Görüş Bildir
Haberler
"Hangisini Tercih Edersin" Sorularına Göre Hangi Abur Cubur Senin Ruh Eşin?

etiket "Hangisini Tercih Edersin" Sorularına Göre Hangi Abur Cubur Senin Ruh Eşin?

Nsycl
27.08.2016 - 16:10

Bu testimizde sana şıklar arasından tercih hakkı verecek ve sonucunda en sevdiğin abur cuburu bulmaya çalışacağız! Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisini tercih edersin?

2. Zor soru.

2. Zor soru.

3. Evet?

3. Evet?

4. Hmmm

4. Hmmm

5. Son sorumuz!

5. Son sorumuz!
İçeriğin Devamı Aşağıda

Patlamış mısır çıktı!

Patlamış mısır çıktı!

Özellikle belirli etkinliklerin olmazsa olmazı, yılların klasikleşen lezzeti patlamış mısır senin ruh eşin! Sen, klasiklerden ödün vermeyen, oturaklı fakat eğlenceli yapıda bir insansın. İnsanlarla dışarıda toplanmayı seven hatta genelde organize eden insansın sen!

Çikolata çıktı!

Çikolata çıktı!

Tutku hayatının büyük bir kısmını oluşturuyor. Duygularıyla hareket eden ve kendini böyle  ifade eden bir insansın. Tıpkı çikolata severler gibi senin de çizilmiş net çizgilerin ve bunların aşılmasından hiç hoşlanmyıorsun.

Ay çekirdeği çıktı!

Ay çekirdeği çıktı!

Sen muhabbet adamısın. Arkadaşlarınla oturup kolanı, çayını yudumlarken yanında akacak ay çekirdeği senin en büyük keyfin. Paylaşmayı seven bir yapın olduğu da buradan belli.

Cips çıktı!

Cips çıktı!

Lezzetiyle, çeşitleriyle sana hakim olan abur cubur patates cipsi! Hayatının her döneminde, farklılığı, çeşitliliği, değişikliği seviyorsun ve bundan güç alıyorsun! Senin ruh ikizin cips çünkü sen her zaman dinamizmle yaşıyorsun!

Çilek çıktı!

Çilek çıktı!

Çileğin kendisi varken çilekli bir şeyler yemek niye? Sadece şekerin, lezzetin kendisini niye ilk elden almayasın ki? İşte bu yüzden senin ruh ikizin çilek çıktı! Sen her zaman pozitif bir insansın ve insanlardan da tek istediğin sana karşı net olmaları. Direkt ilişkiler senin için yaratılmış!

Lokum çıktı!

Lokum çıktı!

Çeşitli kuruyemişler bezenmiş, her hali güzel bir abur cubur! Sen de tıpkı lokum gibisin, sinirlerin alınmış ve sakin! Hayattan keyif almayı bilen bir yapın ve bu da hayat kaliteni oldukça artırıyor. Konforu seviyorsun ve

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
789
400
245
203
49
46
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın