Görüş Bildir
Haberler
"Duygusal Anlar Yaşadım"

"Duygusal Anlar Yaşadım"

Fatih
08.02.2014 - 23:02

"Duygusal Anlar Yaşadım"

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Veysel Sarı, eski takımı Eskişehirspor karşısında duygusal anlar yaşadığını söyledi.

Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray-Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Veysel Sarı, sarı-kırmızılı formayla ilk lig maçına çıktığını hatırlatarak, 'Tabii ki benim açımdan çok mutluluk ve gurur verici bir şeydi. Hem Galatasaray formasıyla ligdeki ilk maçıma çıktım hem de 4,5 sene emek verdiğim Eskişehirspor'a karşı oynadım. Çok heyecanlandım. Duygusal anlar yaşadım. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. İnşallah daha iyi olacağız' diye konuştu.

Şampiyonluk yarışından sezon sonunda kendilerinin galip çıkacağını savunan sarı-kırmızılı futbolcu, 'Biz büyük bir camiayız. Hedeflerimiz var. Şu an 4 puan fark var. Fenerbahçe'nin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz ve ligin sonuna kadar mücadelemizi bırakmayacağız. Ligin sonunda gülen taraf biz olacağız diye düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

Veysel Sarı, Galatasaray'ın iyi bir kadrosu olduğunu belirterek, 'Burada iyi futbolcular var. Nerede rekabet varsa orada başarı vardır. İyi oynayan zaten oynar. İnşallah ben de bu oynayanlar arasında kendimi görürüm' diyerek sözlerini tamamladı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın