Görüş Bildir
Haberler
Tutulmasıyla Retrosuyla Çılgın Bir Aya Giriyoruz! Mayıs Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

etiket Tutulmasıyla Retrosuyla Çılgın Bir Aya Giriyoruz! Mayıs Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
30.04.2021 - 12:00 Son Güncelleme: 01.05.2021 - 13:51

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Geçtiğimiz ayı çok mu sakin bulmuştun, baharın canlılığını yeni mi hissetmeye başlamıştın? O zaman sıkı dur, 2021 şimdi başlıyor!

Bu ay Jüpiter burç değiştirecek, Satürn ve Merkür gerileyecek, daha da ötesi yılın ilk tutulması yaşanacak! Yay Burcunda Ay Tutulması ile yüksek sesli bir dolunay etkisi yaşayacağız, bazı şeyler tahminimizden de hızlı nihayete erecek. 

Söyleyecek çok şey var, kendimi de tutamadım zaten, uzun uzun anlattım. Bu ayın hikayesi çok!

Tabi biricik annelerimizi anmadan olmaz! 😇 Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü tüm kalbimle kutluyorum, şu an aramızda olmayan ama kalbimizde asla yeri dolmayan annelerimizi de sevgiyle anıyorum. 

Ayrıca Ramazan Bayramımız da mübarek olsun, bereketiyle gelsin. 

O zaman kemerleri bağlıyoruz, bu ay senin burcunu ne bekliyor anlatıyoruz! Gündem çok kalabalık, hadi koş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceliği Yükselen Burcuna Vermeyi Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ufkun genişliyor Koç!

Hoş Geldin Koç ve Yükselen Koç;

Öncelikle Nisan ayının son günü gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumu ile Mayıs ayına para, kaynaklar, değerler evinde ani, sürpriz bir gelişme ile başlayacağını söyleyebilirim. Birden kendi paranı kazanmak isteyebilir, bunun için kaynaklar kovalayabilirsin. Altyapısı çok olmayan ani kararlarla harcamalarda çok açılmamaya da dikkat et sevgili Koç. 

4 Mayıs’tan itibaren Merkür İkizler burcuna yani senin iletişim evine geçiyor. Varsa kardeşlerinle ilgili bazı haberler ve gelişmeler gerçekleşebileceği gibi, senin bizzat kendi iletişiminde de ay sonuna kadar hızlanma görülebilir. Yeni eğitimlere başlayabilirsin, beklediğin bazı haberleri alabilirsin, aklına aniden parlak fikirler gelebilir ve bunları paylaşmak isteyebilirsin. Oldukça fazla iletişimde olacağın bir süreç sevgili Koç. 

9 Mayıs’ta Venüs’ün de bu haneye geçmesiyle kurduğun iletişimlerden para kazanma ihtimalin ortaya çıkabilir. Aynı zamanda çok yakın çevrenden, belki kardeşin, kuzenin ne bileyim komşuların vasıtasıyla tanışacağın birileriyle minik flörtlere başlayabilirsin :) Güzel haberler alabileceğin ve de duyurabileceğin bir dönem.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’la para hanende bir yenilik, yepyeni bir kaynak, para kazanma yönteminde değişimler söz konusu olabilir sevgili Koç. Yönetici gezegenin Mars aynı tarihte Uranüs’le güzel bir açılanma yapacak, sana ani bir fırsat, bir kaynak çıkarabilir, hane, ev yuva alanlarına da tesiri olabilecek bir gelişme bu. Mars zaten Yengeç seyri boyunca senin ev, yuva haneni hareketlendirecek, aniden gelirine göre belki taşınabilirsin de.

14 Mayıs’ta Jüpiter Kova seyrinden Balık seyrine geçiyor, yani kısa süreliğine burç değiştiriyor ve senin bilinçaltı evine giriş yapıyor, Ağustos ayına kadar burada olacak. İlahi bir güçle korunmaya başladığını hissedebilirsin, Jüpiter burada oldukça güçlü. Ruhsal olarak kendini daha iyi hissedeceğin bir süreç, bir sağlık problemin varsa çözümü için destekçi, 12. Evde seyreden Jüpiter bize ruhsal bir koruyuculuk ve fark etmediğimiz şanslar sunar, kendini daha güvende ve iyimser hissedebilirsin.

20 Mayıs’ta Güneş de senin iletişimin evine yani İkizler burcuna giriyor ve 1 aylık bir süreyle gündemini daha çok beklediğin güzel haberlere, iletişime, eğitimlere getiriyor. Mümkün olur mu bilmem ama :) kısa yolculuklar gündeminde olabilir ya da yakın çevrenden güzel haberler alabilirsin. 

Şimdi ayın bir diğer önemli gökyüzü hareketi olan Satürn gerilemesinden konuşalım. Arkadaşların, gelecek planların, ideallerini temsil eden 11. Evinde gerçekleşecek bu gerileme 11 Ekim tarihine kadar sürecek. 22 Mayıs’ta durağan konumda olacağı için etkisi biraz sert olabilir, 23’ünden itibaren de geri harekete başlıyor. Hayaller, idealler, gelecek planları bu gerileme sürecinde biraz daha hazırlık aşaması beklemekte senden. Adım atmadan ya da yeni bir şey yapılandırmadan önce çok dikkatli planlamaya başlamanı ve geleceğini inşa etmek için bugünden kalemi defteri alıp şekil vermeni tavsiye ederim sevgili Koç.

Ve yılın ilk tutulması 26 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması. Ay tutulmaları çok şiddetli dolunaylar gibi tesir ederler ve her dolunay gibi ay tutulması da bir bitiş, sonlanma, yeni bir gündem için hazırlığı anlatır. Senin varsa yüksek öğrenim, eğitim, üniversite temaların veya uluslararası, yurtdışı bağlantılı işlerin ile ilgili bir tamamlanma, sonlanma, neticeye varma söz konusu olabilir. Aynı şekilde hukuki bir konu gündemin varsa, uzun süredir devam eden bir dava gibi, neticelenecektir. Bu tutulmayla ufkunun gerçekten genişlediğini hissedebilirsin. Tutulma etkisi en az 2 aylık bir süreyle devam ettirir. 

Bitti mi, bitmedi! :) Bir Retro daha yani gözbebeğimiz Merkür Retrosu da bu ayın sonunda 31 Mayıs itibariyle başlayacak, ancak onu tabi önümüzdeki ay konuşacağız. Sadece Retro hareketten önceki durağan gün olan 29 – 30 Mayıs tarihlerine dikkat et olur mu? Yeni bir cihaz alma, iletişimde yanlışlık yapma, mesajlarını kontrol et zaten ezberledik bunları :) 

Ay ne çok anlattın Zeynep diyorsun değil mi? :) Gördüğün gibi sevgili Koç ve Yükselen Koç, Mayıs ayının gündemi çok fazla, demiştim ama neler konuşacağız neler diye :) Umarım yeni başlangıçlar, güzel gelişmeler yaşadığın harika bir Mayıs geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Yolda bile para bulabilirsin Boğa :)

Hoş Geldin Boğa ve Yükselen Boğa;

Nisan ayının son günüyle senin burcunda gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumu ile Mayıs ayına adım atıyorsun, aniden gelişen ve direk olarak seni ilgilendiren gündemlerin olabilir. Aniden tarzını değiştirebilirsin mesela, yeni bir aşk pat diye başlayabilir bu geçişle. Uranüs bu, zaten yıllardır burcunda ağırlıyorsun, ani olaylara alışmış olman lazım :) 

4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna yani senin para, pul hanene giriş yapıyor, dilinde tek üçleme, para para para! Zaten seviyorsun parayı da, bol bol konuşabilirsin bu süreçte :) Aklına para kazanabileceğin yeni kaynaklar gelebilir, yapacağın yeni sözleşmelerle maddi kaynaklarını artırabilirsin, bu yeni bir iş de olabilir. 9 Mayıs’ta Venüs’ün de İkizler burcuna geçmesiyle kaynaklar daha da artabilir zira Venüs parayı da yönetir. Beklemediğin yerlerden tatlı miktarlarda paralar kazanabilirsin sevgili Boğa’cığım ancak bildiğin güvendiğin yerler olsun bunlar, malum ortalık karışık :) 

11 Mayıs’ta senin burcunda çok güzel bir Yeni Ay var, kendinle ilgili bir yenilik, yeni bir adım, yeni bir ilişki başlangıcı mümkün bu geçişle. Oğlak burcunda seyreden Pluto’dan da destekli bir yeni ay bu, seni güçlendirecek, kendine güvenini artıracak, dönüştürecek yeni bir başlangıcın habercisi. Adeta büyük ve dönüştürücü bir adım gibi, kimse seni tutamaz!

14 Mayıs’ta Jüpiter burç değiştirerek Ağustos ayına kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor. Gelecek planların, ideallerin, yapmak istediklerin için çok şanslı güzel bir tesir çünkü senin 11. Evinde, Jüpiter hem Balık burcunu hem de 11. Evi sever, bu geçişle geleceğini inşa etmek için şanslar, fırsatlar edinebilirsin, yeni bir arkadaş çevresi edinebilirsin, sosyal çevren genişleyebilir ve sana fırsatlar sunacak insanlar hayatına girebilir sevgili Boğa.

20 Mayıs’ta Güneş de 2. Evine yani para, pul, maddi kaynaklar evine geçerek burayı parlatıyor. Gelirlerini artırman için daha görünür olmanı sağlayacak güzel bir geçiş, paradan yana oldukça şanslı bir ay diyebiliriz senin için.

23 Mayıs’ta ise Ekim ayına kadar sürecek bir Satürn Retrosu başlayacak, 22sinde durağan pozisyonda olduğu için senin adına biraz sıkıştırıcı, zaten Satürn’ün Kova transiti özellikle kariyer alanında 21 Aralık’tan bu yana senin için yeni, yapılandırıcı, sorumluluğu artırıcı transitine başlamıştı, burada yapacağı Retro hareketle senden kariyerin için sorumluluğunu artırmanı, geleceğini planlamanı istemekte. Sen sabrın burcusun, yaşadığın sıkıntılar sana vız gelir, sonunda alacağın ödül büyük, o sebeple kariyer hayatına sıkı sıkıya sarıl. 

26 Mayıs’ta ise bu ayın en bomba gündemi olan Yay burcunda Ay Tutulması var. Ay tutulmaları çok şiddetli dolunaylar gibi tesir eder, yani bitiş, sonlanma, netliğe kavuşma gibi tesirleri vardır. Senin 8. Evinde gerçekleşen bu tutulma ile maddi gelirlerin, özellikle de eş ya da aileden elde ettiğin gelirlerinle ilgili bir netleşme, sonlanma, varsa bir kredinin sonuçlanması gibi tesirleri olabilir. 4 Mayıs’ta başlayan para hanesi hareketi ile ilgili bazı netlikler olabilir bu tutulma ile. Aynı zamanda ertelediğin bir operasyon, ameliyat varsa gündemine gelebilir, ama bu çözüm içindir yani seni iyileştirmek için. Etkisi hemen gününde değil 1 2 aylık bir sürece yayılacaktır. 

Bitmiyor bu ay! :)) Evet her 3 ayda 1 dört gözle beklediğimiz Merkür Retrosu da ayın son günü başlayacak, onu önümüzdeki ay konuşacağız asıl tabi ancak ondan önceki 2 gün olan 29 – 30 Mayıs’a dikkat et çünkü Merkür durağan olacak, sözleşme imzalaman için uygun bir gün değil, parasal konularla ilgili hızlı karar verilecek bir gün de değil, elektronik almıyoruz, iletişimdeki aksaklıklara takılmıyoruz, ağzımızdan çıkana 2 3 belki 5 kez düşünerek dikkat ediyoruz :) 

Evet gördüğün gibi Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, Mayıs ayı çılgın bir ay. Neredeyse boş geçtiği 1 gün yok :) Umarım şahane başlangıçların olduğu müthiş bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Adeta ışık saçıyorsun İkizler!

Hoş Geldin İkizler ve Yükselen İkizler;

Nisan ayının son gününde gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumunun çarpıcı etkisiyle bilinçaltında bir uyanış, yeni ve farklı bir ruh hali, zihnini ve rüyalarını coşturan bir tesirle Mayıs ayına giriş yapıyorsun. Seni şaşırtacak sırlar öğrenebilir, psikolojik olarak seni zorlayan yüklerinden kurtulabilirsin.

4 Mayıs’ta Merkür senin burcuna geçiyor, zaten yönetici gezegenin, resmen kendi kendinin patronu olduğun dönem başlıyor. Bolca konuşabilir, bolca iletişime geçebilir, kendini anlatabilir, kolayca ifade edebilirsin. Aklına gelen fikirlerle yeni ve güzel başlangıçlar yapabilirsin, kendinle ilgili yepyeni kararlar verebilirsin. Az konuştuğun söylenemez zaten ama daha da çok konuşacaksın bu dönemde sevgili İkizler :) 

9 Mayıs’ta ise seni çok güzelleştirecek, iyi hissettirecek, yeni aşk fırsatları doğuracak bir Venüs transiti var, çünkü kendisi İkizler burcuna geçiyor. Adeta ışık saçacaksın, hem zekanla hem iletişiminle hem de dış görünüşünle çok dikkat çekeceğin bir sürece giriyorsun sevgili İkizler, haliyle de kapın biraz fazla çalabilir. :) Yeni ve iletişimin çok ön planda olduğu ilişkiler başlayabilir, halihazırda ilişkin varsa daha romantik sözcüklerin havada uçuştuğu güzel bir geçiş.

11 Mayıs’ta bilinçaltı evinde yani Boğa burcunda bir yeni ay var, burada senden saklanan bazı sırlar açığa çıkabilir, ayrıca daha yalnız ve kendine kalmak isteyebilirsin, aslında buna da ihtiyaç var. Çünkü dış dünyayla iletişimin zaten çok fazla olacak, bu da zihnen seni çok yorabilir, o sebeple biraz kendine kaldığın, hem zihnini hem bedenini dinlediğin, ihtiyaçlarını çıkardığın bir yeni ay bu.

14 Mayıs’ta Jüpiter burç değiştiriyor ve senin 10. Evine yani kariyer evine elindeki keseden şanslar, fırsatlar dağıtmaya geliyor sevgili İkizler. Bu transit Ağustos ayına kadar sürecek, kariyer planında yeni bir yol çizmeyi planlıyorsan hiç durma, bu dönemlerde karşına çıkacak fırsatları değerlendir, çünkü Jüpiter Balık geçişiyle toplum önünde görünürlüğün daha da artabilir. 

20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor, şimdiden doğum gününü kutlarım sevgili İkizler, muhteşem bir yaş olsun! Güneşin bu geçişiyle görünürlüğünün daha çok artacağı, kendini gösterebileceğin, daha iyi ifade edebileceğin güzel bir süreç başlıyor. 

23 Mayıs’ta Satürn Kova burcunda Retro hareketine başlıyor, burada Satürn 21 Aralık 2020’den itibaren 2.5 yıllık bir süreci başlattı, senin yurtdışı, uluslararası konuların, eğitim hayatın, kendini geliştirebileceğin konularla ilgili ciddi sorumluluklar vermeye başladı ve dediğim gibi uzunca bir süre bu tesirleri alacağız. Bu bir yurtdışı tatili değil :) Bir şeyler öğrendiğimiz, kendimizi geliştirdiğimiz, kariyerimizi şekillendirmek için kendimize katacaklarımızın sorumluluğunu almamız gereken bir süreç olacak. Ekim ayına kadar sürecek olan bu Retro hareketiyle bize daha fazla sorumluluk yükleyebilir, kendimizi kısıtlanmış hissettirebilir, asıl amacı aslında sorumluluk vererek kariyerimiz için, geleceğimiz için bir şeyler inşa etmek. Sabırla tohumlarını eken, ektiğinin meyvelerini de alacak.

Şimdi gelelim ayın bombasına, 26 Mayıs’ta Yay burcunda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylardır diyebiliriz, yani sonlanma, netleşme, finalize olma, aydınlığa kavuşma tesirleri büyük olur. Bu tutulma senin 7. Evinde yani ilişkiler evinde gerçekleşiyor. Yani ilişkilerin veya evli isen evliliğin ile ilgili nihai bir karar, netleşme, sorun olarak görünen konuların çözüme kavuşması, kangrenlerin kesilmesi gibi tesirleri olacaktır. Bir ilişkin yoksa gündemine yeni bir ilişki gelebilir, ancak bu senin ilişkilere bakış açında farkındalık yaratacak bir ilişki olur, sıradan olmaz yani :) 

Bitti mi haaaayıııırr :) Ayın son gününü Retroların en meşhuru Merkür Retrosu ile kapatacağız, yani senin 1. Evinde gerçekleşecek bu Retro, ancak bunu Haziran ayında konuşalım. Sadece 29 ve 30 Mayıs’ta durağan pozisyonda olacağı için en sert etkisini verecektir, tek şey söyleyebilirim, diline hakim ol sevgili İkizler :) Yanlış anlayabilir, yanlış anlatabilir, yalan yanlış şeyler duyabilirsin. Mesajlar postalar çift kontrolle gitsin, elektronik cihaz almasak iyi olur dememe gerek yok herhalde, ezberledik artık :)

Evet anlattıkça anlattım biliyorum, ancak Mayıs ayı böyle, boş günü yok sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Umarım şahane etkiler aldığın, doğru kararlar verdiğin güzel bir ay olur, tekrar doğum gününü kutlarım!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Kendini dinle Yengeç!

Hoş Geldin Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Nisan ayının son günü gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumu ile geleceğinle ilgili ani, sürpriz, dönüştürücü bir gelişmeyle Mayıs ayına hızlı bir giriş yapıyorsun. Ideallerin, arkadaş çevren, sosyal ortamın bir anda ani bir gelişmeye sahne olabilir, sürpriz bir haber almış olabilir veya gelecek planlarında ani bir değişim yaşayabilirsin. Uranüs bu, yıldırım gibi gündeme düşer :)

4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna yani senin bilinçaltı evine giriş yapıyor. Burada Merkür güçlüdür, bu da demek oluyor ki rüyalar, bilinçaltı coşuyor, zihninin içinde yaşamaya başlıyorsun :) Merkür burada Retro hareket de yapacağından uzunca bir süre kendi kendinle birtakım yüzleşmeler, bilinçaltını coşturacak düşünceler aklına gelebilir. Derinlere gömdüğün konular gün yüzüne çıkabilir, senden çözüm isteyebilir. Daha çok kendini dinlemen ve sana verdiği mesajları alman gereken zamanlar.

9 Mayıs’ta Venüs de aynı alana geçiş yapıyor, bunun tehlikesi gizli saklı aşklara çekilmektir :) Kimsenin bilmediği, sağa sola duyurmadığın bir gizli aşkın veya platonik bir sevdanın habercisi olabilir buradaki Venüs, sana gizliden abayı yakmış birilerinin olduğunu da öğrenebilirsin. Kendini dinlemeye, kendine zaman ayırmaya özen göster, önce kendimizi sevmeyi öğrenmemiz gerek, bilinçaltın sana bu mesajı veriyor olabilir, özdeğerini yükselt. 

11 Mayıs’ta Boğa burcunda yani gelecek planların, ideallerin, sosyal çevren, arkadaşlıkların ile ilgili ev alanında bir Yeni Ay var. Bu yeni ayla beraber geleceğini şekillendirecek ve sağlamlaştıracak ilk adımları atman çok mümkün, arkadaşlarınla ilgili bir gündemin de olabilir, belki sana fayda sağlayacak yeni dostluklar edinebilirsin. Bu dönemde sosyal çevrene dahil olacak insanlar ideallerine giden yolda sana yardımcı da olabilir. 

14 Mayıs’tan itibaren Jüpiter burç değiştirerek kendi yöneticisi olduğu Balık burcuna geçiyor ve üniversite, yüksek öğrenim, yayıncılık veya yurt dışı, uluslararası konularla ilgili evine şans dağıtmaya geliyor. Şayet öğrenciysen veya sınavlara hazırlanıyorsan oldukça şanslı bir süreç, yeni bir eğitime başlamayı planlıyorsan hiç düşünme, gelecekte seni genişletebilecek bir eğitim olur bu. Yurt dışı bağlantılı işlerin varsa veya böyle bir beklentin varsa Jüpiter sana bu alanlarda da şans getirebilir, bu seyir Ağustos ayına kadar sürecek. 

20 Mayıs’ta Güneş de yine bilinçaltı evine girerek seni yeniden ruhsal bir aydınlanmaya davet etmekte. Kendi kendini yıprattığın korkuların, kaygıların, zihnini zorlayan düşüncelerin varsa şifalandırmak için bu dönem çok uygun. Yine kendini dinlemeni, gerçekten kendinle ilgilenmeni öneririm.

23 Mayıs’ta Satürn Kova burcunda geri hareketine başlayacak, yani senin maddi kaynakların, gelirlerinle ilgili sorumluluğu ele alıp kendine bir maddi kaynak düzenlemesi yapmaya çağıracak. Gelir gider tablonu çizmeni, yeni kaynaklar yaratmanı, maddi sorumluluklarını almanı istiyor senden, Ekim ayına kadar da bu Retro hareketine devam edecek. Kariyerinle ilgili değişimlere de yol açabilir bu seyir, para kaynağını değiştirmen için seni zorlayabilir, Satürn diyorsa bir bildiği vardır.

Ve gelelim aynı bombası Ay tutulmasına! 26 Mayıs’ta yılın ilk Ay tutulmasını Yay burcunda yaşayacağız. Ay tutulmaları çok şiddetli dolunaylar gibi tesir eder, yani finalize etmek, netleştirmek, sonlandırmak, belirgin hale getirmek Ay tutulmalarının işidir. Bu senin 6. Evine yani çalışma, meslek, iş hanene denk geliyor, burada belki bir sonlanma, sürüncemede bir konu var ise netleşme, iş ortamında bazı değişimlerin gerçekleşmesi, çalışma arkadaşlarınla ilgili bazı sonlanmaların olması mümkün. Aynı zamanda burası sağlık evi de olduğu için lütfen sağlığına da çok dikkat et, ihmal ettiğin sağlık sorunları varsa üzerine git ve çöz. 

Bitti mi, biter mi? :)) Ayı her 3 ayda 1 dört gözle beklediğimiz (!) Merkür retrosu ile kapatacağız, tabi 31 Mayıs’ta başlayacak bu Merkür retrosunu Haziran’da konuşacağız, sadece durağan olduğu 29 – 30 Mayıs tarihlerine ekstra özen göstermeni istiyorum, iletişime dikkat, ağızdan çıkana dikkat, duyduğumuzu doğru anladığımızdan emin olmaya dikkat :) Retro senin bilinçaltı evinde gerçekleşeceğinden muhtemelen zihnini coşturacak ancak bunu un elemek gibi düşün. Süzgecin üstünde aslında sana yük olan tortular kalacak, onları atacağız. 

Ne anlattım be! Çok konuştum biliyorum ama Mayıs ayı böyle, boş geçen günü yok :) Umarım senin için kendine gerçekten özen gösterdiğin, iyileştiğin bir ay olur ki senin mevsimin yaza çiçek gibi başlarsın!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Aşk konularında kartlar açılıyor Aslan!

Hoş Geldin Aslan ve Yükselen Aslan;

Nisan ayının son gününde gerçekleşip Mayıs ayına göz kırpan Güneş Uranüs kavuşumuyla kariyer hanen olan 10. Evinde sürpriz, ani gelişen, bir anda dengeleri bozan gelişmeler yaşayabilirsin. Ani bir iş fırsatı gündeme gelebileceği gibi, sen de kariyerinle ilgili ani bir karar alabilirsin. 

4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna yani senin gelecek planların, ideallerin, sosyal çevrenin temsilcisi olan 11. Evine geçiş yaparak seni bol bol sosyalleştirecek sevgili Aslan. Arkadaşlarından yepyeni haberler alabilirsin, mümkün olabildiğince görüşebilirsin :) Ayrıca geleceğinle ilgili bazı kararlar alabilir, fikirler, konuşmalar gerçekleşebilirsin. Sosyal çevrenden gelecek bazı haberlerle ideallerini coşturabilirsin. 

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler seyrine başlayarak sana arkadaş ortamından yeni aşklar sunabilir :) Dünün arkadaşı bugünün flörtü olabilir ya da bir arkadaşın vasıtasıyla birileri hayatına girebilir, sosyal medyadan da gelebilir teklifler. Keyifli vakit geçireceğin, güzel haberler alabileceğin tatlı bir Venüs geçişi bu.

11 Mayıs’ta yine kariyer evinde yani Boğa burcunda gerçekleşecek bir Yeni Ay var sevgili Aslan. Yeni bir kariyer yolu için adımlar atabilir, görünür olabileceğin fırsatlar elde edebilirsin. Yeni aylar başlangıçları ifade eder, bu da yeni bir kariyer başlangıcının veya var olan kariyerinde yeni bir unvanın habercisi olabilir.

14 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreliğine burç değiştirerek Balık seyrine başlıyor, Ağustos ayına kadar da burada kalacak. Para, maddi kaynaklar hanene bol keseden şanslar getirebilir bu geçiş sana. Ummadığın yerlerden artık miras olur, beklemediğin bir alacak olur bir şekilde para geliri elde edebilirsin. Gelir gider dengeni şanslı bir biçimde düzenleyebilirsin. Ayrıca para kaynaklarını artırabilecek çeşitli iş fırsatları da doğurabilir bu geçiş. Tesiri Ağustos ayına kadar sürecek, bol şans.

20 Mayıs’ta Güneş de sosyal çevre, idealler, arkadaşlıklar evine geçerek burada seni daha görünür hale getirecek sevgili Aslan. Gelecek planlarını çevrenle daha fazla konuşabilir, çok güzel destekler görebilirsin bu geçişle. Özellikle otorite figürü konumundaki insanlardan öğütler alabilirsin, kulağını dört aç.

23 Mayıs’ta Satürn Kova burcunda gerilemeye başlıyor, 21 Aralık 2020 tarihinden itibaren senin 7. Evinde seyre başlayan Satürn, ortalama 2.5 yıl boyunca ilişkilerinle ilgili seni bazı sınavlara tabi tutacak, etkilerini görmeye başlamış da olabilirsin. Artık ben – biz dengesini oturtmayı öğrendiğimiz dönemler, Retro hareketiyle ilişkiler alanında geçmişten kalan bazı sorunlar varsa çözülüp yeniden yapılandırmak için seni sıkıştırabilir, bu tesiri Ekim ayına kadar almaya devam edeceksin. Hakkı verilmiş ilişkiler ciddiye biner, pürüzleri aşılmayan, sorumluluğu alınmayan ilişkiler bütünleme sınavlarına girmeye devam eder bu süreçte. 

Ve gelelim ayın bombasına, yılın ilk tutulması Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması olacak. Ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylar gibi tesir eder, yani netlik, finalize, sonlanma, dönüşüm gibi tesirleri getirir hayatımıza. Sürüncemede kalan konular netliğe kavuşur. Tesiri de 2 ay kadar devam eder. Bu tutulma senin 5. Evinde yani aşk, flörtler, hobilerin, yeteneklerin ile ilgili evinde gerçekleşiyor. Aşk konuları ile ilgili sürüncemede kalan konularda artık kaçış yok, kartlar açık. Aynı şekilde ilgilendiğin bir hobin, öne çıkarmak istediğin bir yeteneğin varsa bunu da artık görünür hale getirmek için çalışmanı önermekte bu tutulma. 

Bitiyor, son :) Ayı her 3 ayda bir gerçekleşen gönlümüzün sultanı Merkür retrosu ile kapatacağız. 31’inde başlayacak olan bu Retro için Haziran ayında bol bol konuşacağız ancak bu ayın son 2 gününde durağan pozisyonda olacağı için uyarı geçmek istedim. Özellikle sosyal çevrenle iletişimine ekstra dikkat, mesajlar yanlış yerlere gitmesin :) Doğru duyup doğru konuştuğumuzdan emin olmak lazım, durağan pozisyonların tesirleri daha sert olabilir.

Tamam bitti! Anlatmalara doyamadım bu ayı, ama konuşacak da çok şey vardı gördüğün gibi sevgili Aslan ve yükselen Aslan. Umarım güzel başlangıçların olduğu şahane bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Göster kendini Başak!

Hoş Geldin Başak ve Yükselen Başak;

Nisan ayının son gününde gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumuyla şayet öğrenci isen üniversite hayatın, uluslararası işlerle uğraşıyorsan yasal temaların, aniden karar verdiğin bir eğitim gibi temalarda birden gelişen sürpriz konularla Mayıs ayına hızlı bir giriş yapabilirsin. 4 Mayıs’ta Merkür yöneticisi olduğu İkizler burcuna geçiş yaparak kariyer konularında iletişimlerine hız katacak. Yeni bir karar alabilir, sözleşme imzalayabilir, fikirlerin veya projelerinle kariyerinde görünürlük sağlayabilirsin. Aklın da diğer meselelerden ziyade kariyerinle ilgili konularda olacak. 

9 Mayıs’ta Venüs’ün de İkizler burcuna geçmesiyle beklediğin bir terfi, zam, prim gibi güzel haberler alabilirsin sevgili Başak. Kariyerinle ilgili güzel gelişmeler duyabilirsin, ayrıca bir ilişkin varsa daha görünür hale gelebilir, flörtse ciddiye binebilir, şayet ilişkin yoksa herkes tarafından bilinebilecek, cümle aleme duyurabileceğin güzel bir ilişkiye de başlayabilirsin :) 

11 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek bir yeni ayımız var, bu yeni ayla ruhsal olarak kendini iyileştirebilir, içindeki inancın yeniden yeşerdiğini hissedebilirsin. Aynı zamanda yine yurtdışı bağlantılı işler ya da yayıncılıkla ilgili bazı fikirlerin varsa yeni adımlar atman, yazdığın çizdiğin şeyleri göstermen mümkün, yeni bir eğitime başlaman ve bu sayede ruhsal olarak kendini daha iyi hissetmen, hatta bu eğitimi kariyere çevirmen de mümkün. Güzel ve seni geliştirecek bir yeni ay bu sevgili Başak.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor yani kısa süreliğine burç değiştiriyor, Ağustos ayına kadar da burada kalacak. Bu geçiş senin ilişkiler evine denk geliyor ve ilişkiler, evlilik alanında sana şanslar dağıtmaya geliyor sevgili Başak. Bir flörtün ciddi bir ilişkiye dönebilir, sana ruhen iyi gelecek birileriyle ilişkin başlayabilir, sana şans getirecek ikili ilişkiler, bazı ortaklıklar gündemine gelebilir. Güzel ve şanslı bir tesir bu.

20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle yine kariyer alanınla ilgili güzel gelişmeler, yenilikler, otorite figürleri ile daha çok haşır neşir olacağın, kendini gösterebileceğin durumlar söz konusu. Kariyerinle ilgili önemli gündemlerin olabilir, sen de kendini kariyer alanında daha iyi ifade edebilirsin. 

23 Mayıs’ta Satürn Kova burcunda Retro hareketine başlayacak. 20 Aralık 2020’den itibaren Satürn Kova burcundaki seyrine başlamıştı ve senin iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili alanlarında sorumluluklarını artırmıştı. 2.5 yıl kadar bu alanda kendini daha sıkı çalışırken, sorumluluklarını artmış bulabilirsin. Retro hareketiyle bu alanda senden kendinle ilgili sorumluluk almanı istemekte sevgili Başak, bu Retro hareket Ekim ayına kadar sürecek. Nispeten seni kısıtlayan, zorlayan iş koşullarının azalmaya başladığını hissedebilirsin, ancak bu bir test gibi düşün. Bu süreçte bilhassa yaptığın işle ilgili net ve sağduyulu kararlar alman gereken dönemler, doğruyu yanlışı iyi ayırt etmen, kendini çok hırpalamadan yaptığın işle veya sevdiğin işle ilgili sorumluluk alman, daha sonrası için çok yapılandırıcı olacak.

Ve gelelim ayın bombasına, 26 Mayıs’ta Yay burcunda yılın ilk Ay tutulması yaşanıyor, bu tutulma Yay burcunda olacak yani senin ev, yuva, aile temalarını temsil eden 4. Evinde olacak. Ay tutulmaları desibeli yüksek Dolunay’lar gibi tesirler verir, yani bir tamamlanma, sonlanma, finalize olma, netleştirme ve görünür hale getirme tesirleri vardır. Bu 4. Evinde gerçekleşen Ay Tutulması ile aile, ev alanların tetiklenebilir, örneğin taşınmayı düşünüyorsan çok güzel bir ev bulabilirsin, ailende çözüm bekleyen bir konu varsa görünür olur ve çözülür. Bu aynı zamanda karşıt evi kariyer evi olduğu için kariyerinle ilgili de bir netlik verebilir sana. 

Bitmiyor bu ay! :) Son olarak ayın son gününde İkizler burcunda başlayacak bir Merkür Retromuz var. Bunun tesirleri Haziran ayının konusu elbette ancak son yani özellikle 29 – 30 Mayıs tarihlerinde Merkür durağan pozisyonda olacak, bu retrodan daha güçlü bir tesir verir. O sebeple özellikle bu tarihlerde üst pozisyonda, otorite konumunda insanlarla iletişimine özellikle dikkat et, işle ilgili elektronik postalarını atarken iki kere oku, mesajlarına dikkat, aman diyoruz :)

Anlattıkça anlattım biliyorum ama Mayıs ayı böyle, gördüğün gibi sevgili Başak ve Yükselen Başak’çığım, dolu mu dolu bir ay geçireceğiz. Umarım senin için güzel gelişmelerin olduğu şahane bir Mayıs olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Ruhunu iyileştireceksin Terazi!

Hoş Geldin Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu aya Nisan ayının son gününde gerçekleşen ve tesirini Mayıs ayının başına da getirecek olan bir Güneş Uranüs kavuşumuyla başlıyoruz, bu senin 8. Evin olan ortak kazançlar evinde gerçekleşiyor, aniden para kaynakların, gelirlerinle ilgili farklı bir karar verebilir, yeni bir kaynak arayışına girebilir, mevcut durumun dışına çıkmak, daha özgür para kazanmak isteyebilirsin. Ancak buradaki bu anilik seni yanlış kararlara da itebilir, bu anlamda düşünmeden hareket etme sevgili Terazi.

4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor, yönetici olduğu için de burada oldukça güçlü. Ruhsal konulara ilgin çok artabilir, seni ruhen genişletecek eğitimlere başlayabilirsin, daha sonra bunları kariyerinde de kullanabilirsin. Aynı zamanda yurt dışı veya uluslararası menşeili işler yapıyorsan yeni sözleşmeler yapman da mümkün. Şayet öğrenciysen belki eğitimini yurt dışında devam ettirmek için araştırmalarda bulunabilirsin.

9 Mayıs’ta Venüs de İkizler burcuna geçiyor, bahsettiğimiz temalarda sana kazanç sağlayacak gelişmeler söz konusu. Ruhen de kendini daha iyi hissedebilirsin, almış olduğun eğitimleri paraya çevirebilirsin, hukuki bir davan varsa lehine sonuçlanabilir bu süreçte. Aynı zamanda kültür olarak senden çok farklı, başka yerlerde yetişmiş yabancı bir damat da getirebilirsin tabi, bu da mümkün :) 

11 Mayıs’ta Boğa burcunda yani senin özellikle evliysen eşinle ortak gelirlerin, değilsen aileden gelen gelirlerin, dışarıdan elde ettiğin maddi kaynaklar evinde bir yeni ay gerçekleşecek. Burada yeni bir maddi kaynak için girişimde bulunabilir, kaynakları doğru değerlendirmek için planlama yapabilirsin. Aynı zamanda psikolojik anlamda seni zorlayan, sıkıştıran bir konuyu fark edip iyileşme gerçekleştirebilirsin. 

14 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreliğine burç değiştirerek Balık seyahatine başlayacak, Ağustos ayına kadar da burada kalmaya devam edecek. Bu transitle daha çok çalışacağın ancak mesleğinle ilgili yeni şanslar ve fırsatlar da bulacağın bir süreç başlayabilir. Bu seni biraz işkolik de yapabilir sevgili Terazi, bu sebeple çalışırken kendini kaybetmemeye dikkat et. Yaptığın işle daha çok genişleyebilir, ufkunu artırabilir, gelecek planlarına başlayabilirsin. 

20 Mayıs’ta Güneş İkizler seyahatine başlayacak, yeni bir şeyler öğrenmek özellikle de görünür olan bazı konuları daha çok araştırmak ve eğitimine başlamak için güzel zamanlar. Bu dönemde başlayacağımız eğitimler senin için gerçekten ufuk açıcı olabilir sevgili Terazi. 

23 Mayıs’ta Satürn Kova burcunda Retro hareketine başlayacak, 21 Aralık 2020 tarihinden bu yana Kova’da düz seyrindeydi, bu seyahati de ortalama 2.5 sene kadar sürecek. Bu seyir senin 5. Evinde yani aşk, flörtler, çocuklar, hobiler ve yaratıcılık evinde devam edecek. İstediği gerek aşk, gerek çocuklar gerekse yetenekli olduğumuz konularla ilgili gerçekten sorumluluk almak. Yani bir yeteneğimiz varsa bunu ciddi ciddi bir yola koymak, gerçekten bir aşk istiyorsak sorumluluğunu da almak gerekiyor. Retro hareketini yaparken bizi sıkıştırdığı, dersler çıkardığı temalarda nispeten rahat hissedebilirsin, ancak bu bir sınav. Acaba çok mu rahat davranıyorsun yoksa gerçekten istiyor musun bunu test ediyor Satürn retrosu. O sebeple önce kendinin sonra da hayatta keyif aldığın şeylerin sorumluluğunu al sevgili Terazi.

Ayın bomba gündemine geldi sıra, 26 Mayıs’ta Yay burcunda yılın ilk Ay Tutulması gerçekleşiyor ve bu tutulma senin 3. Evinde gerçekleşecek. Ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylar gibi tesir eder. Yani bir finalize, sonlanma, netlik, neticelenme görülür. Bu tutulmayla öncelikle varsa kardeşlerin, kuzenlerin gibi çok yakınların, yoksa çok yakın çevrenle ilgili bir sorun, konu, durum netliğe kavuşabilir. Üzerine düşündüğün bir konuyla ilgili neticeleri, sonuçları görebilirsin. Aldığın bir eğitimi sonlandırabilirsin, yakın çevrenden bitiş, sonlanma haberleri alabilirsin sevgili Terazi.

Ayın son gününde bile haberim var bu Mayıs ayında :) Merkür 31 Mayıs’ta Retro hareketine başlayacak, bunu Haziran ayında detaylı konuşacağız ancak bu ay içerisinde retrodan hemen önceki iki güne 29 – 30 Mayıs’a özellikle dikkat etmeni öneririm. Doğru duyduğundan, doğru anlattığından emin ol çünkü yanlış anlaşılmalar artabilir. 

Ne çok anlattım! Mayıs böyle bir ay işte sevgili Terazi ve yükselen Terazi, boş 1 günü bile yok neredeyse :) Umarım şahane gelişmelerin olduğu keyifli bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Cebinde akrep var Sevgili Akrep :) Bu ay elin cüzdanında!

Hoş Geldin Akrep ve Yükselen Akrep;

Nisan ayının son gününde Boğa burcunda gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumuyla özellikle ilişkiler alanında ani, sarsıcı, sürpriz bir gelişmeyle Mayıs ayına giriş yapabilirsin. Ayın ilk günlerinde var olan ilişkinde ani bir değişim, özgürleşme arzusu veya aniden gelişen bir ilişki gündemin olabilir. 

4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçerek senin zihnini, düşüncelerini daha çok para konularına getiriyor. Borç, alacak, gelir gider tablon üzerine epey düşüneceksin gibi görünüyor sevgili Akrep, kendine maddi bir planlama da yapabilirsin. Aynı zamanda psikolojik olarak seni zorlayan konulara çözüm de bulman mümkün. 

9 Mayıs’ta Venüs de aynı alana geçerek bekleyip de alamadığın paraları getiriyor. Buradan geçen Venüs ilişkilere de alacak verecek davası gibi bakabilir, çok hesap kitap tutmadan daha gelişine aşk yaşamanı tavsiye ederim sevgili Akrep. Aynı zamanda buradan geçen Venüs’ün libidoyu artırması da mümkün, yani libidonun ta kendisine de bu söylenmez ama ben söylemiş olayım :p

11 Mayıs’ta Boğa burcunda yani ilişkiler evinde çok güzel bir Yeni Ay var. Burada yeni bir ilişki başlangıcı, var olan bir ilişkinin daha ciddiye binmesi, duygusal konuşmalar, bazı yeni kararlar gündeminde olabilir. Yeni bir iş ortaklığına da adım atabilirsin, her türlü ikili ilişki hanene güneş gibi doğan bir yeni başlangıç ayı bu.

14 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreliğine burç değiştiriyor ve Ağustos ayına kadar Balık burcu seyrine başlıyor. Aşk, keyif, hobiler, yaratıcılık evin Jüpiter’in şans ve fırsatlarından nasibini alıyor sevgili Akrep. Bu geçiş flört ihtimallerini çoğaltır, aşk duygunu büyütür, tüm yaratıcı yönlerin ortaya çıkabilir bu şanslı süreçte sevgili Akrep! Şayet çocuk sahibi olmak isteyen bir Akrep’sen avantajlı bir süreç, bekarsan elini sallasan ellisi gibi bir bolluk, bereket dönemi, şahane.

20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor ve yine ay başında Merkür ve Venüs’ün gündeme getirdiği para konularını daha görünür hale getiriyor. Beklediğin para mevzularında bir neticelenme olabilir, gelirlerin daha görünür hale gelebilir. Çok maddi riskler almanı önermem, daha çok cüzdanı dengelemek için kullan bu süreci.

23 Mayıs’ta Satürn Kova burcunda Retro hareketine başlayacak. 21 Aralık 2020 tarihinde başlayan seyriyle ortalama 2.5 sene boyunca Kova seyahatine devam edecek. Ev, yuva, aile temalarında sana yeni sorumluluklar getirecek bu Satürn, evin öylesine yaşadığın bir yer değil, artık senin hayatının önemli bir parçası, ayaklarının üzerinde durduğunun kanıtı ve kendi sorumluluğunun göstergesi olmaya başlıyor bu geçişle. Retro hareketiyle birlikte Ekim ayına kadar seni nispeten rahatlatabilir, biraz kısıtlamaları gevşetebilir ancak bunu da bir test gibi düşün, rehavete kapılma. Çünkü Satürn Hoca dersi vermeden o dersten geçirmez. Hayatının, kendinin, yaşam alanının, kendi bilinçaltının sorumluluklarını almalı, yapılandırmalısın. Bu süreçte de bu ayıklamaları yapmayı unutma sevgili Akrep’ çiğim.

Ve ayın beklenen bombası 26 Mayıs’ta Yay burcunda yaşanacak Ay Tutulması. Ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylar gibi çalışır, bazı konuları netleştirir, finalize eder, bitmesi gerekeni sonlandırır, netliğe kavuşturur. Bu tutulmayla birlikte özellikle para pul, maddi kaynaklarınla ilgili ani gündemlerin oluşabilir. Para kazanma şeklinde bir sonlanma veya dönüşüm olabilir, bir maddi kaynağın yerini başka bir kaynağa bırakabilir. Bu süreçte gelir gider dengene dikkat et, tesiri 1 2 ay kadar sürecektir bu tutulmanın.

Ay biterken bize bir müjde bırakıyor :p 31 Mayıs’ta Merkür Retrosu başlıyor :) Bunu Haziran’da konuşacağız ancak bu Retro başlamadan 1 2 gün öncesinde durağan pozisyonda olan Merkür biraz kriz çıkarmaya meyilli, sabırlı ve dikkatli olmanı öneririm. Hesaplarını kontrol et, fazla mı ödedin, yanlışlıkla fazla para mı transfer ettin ne yaptın onlara dikkat et. 

Gördüğün gibi sevgili Akrep ve Yükselen Akrep’çiğim, yaz yaz bitiremediğim bir Mayıs gündemi var :) Umarım yeni başlangıç ve şahane gelişmelerin olduğu güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Artık bambaşka bir insan olabilirsin Yay!

Hoş Geldin Yay ve Yükselen Yay;

Nisan ayının son günü gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumu ile Mayıs ayına iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili sürpriz bir gelişme, ani gelişen bir konu ile giriş yapıyorsun. Bu alan aynı zamanda sağlığı da temsil ettiğinden piyangodan çıkacak sağlık konularına da özen göstermeyi unutma sevgili Yay.

4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna yani senin ilişkiler, evlilik veya iş ortakları hanene geçerek muhabbeti bol durumlar getirecek. Şayet bir ilişkin varsa bunu ciddiye bindirsek mi acaba konuşmaları için güzel zamanlar. Aynı zamanda güzel bir beraberlik için karşılıklı konuşmaların da artacağı bir dönem. Şayet bir iş ortaklığı düşünüyorsan bu dönemlerde sözleşme, anlaşma da yapabilirsin.

9 Mayıs’ta Venüs’ün de bu alana geçişiyle ilişkilerde romantizm rüzgarları esmeye başlıyor sevgili Yay :) Yeni ve aşk dolu bir ilişki başlayabilir, şayet bir ilişkin varsa tatlı cümleler sarf edebilirsiniz birbirinize, birbirinizin kıymetini değerini anladığınız bir zaman dilimi. Bekar Yay’larım, yükselen bir Yay olarak ben de sabırla bekliyorum, ilişki kapıları açık hadi inşallah :))

11 Mayıs’ta iş, meslek, günlük rutinlerin alanında güzel bir yeni Ay var. Çalışma düzeninde bir yenilik gerçekleşebilir, mevcut çalıştığın işlere ek yeni bir rutin eklenebilir, iş ortamın değişebilir, bu yeni ayla da güzel bir başlangıç yapabilirsin. 

14 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreliğine burç değiştirerek Ağustos ayına kadar kalacağı Balık burcuna geçiş yapacak. Bu geçişle aile, ev, yuva alanlarında şanslı olaylar gerçekleşebilir. Örneğin taşınma düşüncen varsa daha büyük, geniş bir eve geçebilirsin. Ev yaşantının bolluğunu bereketini artırabilirsin. Aynı zamanda aileye yeni bir üye de katılabilir :) Bu bir bebek de olabilir, sen ailenle birilerini de tanıştırabilirsin. Güzel, şanslı bir süreç. 

20 Mayıs’ta Güneş de İkizler burcuna geçerek yine ilişkiler, evlilik, birliktelik alanlarını hareketlendiriyor sevgili Yay. Bir ilişkin varsa daha görünür olabilir, şayet yoksa kendine güzel bir hayat arkadaşı bulabilirsin. İş ortaklıkları yapabilirsin, eşinle birlikte bir şeyler yapmaya karar verebilirsin. 

23 Mayıs’ta Satürn Kova burcunda Retro hareketine başlayacak ve bu seyir Ekim ayına kadar sürecek. Satürn 21 Aralık 2020 tarihinden itibaren senin iletişim, haberleşme, varsa kardeşlerinle ilgili gündemler, bazı kısıtlamalar, zorluklar getirmiş olabilir. Bu alanlarda senden sorumluluk istemekte, Kova seyri yaklaşık 2.5 sene süreceğinden bu önümüzdeki süreçte hayatının sorumluluğunu alman için zihnin, fikirlerin, düşüncelerin yapılanmaya başlıyor. Yakın çevren veya kardeşlerinle iletişimlerinde bazı zorluklar çıkabilir, burada yapılandırılması gereken konular varsa onları çözmen gerekebilir. Retro sürecinde bu kısıtlamayı biraz hafiflemiş hissedebilirsin, belki kendini daha iyi ifade edebilirsin ancak gerçekten ortada bir sorun, iletişimlerinde düzelmesi gereken konular varsa sorumluluk al ve burayı yapılandır. Çünkü Satürn önce kendi zihnini, düşüncelerini bir teraziye koyup tartmanı ve onları gerçekleştirmek için sorumluluk almanı istemekte senden.

Gelelim ayın bombası Ay tutulmasına! Bu işte senin için çok ama çok önemli bir tutulma sevgili Yay çünkü senin burcunda gerçekleşiyor. Ay tutulmaları şiddetli dolunaylar gibi tesirler getirir, yani bir tamamlanma, finalize etme, sonuçlandırma, netlik, görünürlük verir. Bitmesi gereken bir şey varsa direnmenin, sıkı sıkı tutunmanın faydası olmaz. Bu tutulmayla gerçekten kendini yenileyebilirsin, kendinle ilgili bir şeyi sonlandırmak için net bir karar verebilirsin, bu sayede de yeniye yer açabilirsin. Kendini gerçekten değiştirebilirsin, bambaşka bir sen görebiliriz yeni dönemde. Ne olursa olsun vereceğin kararlar direk olarak seni ilgilendireceğinden hayatının kontrolünü ele alman gereken özel bir tutulma bu. Tesiri 1-2 ay kadar devam edecek. 

Bitti mi, bitmediiii!!! :) Merkür bize bu ayı bitirirken bir hediye bırakıyor, tam son gününde Retro hareketine başlıyor :) Bunu elbette Haziran’da konuşacağız ancak bu ay özelinde özellikle 29 – 30 Mayıs’ta iletişimine çok ama çok dikkat et sevgili Yay çünkü Merkür durağan olacak, durağan pozisyondayken de tesirleri daha sert olur. İlişkilerinde özellikle iletişim tuzaklarına düşme, 1 düşün 5 konuş, duyduğunu doğru anladığından emin ol.

Gördüğün gibi anlatmalara doyamadığım bir Mayıs bizi bekliyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, umarım yepyeni başlangıçların gerçekleştiği güzel bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Çok çalışacaksın Oğlak!

Hoş Geldin Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Nisan ayının son gününde gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumuyla Mayıs ayına özellikle aşk, flörtler, hobiler alanında sürpriz gelişmelerle adım atıyorsun. Ani bir aşk ilişkisi başlayabilir ya da var olan ilişkinden pat diye ayrılmak isteyebilirsin :) Burada çok dürtüsel davranmamanı öneririm sevgili Oğlak.

4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna yani senin iş, güç, meslek, günlük rutinler hanene giriş yaparak, seni çalışma ortamında hop çevrimiçi görüşme, hop toplantı derken epey çalıştırabilir. Hiç de çalışmayı sevmezsin ya :p İş ortamında bol bol iletişime geçeceğin, yeni sözleşmeler imzalayabileceğin, çalışma arkadaşlarını idare etmen gerekecek durumların olduğu zamanlar yaşayabilirsin. Yani çok eğlendik biraz da iş konuşalım tadında bir dönem olabilir senin için. 

9 Mayıs’ta Venüs’ün de bu alana giriş yapmasıyla özellikle rutin haline gelmiş çalışmalarının maddi meyvelerini alabilirsin. İş ortamınla ilgili güzel haberler duyabilirsin. Sadece burada çok çalışıyor olmanın verdiği gafletle kendini unutmamaya dikkat sevgili Oğlak, çünkü biraz öyle bir izlenimi var bu geçişin. Detaylarda boğulup kendini ihmal etme yani.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda yani senin aşk, meşk, hobiler evinde çok güzel bir yeni ay var Sevgili Oğlak. Yeni bir flört başlayabilir, var olan bir hobin varsa onunla birlikte daha çok görünür olabilirsin. Biraz hayatın keyifli yanlarının tadına varabilirsin, şimdi de çok çalıştık biraz da eğlenelim tadında bir dönem yani sevgili Oğlak :) Bu ay hem eğlenceye hem de çalışmaya vakit ayırırsan çok tatlı bir ay senin için.

14 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreliğine burç değiştirerek Ağustos ayına kadar kalacağı Balık burcuna geçiş yapacak. Bu geçişte senin yakın çevre, kardeşler ile ilgili olduğu kadar, senin fikirlerin, iletişimin, kısa seyahatlerinle de ilgili şanslı bir süreç olacak. Hiç beklemediğin kısa bir seyahat (yapabilirsek tabi :p) sana beklemediğin bir kapı açabilir, yakınların vesilesiyle yapacağın bir görüşme sana bir fırsat olarak dönebilir. Bu dönemde bir eğitime başlamak da çok akıllıca. 

20 Mayıs’ta Güneş de İkizler burcuna geçerek iş, meslek, çalışma ortamın içerisinde görünür olmana fırsat verecek sevgili Oğlak. Aynı zamanda burası sağlık konularında da biraz senden önem istemekte, varsa bir rutin kontrol imkânın, erteleme, tabi dikkatli olarak :/

23 Mayıs’ta Satürn Kova burcundaki seyrinde Retro’ya başlıyor, Ekim ayına kadar da Retro harekete devam edecek. Satürn 21 Aralık 2020 tarihinde Kova burcuna yani senin para, maddi kaynaklar alanına geçmiş ve burada senden bir yapılandırma istemiş, “daha çok para kazansak ya biz” diye seni ufak ufak sıkıştırır olmuştu. Bu seyir 2.5 sene sürecek :) Retro sürecinde ise nispeten seni az da olsa kısıtlayan, sorumluluğunu artıran, belki para kazanmak için seni çok çalıştıran Satürn kemeri biraz gevşetecek. Ancaaak Satürn bu, sopasını sadece sakladı. Gevşemek yok, 2.5 yıllık süreçte maddi kaynakları çoğaltacağız ki sonrasında rahat edelim. O sebeple sen çok da gevşeme, sadece ruhsal olarak çok sıkma kendini o kadar.

Gelelim bu ayın en önemli konusu olan Yay burcundaki Ay tutulmasına. Ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylar gibi tesir eder, yani bir final, sonlanma, netice alma, kapanış, netlik tesirleri verir. Bu tutulma senin bilinçaltı evinde gerçekleşiyor, bu seni kendinden bile sakladığın bilinçaltınla yüzleştirir sevgili Oğlak. Seni psikolojik olarak zorlayan, zihninde tamamlanması gereken ama bir türlü tamamlamadığın o bilinçaltı korkular vardır ya onları görünür yapar ki tamamla, dönüştür ve bitir. Korkularınla yüzleş ki yük gibi heybende taşıma demekte sevgili Oğlak. Ayrıca gizli düşmanların varsa korksun senden, hepsini öğrenirsin, gardını da alırsın bu tutulmayla.

Bitti mi? Biter mi :) Merkür’ün ay sonu hediyesinden bahsetmemek olmaz, ayın son günü başlayacak bir Merkür Retromuz var :) Bunun tesirlerini Haziran’da konuşacağız ancak 29 ve 30 Mayıs’la ilgili seni uyarmak isterim sevgili Oğlak, özellikle iş ortamında elektronik postalarına, mesajlarına, çalışma arkadaşlarınla kurduğun iletişime bu 2 gün dikkat et çünkü Merkür durağan, öyle olunca da tesiri daha sert oluyor. Aman dikkat.

“Ne anlattın be Zeynep” iç sesini duyuyorum sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak :) Her zaman olmaz, ne yapalım Mayıs böyle :) Umarım şahane başlangıçlarla dolu güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Aşk Kova, nihayet!

Hoş Geldin Kova ve Yükselen Kova;

Nisan ayının son gününde gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumuyla Mayıs ayına ev, yuva, aile temalarında sürpriz, ani, şaşırtıcı bir gelişmeyle giriş yapabilirsin. Belki aniden evden taşınmak isteyebilir ya da aileni şaşırtacak bir fikirle herkese şok geçirtebilirsin :) Sadece çok dürtüsel davranmamaya dikkat et olur mu?

Ne zamandır bana aşk yok mu diye soruyordun sevgili Kova, hatta Nisan ayı yorumlarında evde sıkıntıdan patlayacak mıyız, hiç mi bir şey olmayacak diye de düşündün biliyorum :) Bu ay sana aşk müjdesiyle başlayalım o zaman :) Merkür 4 Mayıs’ta aşk, flört, keyifler, küçük tatlı heyecanlar getirmek üzere 5. Evine giriş yapacak. Aşk konuşmaları, efendime söyleyeyim flörtlü mesajlar, güzel tanışmalar olabilir. Aynı zamanda aklındaki fikirleri yaratıcı bir sanata dökebilirsin, düşüncelerin sanat kokabilir. 

Bu kadarla kalmıyor, aşk gezegeni Venüs de 5. Evine giriş yapıyor sevgili Kova’cığım, alevleniyor buralar yani. Aşkı daha çok hissedebilirsin, hayattan çok keyif alabilirsin, yine Venüs geçişi de hobilerini destekliyor, koy kendini ortaya. O muhteşem zihninle ortaya şahane şeyler çıkarabilirsin, aşktan vakit bulursan tabi :p

11 Mayıs’ta Boğa burcunda güzel bir yeni ay var, evinle veya ailenle ilgili bir yeni karar, belki taşınma, evini değiştirme, işini eve evini işe çevirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Ailenle ilgili yeni bir gündemin olabilir, belki şehir bile değiştirebilirsin.

14 Mayıs’ta Jüpiter kısa bir süreliğine burç değiştirecek ve Ağustos ayına kadar Balık burcunda seyredecek. Bu da sana “para” olarak geri dönecek sevgili Kova. Jüpiter geldiği yeri büyütür, para evine girince de parayı büyütecek, sana yeni kaynaklar getirebilir, cüzdanını şişirebilir. Ancak bu sana “oohh hayat bana güzel” rahatlığı verip çılgın alışverişlere sürüklemesin, tut paranı ortalık karışık zaten :) 

20 Mayıs’ta Güneş de aşk meşk evine giriyor sevgili Kova, Güneş 5. Evin olağan yöneticisidir, haliyle burada güçlü çalışır. Kendini çok daha keyifli, güçlü, neşeli hissedebilirsin. Yeteneklerini konuşturup parlayabilirsin, aynı zamanda bu ışıltına civardan birtakım flört böcekleri de kapılıp gelebilir haliyle :) Senin açından keyifli bir ay olacak.

23 Mayıs’ta Satürn senin burcunda Retro hareketine başlıyor sevgili Kova. 21 Aralık 2020 tarihinden itibaren yaklaşık 2.5 senelik bir süre boyunca senin burcunda seyahatine de devam edecek. Satürn burada senden yeni bir yapılanma bekliyor sevgili Kova, Bundan yaklaşık 14 yıl önce odağının daha çok ilişkiler olduğu, kendini ilişki içerisinde, başkaları vesilesiyle tanımaya çalıştığın bir döngü başlamıştı. Şimdi ise Satürn senin kim olduğuna, hayatta ne istediğine, kendini nasıl yapılandıracağına karar verirken sana yardım etmek için geldi. Zaman zaman kendini sıkışmış, sorumluluğu artmış hissedebilirsin, bunun sebebi gerçekten kendi hayatının sorumluluğunu almayı öğrenmen. Yani bir yerde kendinle tanışman. Retro süreçlerde bu sıkı yönetim nispeten gevşeyebilir, daha özgür ve rahat hissedebilirsin ancak unutma, Satürn durmaz :) Bu süreci kendini tanımak için, hayatını yapılandırmak için değerlendir. 

Gelelim ayın bombasına, 26 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasına. Ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylar gibi çalışır, bir şeyleri sonlandırır, netleştirir, finalize eder, görünür yapar ki yeniye yer açılsın. Burada tutulma senin sosyal çevren, arkadaşlıkların, ideallerin, gelecek planlarının temsilcisi 11. Evinde gerçekleşiyor. Yani bazı arkadaşlıkların için veda vakti gelmiş olabilir, muhtemelen seni kullanmış, suiistimal eden ya da sana iyi gelmeyen arkadaşlıklar bunlar, bittiği için üzülmemen gerekenler. Sosyal çevrende de çürümüş, artık sana iyi gelmeyen ortamlar kendiliğinden hayatından çıkabilir. Aynı zamanda gelecek planlarını yapılandırmak için gerçekten çok güzel bir süreç sevgili Kova. İdeallerini belirle, yanında yürüyen Satürn’ün sana uzattığı eli tut, hayatını planla.

Bitti mi, bitmediii!! :) Gözümüzün bebeği Merkür’ümüz uzun zamandan sonra Retro kostümüyle yeniden sahnede. Ayın son günü başlayacağı için etkilerini Haziran’da konuşacağız, ancak seni uyarmak istediğim tarih 29 – 30 Mayıs, çünkü Merkür durağan. Bu tarihlerde özellikle flörtlerinle veya sosyal çevrenle iletişimine dikkat et, yanlış anlaşılmalara müsait bu 2 gün. 5 düşün 1 konuş yani.

Anlatmalara doyamadığım Mayıs ayı, gördüğün gibi çok dolu bir gündeme sahip sevgili Kova ve Yükselen Kova. Umarım senin için harika başlangıçların olduğu güzel bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

4 yapraklı yoncayı buluyorsun Balık!

Hoş Geldin Balık ve Yükselen Balık;

Nisan ayının son günü gerçekleşen Güneş Uranüs kavuşumuyla Mayıs ayına varsa kardeşlerin veya çok yakın çevrenle ilgili şok edici, ani bir gelişmeyle girebilirsin. Bu aynı zamanda senin zihnini de parlatabilir, aklına çılgın dahiyane fikirler gelebilir, şok bir eğitime başlayabilirsin, iletişiminle insanları şaşırtabilirsin.

4 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçerek senin ev, yuva, aile haneni biraz hareketlendirecek sevgili Balık. Ailenle hiç olmadığı kadar çok iletişimde olabilirsin, aynı zamanda aileni, yuvanı ilgilendiren kararlar alman da mümkün. Sadece tek başına değil de onlara da sorarak fikir alman avantajın olabilir, bu süreçte onlarla iletişimde olmak sana iyi gelecek, evinle ilgilenmek de öyle.

9 Mayıs’ta Venüs de bu alandaki ziyaretine başlayarak ailenle, evinde çok keyifli vakitler geçirmeni sağlayacak. Evini süsleyebilir, güzelleştirmek isteyebilirsin, ayrıca ailenden maddi manevi destek de görebilirsin. İletişiminiz, var olan sorunlarınız çözülebilir.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda sana olumlu tesirleri olacak bir Yeni Ay var. Bu yeni ayla aklına yepyeni bir fikir gelebilir, zihnin bir yeniliğe açılabilir, fikirlerinin tazelendiğini hissedebilirsin. Aynı zamanda güzel haber alabileceğin, iletişiminin arttığı bir süreç. Varsa kardeşlerinle ve çok yakın çevrenle ilgili de bir yenilik haberi alabilirsin.

Bu ayın senin açından en güzel haberi, Jüpiter’in 14 Mayıs’ta kısa süreliğine burç değiştirerek Ağustos ayına kadar sürdüreceği Balık seyri sevgili Balık’çığım! Jüpiter geçtiği yere şans, bereket, bolluk getirir. Balık seyrinde sana çok güzel fırsatlar çıkarabilir, hem kariyer hem özel hayatında güzel şanslar elde edebilirsin. Beklemediğin yerlerden fırsatlar elde edebilirsin, 4 yapraklı yoncayı bulmak gibi adeta! Bunun tehlikesi sevgili Balık’çığım, Jüpiter’in genişletici etkisi :)) Yani bolluğun ve neşenin vermiş olduğu yetkiye dayanarak kilo da alabilirsin :) Çok rehavete kapılmadan, karşına çıkacak fırsatları sıkı sıkı tut olur mu?

20 Mayıs’ta Güneş de İkizler burcuna geçiyor ve evin, yuvan yine önem kazanıyor sevgili Balık. Değiştirmek istediğin şeyler olabilir, aradığın huzuru kendinde, yuvanda bulabilirsin. Ailen gündemini daha çok meşgul edebilir, taşınma gündemin olabilir.

23 Mayıs’ta Satürn Kova burcunda Retro hareketine başlayacak ve bu Retro hareket Ekim ayına kadar devam edecek. 21 Aralık 2020’den bu yana Satürn senin bilinçaltı, korkular, gizli alanların, kendinden bile sakladıklarının temsilcisi olan 12. Evinde seyahatine başladı, yaklaşık 2.5 yıl boyunca da bu seyahati devam edecek. Satürn’ün bu geçişi aslında büyük bir değişim ve yapılanmanın habercisi. Kendini zihnen yorgun, bir şeyleri değiştirmek ister bulabilirsin. Çünkü aslında bu geçiş biraz da hazırlık dönemidir, kendimizi yapılandırmamız için önce içimize dönmemiz, ruhumuzu, bilinçaltımızı düzene sokmamız, bize yük olanlardan kurtulmamız gerekir, yeni bir kimlik edinmek için önce bazı kronik yapıları yıkmak gerekir. İşte bu geçişte bunları deneyimleyecek ve seni dünyaya hazırlamak için önce ruhunu, geçmiş kaygılarını düzene sokacak Satürn. 23 Mayıs’ta başlayan ve Ekim ayına kadar sürecek olan bu Retro hareketindeyken ise nispeten daha rahat hissedersin, bazı şeylerin farkına varırsın. Ancak bu dönemi bilinçaltında bitirmen gerekenleri gerçekten sonuçlandırmak için değerlendirmeni öneririm sevgili Balık.

Gelelim ayın bombasına, 26 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan bir Ay tutulması var. Ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylar gibi tesir eder, yani finalize, sonlanma, netlik, bitiş gibi konular getirir gündeme. Bu senin kariyer planlarının, toplumda görünür olduğun yerin temsilcisi olan 10. Evinde gerçekleşecek. Aniden kariyer yolunu değiştirebilirsin, yeni bir kariyer planı yapabilirsin. Başarılarını insanlara gösterme fırsatı bulabilirsin. Hayatta gitmek istediğin yolu daha net görebilirsin. Ani bitişler ve yepyeni başlangıçlar olabilir, fakat her ne olursa sonrası seni parlatmak için sevgili Balık. Tesirini 1 – 2 ay içerisinde gösterebilir.

Bitti mi, haayıııır! :D Mayıs ayını Merkür Retrosu ile bitiriyoruz :) Son gününde gerçekleşeceği için bunu Haziran’da konuşacağız ancak 29 – 30 Mayıs’ta tüm iletişimler tehlikede, uyarmak isterim seni. Özellikle aile içerisinde gerginlikler, yanlış anlaşılmalar olabilir, 2 gün dişini sık olur mu?

Anlattıkça anlattım biliyorum ama bu ay bambaşka bir Ay sevgili Balık ve Yükselen Balık! Umarım çok güzel başlangıçlar ve süper sürprizlerin seni bulduğu güzel bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Haziran’da görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
242
119
33
19
18
18
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Çok çalışacaksın Oğlak!