlarla değil zeka, bilgi ve nüktedanlıkla ilgilenir, biz de bu dönemde en çok laf cambazlarına gönlümüzü kaptırabiliriz :) Fiziksel güzellikten çok zeka ve akla, kültürel birikimlere hayranlık duyar, tabir-i caizse şeytan tüyü takmışlara ilgimizi kaydırırız.

Aynı şeylere ilgi duymak, birlikte konuşacak bir şeyler bulabilmek, saatler süren romantizm yerine saatlerce felsefe yapmak bizi daha çok cezbedebilir.

Aynı zamanda komik, eğlenceli, kelimelerle oynamayı ustaca başaran insanlar daha çok ilgimizi çeker, zeka pırıltısını bulamadıklarımıza burun kıvırabiliriz. Ancak bu demek değil ki flört etmeyeceğiz, Venüs en çok İkizler burcunda daldan dala konar!

Özellikle uğraştıran, peşinden koşturan, yani heyecanı dorukta tutan ilişkiler bizi daha çok anda tutabilir, yalnız İkizler’in bitmek bilmeyen merakı yüzünden aklımızı birden fazla insan da çelebilir :)

Boğa burcunun sadık, sahiplenici, güven veren doğasının ardından ikizler burcunda çiçekten çiçeğe konan arıya da dönüşmek mümkün. Boğa’da Venüs gerçekten aşksa, İkizler’de flörttür. Ama eğlenceli olduğunu da kimse inkar edemez!

Yeni insanlar tanımak, ilgi çekici konular öğrenmek, yazmak, konuşmak, tatlı dil, ince kelimeler, gözlerde pırıltı, yüzlerde gülümseme, güven üzerine değilse de :)) eğlence ve heyecan üzerine kurulu minik flörtler için güzel dönemler. Heyecanı süreç boyunca tutmayı başarırsak Yengeç seyrinde kalıcılığa da geçebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu seyri en iyi tanımlayan şarkı MFÖ’den gelsin: Hikayemizin kahramanını en iyi Ali Desidero anlar çünkü😅🎶

Venüs İkizler burcu seyrinin seni nasıl etkileyeceğini merak ediyorsan, Mayıs ayı burç yorumlarına göz atmayı unutma! ;)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın