Görüş Bildir
Haberler
"Fenerbahçe'yle Anlaştım" Diyen Radchenko, Hajduk Split'e İmza Attı

"Fenerbahçe'yle Anlaştım" Diyen Radchenko, Hajduk Split'e İmza Attı

Enver K.
22.05.2015 - 18:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe ile anlaştığını söyleyen Ukraynalı orta saha oyuncusu Artem Radchenko, Hırvatistan Ligi ekibi Hajduk Split ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin bir süre önce antrenmanlarda denediği Ukraynalı orta saha oyuncusu Artem Radchenko'nun geleceği belli oldu.

Metalist Kharkiv ile sözleşmesi devre arasında sona eren ve sezon sonuna kadar Ukrayna Ligi ekiplerinden Hoverla Uzhhorod ile anlaşan ancak maç eksiği ile nedeniyle oynama şansı bulamayan 20 yaşındaki orta saha, Hırvatistan Ligi ekibi Hajduk Split ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Hajduk Split'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Artem Radchenko ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu ve genç oyuncunun sözlerine de yer verildi.

Radchenko, 'Hajduk Split'e geldiğim için mutluyum. büyük bir kulübe geldiğimi biliyorum. Benim için büyük bir mücadele olacak ve bana güvenenleri haklı çıkaracağıma inanıyorum. Kariyerimi sürdürmek için başka seçeneklerim de vardı fakat büyük bir kulüp olduğu için Hajduk'ta karar kıldım' ifadesini kullandı.

'Fenerbahçe benim için en iyi seçenek' demişti

Yaklaşık 1 ay önce açıklama yapan Radchenko, “Menajerim aradı ve Fenerbahçe’den bir teklif geldiğini söyledi. Oturup konuştuk ve Türkiye’nin benim için daha iyi olacağına karar verdik. Split kulübüne Ukrayna’da çözmemiz gereken bazı problemler olduğunu söyleyip oradan ayrıldık ve sonra Türkiye’ye geldik. Fenerbahçe’nin benim için en iyi seçenek olduğunu düşündüm” diye konuşmuş, Yeni Zelanda’da düzenlenecek U20 Dünya Kupası’nın ardından Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağını dile getirmişti.

Ajansspor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın