Görüş Bildir
Haberler
"Caner İçin Her An Gelişme Olabilir"

"Caner İçin Her An Gelişme Olabilir"

Batuhan
18.03.2014 - 11:21

"Caner İçin Her An Gelişme Olabilir"

Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin'le ilgili transfer iddialarına, futbolcunun temsilcisi Batur Altıparmak son noktayı koydu.

BAYERN MUNIH İDDİASI DOĞRU DEĞİL

Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Altıparmak, ''İddiaların hepsi asılsız. Caner, ne Bayern Münih'le anlaştı; ne de Fenerbahçe'yle sözleşme uzattı. Bayern Münih diyorlar. Keşke anlaşsa ben her şeyden önce bir futbol sever olarak buna sevinirim. Ama böyle bir şey yok. Kaldı ki biz her zaman söylüyoruz, önceliğimiz Fenerbahçe'dir'' dedi.

BURSASPOR MAÇINDAN SONRA HER ŞEY DAHA DA NETLEŞİR

FIFA menajeri Batur Altıparmak, ''Fenerbahçe'den bir çağrı henüz gelmedi. Ama her an olabilir. Yarın olur, sonraki gün ya da haftaya olabilir. Bursaspor maçından sonra olabilir. Bu biraz da şampiyonluk yarışının seyrine bağlı; Bursaspor maçından sonra daha da berraklaşır diye düşünüyorum. Her şeyden önce şampiyonluğun kazanılması geliyor. Ama bizim tavrımız net. Fenerbahçe bizi çağırmadan biz adım atmayacağız. Zaten bir takım gelip bize teklifte bulunsa cevabımız hazır: 'Önce Fenerbahçe'yle görüşeceğiz. Sonuç alamazsak sizinle görüşürüz.'' Bizim önceliğimiz Fenerbahçe. Kulüple görüşmeden adım atmayız'' dedi.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17468...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0